КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ ОВЕН ?

Ако сте решили да се забърквате с представител на зодия Овен, още отначало е добре да си дадете сметка за това, дали самите Вие сте достатъчно енергични и дейни, дали можете да издържите на бясното овнешко препускане, дали понасяте скандали, дали харесвате да Ви командват. Това последното особено ако сте мъж, защото мъжете, имащи до себе си марсова жена, много често са мъже под чехъл. Но друг начин с Овена просто няма!

Зодия Овен

ПЪРВО– Или го оставяте той да командва парада, козирувате и изпълнявате за да може мир и любов да има, или си обирате крушитe! А, сетих се всъщност и за друг вариант – домът ви да се превърне в арена на военни действия 🙂 Всичко това е леко попресилено от моя страна, но все пак е добре да го имате предвид.

Иначе е лесно с Овните, защото те са точно като децата – имат прости симпатии и антипатии. Ако ви харесват, ще ви го кажат директно. И няма да се налага да прибягвате до разни трикове за да ги заинтригувате. Ако обаче, не Ви харесват, то тогава изобщо не си струва да си хабите патроните. По-добре се ориентирайте някъде другаде.
Ако питате как да направите първите крачки към избраната от Вас марсова особа, то ПРОСТО ПРАВИЛО, което трябва да помните, е да бъдете изцяло максимално искрени. Овните мразят всичко фалшиво и го надушват от километри.

ВТОРО – никога не поемайте инициатива за каквото и да е, оставете това в ръцете на Овена! Темите, които са „кукичката” за един Овен са спорт, автомобили, лов, войни, оръжия, независимо дали Вашият Овен е мъж или жена. Така че, добре е предварително да сте информирани за имената на някои актуални световни шампиони, да сте наясно с Формула 1, с високоскоростните марки возила въобще. Ако на всичкото отгоре имате и познания, свързани с оръжия, войска, флот, полиция, митница или авиация, то тогава нямате грешка!

ТРЕТО – не издавайте команди, заповеди, въобще този тон запазете за Везните. Не налагайте собственото си мнение, пазете го за себе си. И най-добре ще е да се снабдите с нещо като „цип на устата”.
Ако определите среща на човек от зодия Овен, никога не закъснявайте. Обикновено те са точни хора. Съветвам ви – нищо да не планирате предварително, когато сте с Овен. Оставете той да ви води, нали си е роден водач! Той да решава къде да ви заведе, той да реши колко ще стоите и той да прецени кога е дошло времето да си тръгвате. Вие трябва да сте “верен последовател” на Овена и никога не казвайте “не” на неговите идеи, колкото и налудничави да изглеждат те.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ ОВЕН ?

Най-доброто решение да впечатлите един Овен е ако направите някакъв комплимент относно атлетичната му външност или добре оформените мускули. Визуално всички от зодия Овни изглеждат привлекателни в очите на противоположния пол, защото се стараят да ваят своите тела. Направете справка на регистрираните в който и да е фитнес клуб или зала за бойни изкуства, бас държа че най-висок процент от тях са Овни, без значение на пол!

Добра идея е да предложите да отидете на някакъв мач. Овните се увличат по спорта и харесват най-вече активните индивидуални спортове и по-малко тези, които се играят отборно. Единствено футболът е изключение и страст на много Овни, дори и ако са жени. Овенът ще се съгласи да отиде на рали, на рок концерт, на скокове с бънджи или на някакъв спектакъл от типа „ Lord of the dance”. Изобщо, Овен можете да заведете навсякъде, където кипи от енергия и няма да сгрешите.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ ОВЕН

Подаръци за зодия Овен

Ако подаръкът трябва да бъде БИЖУ, имайте предвид, че Овенът е главата, така че най-удачен избор – ОБЕЦИ.
МЕТАЛ НА ЗОДИЯ ОВЕН Е ЖЕЛЯЗО. Препоръчителни са бижута със сребърни отенъци, бяло злато, сребро.

КАМЪК НА ЗОДИЯ ОВЕН Е РУБИН.

В никакъв случай няма да сгрешите, ако подарите на Овена всичко за любимото му хоби спорта / за много Овни и професия! /, а именно : СПОРТНИ ДРЕХИ, МАРАТОНКИ, ШАПКИ, АСКЕСОАРИ. Като тук имайте предвид, че ЦВЯТ НА зодия ОВЕН Е ЧЕРВЕНИЯТ, както и ВСИЧКИ МАСКИРОВЪЧНИ КАФЯВО-ЗЕЛЕНИ ТОНОВЕ. Също може да бъде причислено и характерното за флота СИНЬО-БЯЛО.

Бързото темпо е нещо характерно за Овните и всички те обожават да шофират. Така че – АВТОМОБИЛНИ или МОТОЦИКЛЕТНИ АКСЕСОАРИ.

КАРТА за ФИТНЕС или бойни изкуства, тай-бо или каквото там тренира Вашият Овен е супер !

БИЛЕТИ за МАЧ / боксов, футболен / или КИНО / филмът задължително трябва да е екшън /.

Тъй като Марс е повелител на зодия Овен, а той е бога на войната, то често Овните / в случая визирам предимно мъже, макар че има и жени / се увличат по лова и всякакъв вид ОРЪЖИЯ. Ако подарявате НОЖ например, не забравяйте да искате разменна монета на среща! Куфарче с ИНСТРУМЕНТИ също би зарадвало мъжа-Овен.

Понеже са любители на пикантните храни Овните, то можете да ги изненадате с ДОСТАВКА на МЕКСИКАНСКА КУХНЯ например.

Ако искате да е ПИТИЕ, то съблюдавайте правилото – да е твърдо и силно. И градусът да е висок, така че идеална работа би свършила БУТИЛКА ХУБАВА РАКИЯ.

КНИГИ – ловна енциклопедия, всичко на военна и спортна тематика.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ ЗА ЗОДИЯ ОВЕН

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родена под знака ОВЕН – горещо Ви препоръчвам ЦВЕТЯТА ДА БЪДАТ ЧЕРВЕНИ. Подходящ е и червен цвят на панделка. В декорациите може да се вземат военни тонове, нали Овенът се управлява от бога на войната. Не случайно жените, родени под този огнен знак са склонни да командват, да воюват и да ръководят. Ако има тук сега една от тях, веднага ще ни строи в две редици по трима!
Букет например от ГЛАДИОЛИ / задължително червени / е един от най-подходящите варианти за доставка на цветя за жена Овен. Червената гладиола носи послание за вярност, памет, чест и искреност. Червени КАРАМФИЛИ също стават. Както и ухаещи ЗЮМБЮЛИ.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *