Геноскоп – задължително ли е да се разглежда?

„Като избираш булка – гледай майка й” – всички сме чували това.
Още от древни времена хората са осъзнали, че потомството прилича на предците си. При растенията, при животните, при нас. В съвременния вече високотехнологичен свят, всичко подлежи на корекция, развиваме се! Хибридни растения, подобрени породи. Дори според епигенетиката, всяка една информация закодирана в клетките реално може да се промени, тоест говорим за препрограмиране на ДНК.
Но, нека се върна на темата. Освен като външен вид (ръст, тегло, цвят на очи, коса, тен на кожа и т.н.), генетичната информация предава и нагласите на организма към различни видове заболявания. Никой няма съмнение в това, че талантите, способностите също се предават. В семейната среда пък, се унаследяват определени поведенчески модели, характери. И понеже астрологията учи, че характерът е съдба, то като цяло влиянието на предците върху всеки един от нас си е ясно като бял ден!

Другото, което също сме чували е родово проклятие, клетва за 7 поколения напред и т. н. Няма смисъл някой да го проклина рода, достатъчно е няколко поколения наред да са живяли неспазвайки така наречените Вселенски закони. Да са натрупали кармичен дълг на рода. Между другото, най-много кармичен дълг се трупа при неспазване на законите на семейството и законите на любовта. Само лека скоба – ако на някого не му е ясно какви са тези закони, Петър Дънов е написал цяла книга по темата. Та, когато някой род, без значение кой, е натрупал достатъчно кармичен дълг, Вселената му дава стоп. Тоест, наследници не могат да бъдат заченати. Сега вече има ин витро, така че отново опираме до технологиите и до развитието на човечеството. Вероятно, след като Вселената го позволява, значи Тя има нещо предвид. Изобщо във всичко, което Тя все пак допуска ние, хората да сътворим, Тя има нейния си промисъл.

 

В много натоварените родове се раждат и „чистачи”. Това са хората в рода, които идват на тоя свят с мисията да чистят негативна карма на рода. Понеже човек е триединство от тяло, разум и душа, то има чистачи на различни нива. Тялото чистят и отнемат физическата болка лекари, стоматолози, фармацевти, лаборанти, кинезитерапевти. С биохимията на мозъка се занимават психиатрите. Посветените да чистят душата са свещеници, психолози, астролози и т.н. Има и една съвременна професия, еколог. Някога еколози е нямало, но и нашата майка-земя, която е също жив организъм не е била толкова много замърсена. Естествено от нас, от кой да е? Та, еколозите са също в категорията „чистачи”.
С други думи – някои хора нямат възможността да живеят собствения си живот. Те се раждат, за да разплатят престъпленията на техните предци спрямо Вселенските закони. Информация за това дали и Вие сте един от тях дава така нареченият ГЕНОСКОП. Когато сте под влияние на своя геноскоп, на Вас ще Ви е трудно да изразите собствената си индивидуалност. Казано простичко – ще вървите по житейския си път, ама като „спънат кон”.

 

Ако, обаче, по рождение си носите вървежната вибрация на „щастливото овчарче”, бъдете благодарни на съдбата, пейте си под душа и не се занимавайте с глупости! Недейте да се интересувате от астрология, нумерология, геноскопи или каквито и да било други шашкънии.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *