КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ ДЕВА ?

Ако сте “хвърлили око” на някоя Дева, то попитайте се първо дали можете да понасяте да Ви критикуват. Дали сте добре подредени и организирани, дали сте непрекъснато „на педали”, или от време на време ей-така просто Ви ще да си полежите и да помързелувате.

зодия Дева

Ако все пак, решите да скъсите дистанцията, то

ПЪРВО – най-добрият начин да доближите до Девата е като подхванете непринуден разговор. Започнете с някаква тема, която е общоприета и на пръв поглед обикновена. Девите обичат естевеността и мразят префърцунени хора и неща. Не започвайте с колебаещи уводни слова от сорта на “бихте ли желали….?”
Ако сте си уговорили първа среща с Вашата Дева и в същото време току-що сте се изцапали, окапали, стъпали сте в локва, паднало ви е копчето, или подгъва ви нещо се е разпрал, по-добре е да се извините и да я отложите. В този вид НЕ се показвайте пред Девата, ама в никакъв случай! Тя има силно „набито око” и тези ви на пръв поглед дребни недостатъци ще бъдат веднага забелязани. Не само това, Вие ще направите много лошо впечатление като за първа среща, а нали знаете, че ЧОВЕК МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ САМО ВЕДНЪЖ. Втори път да направи първо впечатление – няма как ! Същото важи и ако не сте имали време да минете през банята.

ВТОРО – друг начин, ефективен за да провокирате вниманието на Девата е ако имате някакви елементарни медицински познания, или интереси в областта на диетиката, храненето, полезните за здравето храни или фитотерапията.
Вероятно Вашата Дева обожава ума и таланта. Ако това не е една от силните Ви страни / извинявам се, ако съм обидила някого! /, то

ТРЕТИ НАЧИН е да започнете с цитати на известни умове. Покажете, че цените освен книгите, още изкуството, музиката, театъра. Девата харесва остроумния разговор, но той задължително трябва да е спонтанен, а не репетиран. Полезно ще ви бъде да се запознаете с речници на критици, тъй като точно този знак оглавява класацията по свръхкритичност в зодиака. Както и по свръхперфекционизъм. А мъжете Деви – по ергенство !

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ ДЕВА ?

Основното правило, с което ще трябва да се съобразите, е това, че ДЕВИТЕ СА БЕЗКРАЙНО ПРАКТИЧНИ хора и разточителството хич, ама хич не им е по вкуса ! И в тази връзка – супер кофти идея е да заведете една Дева в скъп луксозен ресторант. Още по-лош вариант – конни състезания, където изглежда, че се пилеят пари. Помнете, че Девата мрази загубите, както и хората с „редки пръсти”!
Ако искате с някакъв подарък да впечатлите представител на зодия Дева, то в никакъв случай не избирайте прекалено скъпи неща! Така само ще помрачите настроението й. Най-добре ще направите, ако я заведете ТЯ САМА ДА ИЗБЕРЕ собствения си подарък. Така ще изглеждате практични хора в нейните очи, а има и друг бонус – може да се окаже, че ще спестите от парите, които сте предвидили за случая 🙂
Ако все пак решите да изненадате Девата – съветвам ви да внимавате много когато избирате подаръка, NB! той не трябва да има никакви дефекти.
Ако пък се чудите къде да я заведете – оставете тя да избере !

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ ДЕВА

подаръци за зодия Дева

 

Ако Вашата Дева е много, много специален човек за Вас и имате намерение да подарите нещо скъпо, например БИЖУ, помнете че МЕТАЛ НА ЗОДИЯ ДЕВА Е ПЛАТИНА. А камъкът, който най-добре си хармонира с платината е диамант, макар че по правило той е камъкът на Козирога. Нооооо, когато камък се вгражда в метална обковка, винаги е важно да се съблюдават определени правила. Бижутерите ги знаят, така че от тук натам, по-добре се съветвайте с тях ! Ръцете, раменете, китките, пръстите са под влиянието на Меркурий, тоест ако се чудите какво да бъде въпросното бижу, по-добре е да се ориентирате към ГРИВНА или ПРЪСТЕН.
ДРУГ МЕТАЛ НА ДЕВАТА Е КАДМИЙ.

КАМЪК НА ЗОДИЯ ДЕВА Е НЕФРИТ, зелен или бял.

За Девата ДРЕХИТЕ определено трябва да са от естествени материи и преди всичко да са удобни. ЦВЕТОВЕТЕ НА ЗОДИЯ ДЕВА са БЯЛО и ТРЕВИСТО ЗЕЛЕНО.

Споменах вече, че ръцете са „важен инструмент” на Девата, така че те ги използват изключително много. Жените плетат, шият гоблени, бродират, а мъжете майсторят разни неща. С други думи всякакъв вид РЪКОДЕЛИЕ ако ще подарявате на жена или КОМПЛЕКТ ИНСТРУМЕНТИ от типа „направи си сам” ако е за мъж.

Тъй като, ключовата дума на знака е работа, то сещате се – там, в Девата е бизнесът. Така че, всичко за офиса е точно попадение. Като се почне от ОФИС-МЕБЕЛИ, мине се през ОРГАНАЙЗЕРИ, ТЕФТЕРИ, КАЛЕНДАРИ и се стигне до хубави подаръчни комплекти с ХИМИКАЛИ, ПИСАЛКИ или всякакви други неща за писане.

Понеже не всички Деви са ангажирани в бизнеса и не всички имат офиси, то ето идеи, които подхождат както за офиса, така и за дома. Когато искате да е нещо за украса – то задължително трябва да е МИНИАТЮРА. Всякакви ИЗДЕЛИЯ от КРИСТАЛ биха се приели безрезервно. Вази, чаши, купи, пеплници. КЪС планински кристал за пречистване на помещението. Или ПИРАМИДИ със същата цел. И изобщо всичко, което служи за ПРЕЧИСТВАНЕ ! УРЕДИ, КАНИ, ЧАШИ за пречистване на вода и/или храна. КАМЪНИ и КЕРАМИКА за структуриране на водата.

Ако Девата ви е подсказала, че има нужда от ново спално бельо, задължително трябва да изберете чисто БЕЛИ ПАМУЧНИ ЧАРШАФИ. Но дори и да не са Ви „поискали” такъв подарък, със сигурност ще впечатлите много Девата с него.

КОЗМЕТИЧНИТЕ ПРОДУКТИ като подарък точно за зодия Дева са ок, но трябва да бъдат с НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, без парабени и т. н.

Падат си много по здравословното хранене и диетите Девите, така че различните ДИЕТИЧНИ ПРОДУКТИ не бива да бъдат пренебрегвани.

Девите обожават домашните животни, тоест, можете да подарите ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ. Но за този подарък предварително се уточнете, за да няма неприятни изненади после.

БУТИЛКА АЛКОХОЛ – все пак не са всички Деви абсолютни трезвеници, нали ? Та, питието трябва да е чисто, да няма вкус , да няма цвят, да няма мирис, така че, сещате се ! Най-приеманото питие от зодия Дева е ВОДКА !

КНИГИ – всичко на темата здраве, здравословно хранене, диетика, фитотерапия, ботаника или зоо енциклопедия.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ ЗА ЗОДИЯ ДЕВА

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родена под знака на ДЕВА.
Не е случаен начинът по който е назована зодията – Девата е девойка, девица, чисто и невинно създание. Белият цвят е нейният, значи – букет от бели цветя и не особено претенциозен. Не робувайте на мнението, че белият цвят внушава омраза ! Цветето което най-подхожда на Девата е МОМИНА СЪЛЗА. Можете да изберете още букет от МАРГАРИТИ, които се свързват с невинност и чистота. МИМОЗАТА – също подходяща, означава скромност, срамежливост. Ако поръчвате доставка на цветя за бизнес дама – БЕЛИ ЛИЛИУМИ. Те са целомъдрие и добродетел.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *