ОБИЧАМ ДА СЪМ ЖИВА! Разбирайте го както искате! Мен ако питате, всички вървим по собствените си синусоиди – веднъж сме горе, после – долу. Е, аз ударих дъното! Имам си успокоение, обаче, значи не съм шамандура. Обичам да съм искрена, искреността е правилно да бъде двупосочна улица, така че точно това очаквам и от вас!

Крея астролог

 

Родена съм под знака на Лъва, само че съм Рак (според Румен Колев). Датата е 23 юли, годината едва ли е от съществено значение. Ще ми се да е 2000-та, както е отбелязано във Фейсбук и да съм един безгрижен, луд тийнейджър, макар че то какво ми пречи въпреки достолепното ми излъчване да се държа понякога така?. Нали архетипът момиченце е важен за една жена, особено ако е застаряваща! Не за друго, за да изглежда смешна. Обичам да се шегувам, смятам ясно стана вече.

 

Възпитаничка съм на Математическа гимназия „Баба Тонка” в родния ми град Русе. Последващо икономическо образование – ВИНС „Д. Благоев” – Варна.
В сложната наука за звездите Астрология ме въведе Люмиер през 1997, въпреки че окултните ми интереси датират далеч от преди това. В астрологичната си работа през годините установих, че голяма част от хората не знаят часовете си на раждане. Това ме наведе на мисълта да се насоча към числата. Моята учителка по Нумерология, Сашка Алексиева (пряка ученичка на Дънов) казваше за мен: „Аз един ден ще си отида от тоя свят, но тя ще остане да ви учи.” И така започнах да преподавам.

 

От 2004-та усилено изучавам връзката астрология – здраве, тъй като тя е вековна. А и следващите две неща са мое изконно верую: първо – „човек е това, което яде” и второ – „властта на съзнанието над тялото е безгранична”! Както планетите, така и числата дават указания за кодировките, така че също могат да бъдат ветропоказател как да се храним, за да хващаме „попътния” вятър. Да се движим в живота с издути платна (разбирайте – пълни с енергия). Всичко, свързано със здравето е мой личен опит и експерименти. А може би и наследени опитности на моята душа от минали животи.

 

Страстта ми да пътувам и да докосвам нови хоризонти ми е от дете. Само че „избухна” с пълна сила след 2008-ма. Без грам притеснение тръгвам да се скитам по света, защото имам в ръцете си две „опасни оръжия” – астрология и нумерология. Освен това говоря 5 езика, 2 от които перфектно (да кажа аз, понеже циганката ми умря, горката).
Имам мой си списък с любими дестинации и си го следвам. Последно като бях в Кипър, една приятелка ми писа: „А, бе, ти разсипа географията!” „ОК, връщам се и почвам
историята да разсипвам” – беше отговорът.
Така паралелно с всичко останало дадох следващ старт в изучаването на нова тема в
една интересна област, свързана с кармата и енергията на рода. За незапознатите – това са така наречените Геноскопи. Съветвам ви горещо да изследвате предците си. Не съм подстрекател, но ако направите родословните си дървета ще видите колко отговори на въпроси ще получите. Домашни любимци избираме с родословие, а ние?

 

Нумерология

Специализирах, наблюдавах, учих през всичките тези 20 и повече години. Много клиенти минаха през ръцете ми, натрупах безценен опит и смело мога да се нарека
„Ходеща енциклопедия на човешките съдби”.
Роден психолог съм и по тоя въпрос две мнения няма! Понеже както отначало казах, обичам да съм жива, то връзките и междуличностните отношения на тази база доста силно ме вълнуват.
Посетих множество семинари по теми, които са ми интересни – рейки, НЛП,
Личностно израстване, ТЕС, лекции по здравословно хранене и медицинска астрология. Пробвах йога и едно тенсегрити събитие, но реших, че не са за мен. Виж, пракшалана – може. Включвах се в различни медитативни групи в България и по света.

 

Но сърцето ми определено си остава запленено от хавайската техника „хоопонопоно” на д-р Хю Лен, която неутрализира подсъзнателни деструктивни модели и програми, както и от метода „семейни констелации” на Берт Хелингер за пречистване и изцеление на родовата линия.
Искам да внеса малко яснота. Въпросните техники, както и геноскопите не са задължителни за всички! Ако по рождение си носите „вървежната вибрация на щастливото овчарче”, пейте си под душа, бъдете благодарни и не се занимавайте с глупости!
А аз ще продължавам да дълбая и да пиша статии във Via Magazine , Virage Journal и Русенско Цвете по темите, които спират дъха ми, свързани с любимите ми астрология, астропсихология, нумерология, номерология, енергия, холистично здраве, личностно развитие, родова карма, родителство, и разбира се – партньорски взаимоотношения. Ще продължавам, за да ви бъда полезна с изключително богатия си житейски опит, натрупан по различни точки на планетата. Ще продължавам да вървя по пътя и да уча поредните уроци в НАЙ-ГОЛЕМИЯ УНИВЕРСИТЕТ в света – ЖИВИЯТ ЖИВОТ!

 

Мнооооого сърцат човек съм! Обичам да слушам тишината, понякога спирам да говоря и хората, които ме познават знаят, че има моменти, в които мълча. Запечатвам красоти с обектива. Слушам хармонична музика (тя чисти много карма), обожавам природата, ходенето пеш, чистата, структурирана вода, полезната (с предимно алкален характер) храна, пъстроцветните залези. Често изпращаме Слънцето заедно с моя син на мястото на някогашното тракийско светилище на кея на Дунава в Русе.
Това съм аз.

КРЕЯ

Снимки: Севдалин Ненчев Дончев ЕТ “ КОДИАК “ Севдалин Дончев