КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ?

Първото нещо, което трябва да помните е това, че ако сте по природа консервативен човек и предпочитате да вървите по утъпканите пътища, то Водолеят въобще не е за Вас! Ако не четете достатъчно, ако не се интересувате от свръхнови и модерни неща, ако не умеете да говорите свободно, ако поведението Ви не е на изцяло разкрепостен човек, по-добре стойте далеч от Водолея!

Водолей зодия

Няма да можете дори да провокирате неговият интерес, камо ли да го задържите и поддържате впоследствие.
След като вече сте си дали сметка за тези неща и все пак сте решили да тръгнете към сърцето на Вашият Уранов човек, то първите крачки трябва да са в посока всичко неконвенционално, което съществува на този свят и за което се сетите. Не се притеснявайте да поемете инициативата, независимо към кой пол принадлежите. За Водолея традициите не са това, което са.

ПЪРВО – вниманието на Водолея естествено ще бъде привлечено от някой, който е различен, в смисъл, облечен е ексцентрично, има стряскаща прическа, носи странни бижута, обувки и т.н.. Тоест, ако копирате някоя от визиите на лейди Гага например и се появите в подобен вид, всеки Водолей ще приближи и ще бъде заинтригуван от вашата особа :).

ВТОРО – като тема за разговор, можете да предложите на Водолея нещо, което ще накара мозъкът му да заработи на високи обороти, нали все пак Уран е висша октава на Меркурий. Тези хора имат необичайни интереси, имайте това предвид. Падат си винаги по изчанчени неща – футуристична мода, неидентифицирани летящи обекти, последни модели автомобили и компютри или пък фламандската църковна музика от периода преди Реформацията. Горещо ви препоръчвам да се образовате на тема научна фантастика, за да дискутирате и тази тема със зодия Водолей.

ТРЕТО – Настоявайте да Ви запознае с приятелите си, дори и да не са Ви съвсем по вкуса. Той държи адски на тях и естествено ще очаква същото от Вас. Често зодия Водолей отдават всичката си енергия на някой проект или кауза. Бъдете съпричастни, но избягвайте да давате съвети. Рискувате ушите Ви да чуят фразата “акъл не ща!”.
Първата Ви среща с Водолей е фасулска работа. Той се сприятелява бързо, освен това не му прави впечатление дали говори с президент или с просяк. Еднакво се отнася към всички, просто не робува на авторитети.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ ?

Заведете го на някое място, където собствениците са заложили на ултрамодерния дизайн. Или пък предложете да посетите галерия, в която излагат платна авангардисти. Можете да отидете на всякакво изложение, стига да има техника или някакви свръхмодерни технологии. Много би му харесало и в магазин за телефони, таблети, да ги разглежда и сравнява техните възможности.
Дайте му възможност да организира събитие – Водолеят обича обкръжението от хора. Той винаги е вътре в събитията, в културните прояви, никога не празнослови и е безкрайно интересен, впечатляващ събеседник. Коментарите му са интригуващи и наситени с особено чувство за хумор.
Съвсем допустимо е да сте заедно с Водолея, един до друг, всеки да си е вътре в своето устройство и да си чатите, вместо да си говорите.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Подаръци за зодия Водолей

Определено Водолея повече ще впечатлите с РЪЧЕН ЧАСОВНИК, който в неговите очи прилича на бижу / нищо че е пластмасов /, отколкото с истинско бижу. Нали знаете, обаче, когато подарявате часовник на някого, обикновено той отмерва времето за раздялата Ви с него, така че…….преценете случая 🙂 Също така можете да заложите и на БУДИЛНИК

И ако все пак, държите подаръка да е БИЖУ, то имайте предвид, че подвластни на Водолея са глезените, така че – ВЕРИЖКА ЗА ГЛЕЗЕН определено е нещо, което си заслужава. Водени от идеята за нестандартно, можете да изберете и ВИСОКА ГРИВНА – имам предвид такава, която се поставя високо на ръката под рамото.

МЕТАЛ НА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ Е ТИТАН.

Изработват се бижута от титан, както и титаниеви съдове за готвене, които между другото са възможно най-добър вариант за приготвяне на истински чиста храна, защото нищо не се отлага при самия термичен процес на готвене. Обратното на алуминиевите съдове, в които дори и само да оставите храна да престои, рискувате да получите натравяне. АЛУМИНИЙ Е друг МЕТАЛ НА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ.

КАМЪК НА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ Е ЛАЗУРИТ, също КАМЪК НА ВОДОЛЕЙ Е МАЛАХИТ.

ДРЕХИ – колкото по-нестандартни и по-шантави изберете, толкова по-добре. ЦВЕТОВЕТЕ НА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ СА ВСИЧКИ ЕЛЕКТРИКОВИ.

Ако Водолея Ви е скъп човек, тогава добре ще оцени подарък от типа ТАБЛЕТ, ТЕЛЕФОН или КОМПЮТЪР,

Фотографията е любимо хоби, а и често професия на доста Водолеи. Усещате накъде бия, нали? ФОТОАПАРАТ.

И тъй като те обикновено са привлечени от звездното небе, обичат да го наблюдават, то ТЕЛЕСКОП или БИНОКЪЛ също са в класацита.

Всякакви оригинални, изчанчени и ЕКСЦЕНТРИЧНИ ВЕЩИ са добре дошли като подаръци за Водолей. ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА, запалка и т.н.

БИЛЕТИ за КИНО – 3 D, 4 D да бъде е ок и въобще колкото повече D, толкова по-добре :).

КНИГИ – техника, фантастика, психология, космос, футурология.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родени под знака ВОДОЛЕЙ. Тук с пълна сила важи правилото – НЕТРАДИЦИОННИ ЦВЕТЯ ! Позволено Ви е да отпуснете въображението си на сто процента. Колкото по-шантав и щур е букетът за Водолея, толкова по-впечатлен ще бъде той. Цвете, което изразява приятелски скроената натура на Водолея е ЖАСМИНЪТ, който означава дружеско предразположение.
Ако трябва да поръчате доставка на цветя за някой от зодияВодолей, имайте предвид, че той харесва изненади. Тоест, можете да поръчате да доставят букета предварително с някаква извинителна бележка от Ваша страна как нямате възможност да дойдете. За Водолеите е повече от нормално да се случват непредвидени неща. И съответно, изненадата ще е когато всъщност наистина се появите.
Нооооо, понеже говорим за букети – то задължително е той да е решен в цветовата гама на електриковите нюанси. Сигнално-жълто или зелено, синьо, тонове такива, стряскащи ! Можете в букета да включите плодове, зеленчуци и каквото друго ви хрумне. Ще си позволя да Ви дам следният съвет – направете зеленчуков букет и го придружете с картичка, на която пише : „Хайде, тая година – салата, догодина – ракия, щото……криза е !” Естествено такъв букет може да бъде поръчан и за мъж.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *