Астрология за 2017 година

КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ 2017-ТА ГОДИНА? ПРОГНОЗАТА НА АСТРОЛОГ КРЕЯ

2017 – ВАЖНИ АСТРОЛОГИЧЕСКИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ГОДИНАТА

1. РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ

МАРС няма ретрограден ход през цялата 2017-та.

МЕРКУРИЙ от 19-ти декември 2016-та до 8-ми януари 2017-та

Всичко подлежи на преразглеждане и рестарт! Опасност от грешки при подписване на документи и договори.

ЮПИТЕР от 6-ти февруари до 10-ти юни

Неблагоприятно (или обратното) за водене на юридически дела, обикновено решенията се бавят.

ВЕНЕРА от 4-ти март до 15-ти април

Неблагоприятно за сключване на брак и за козметични операции, благоприятно за преразглеждане на партньорски взаимоотношения (ако буксуват), необвързаните имат шанс да срещнат любовта!

САТУРН от 6-ти април до 26-ти август

Не добър период за покупко-продажби на недвижимо имущество.

МЕРКУРИЙ от 10-ти април до 4-ти май.

МЕРКУРИЙ от 13-ти август до 5-ти септември.

МЕРКУРИЙ от 3-ти декември до 23-ти декември.

Всичко подлежи на преразглеждане и рестарт!

2. СЛЪНЧЕВИ ЗАТЪМНЕНИЯ

Частично слънчево – 26-ти февруари в 14 часа и 40 мин. на 08 градуса и 12 мин. в Риби.

Пълно слънчево – 21-ви август в 18 часа и 14 мин. на 28 градуса и 53 мин. в Лъв.

По време на затъмнение, съзнанието е замъглено. Слънчевите влияят предимно на макрокосмоса, тоест на събития, които са вън от обсега на нашия контрол. Въздействието на всяко затъмнение е около две седмици преди и още толкова след него. Влиянието тази година ще засегне предимно родените на 26-ти февруари и 21-ви август, независимо коя година. Рискът е от сърдечно-съдови проблеми.

Засегнати също могат да бъдат и хора, които имат планетарни стелиуми около градусите, на които стават затъмненията. За незапознатите, препоръчвам консултация със специалист.

3. ЛУННИ ЗАТЪМНЕНИЯ

Частично лунно – 11-ти февруари в 00 часа и 45 мин. на 22 градуса и 28 мин. в Лъв.

Частично лунно – 07-ми август в 18 часа и 22 мин. на 15 градуса и 25 мин. във Водолей.

Пълно лунно – вече на 31-ви януари 2018-та.

Лунните затъмнения имат отношение към микрокосмоса, тоест към това, което се случва вътре в нас, тъй като Луната управлява човешката психика.

Въздействието на всяко затъмнение е около две седмици преди и още толкова след него. Влиянието тази година ще засегне родените на датите, на които стават затъмненията (11-ти февруари и 7-ми август), метеозависимите хора, както и тези с по-лабилна психика.

Засегнати също могат да бъдат и хора, които имат планетарни стелиуми около градусите, на които стават затъмненията. За незапознатите, препоръчвам консултация със специалист.

4. КОРИДОРИ НА ЗАТЪМНЕНИЯТА

През 2017-та има ДВА коридора на затъмненията.

Единият през ФЕВРУАРИ и вторият – през АВГУСТ, като вторият е съчетан и с обратният ход на Меркурий. Тоест, ако говорим за окончателно решаване на някакъв здравословен проблем (операция или друго), то желателно е да се ползват само първите дни (от 8-ми, до 12-ти август включително). Със същата цел, февруарският коридор може да бъде използван нацяло.

ФЕВРУАРИ – стартира с частичното лунно затъмнение на 11-ти февруари и продължава до слънчевото на 26-ти февруари. Тоест, периодът между двете затъмнения е така нареченият КОРИДОР на ЗАТЪМНЕНИЯТА.

АВГУСТ – стартира с частичното лунно затъмнение на 07-ми август и продължава до пълното слънчево (само да спомена, че не всички пълни слънчеви са видни от всяка една точка на планетата) на 21-ви август. Датите не са фиксирани.

Коридорите на затъмненията са периоди, в които всеки един от нас е поставен пред изключително тежки предизвикателства. Нооо, без трудности – израстване няма! Необходимо зло, което всъщност дава възможности! Неслучайно в японския език се ползва един и същ йероглиф, с който се бележат думите „криза” и „възможност”. Хората, които преминават през най-жестоките житейски изпитания са всъщност хората, които успяват да трансформират в най-висока степен себе си.

Времето на коридорите на затъмнения се характеризира с „необратима сила” върху нас, тоест събитията са крайни и категорични. Най-силно ще бъде влиянието върху хората, които имат планети в първа декада на подвижните знаци (Близнаци, Дева, Стрелец, Риби), които имат планети във втора и трета декади на фиксираните знаци (Телец, Лъв, Скорпион, Водолей). В зависимост от характера на човек, израженията ще са двупосочни. Екстровертите ще се поддават на скандали, гняв, конфликти, раздразнение. Интровертите ще се поддават на тревожност, скованост, депресивни състояния. Напомням само, че ресурсите за справяне с положението са скрити винаги дълбоко вътре в нас.

СЪВЕТВАМ: Без значение кого напускате в този период (работа, членство някъде или партньор), раздялата ще е завинаги, така че…

НЕПОДХОДЯЩО: Новите начинания, започнати сега няма да се увенчаят с успех, по-добре е да изчакате времето след коридорите. Не е добра идея да сключите брак. Нито да регистрирате фирма, нито да отворите офис, заведение, кантора или магазин. Взетите решения или действията под влияние на емоцията няма да са правилните.

ПОДХОДЯЩО е за разчистване на стари сметки, приключване на лизингови схеми и финансови задължения, закриване на кретащи фирми, поправяне на влошени взаимоотношения, изплащане на кармични дългове, окончателно приключване на някакъв влачен във времето здравословен проблем. Изхвърлете зад борда всичко ненужно, независимо дали е под формата на безполезни дейности, стари вещи или непотребни вече хора (да кажем хора, които вече не са в крак с вашето развитие, че непотребни хора НЯМА, всеки има мисия на тоя свят!). Стремете се към хармония, старайте се да пазите добрия тон и полагайте повече грижи за себе си (в трите посоки). Не забравяйте, че човек е триединство от тяло, разум и душа!

5. ЮПИТЕР НАПУСКА ВЕЗНИТЕ И ВЛИЗА В СКОРПИОН.

Ако случайно имате скъп на сърцето Ви някой, роден в периода между 22-ри октомври и 7-ми ноември, или ако Вие сте се родили тогава, то струва си да прегледате следващите редове! Същото важи и ако имате асцендент в знака Скорпион (от 0 до 15-ти градус). В противен случай, можете да ги пропуснете.

Обръщам внимание върху едно астрологическо събитие, което се случва веднъж на всеки 12 години. А, именно – ЮПИТЕР, най-големият добротворец в Слънчевата система, който е символ на късмета и преуспяването, ЩЕ ВЛЕЗЕ в СКОРПИОН на 10-ти октомври 2017-та в 13 часа и 21 мин. стандартно Гринуичко време, тоест – 16 ч. 21 мин. лятно българско. На 8-ми ноември 2018-та ще напусне Скорпион и ще влезе в Стрелец.

ЮПИТЕР ЩЕ БЪДЕ ДОБЪР ЗА :

ВОДОЛЕИТЕ (втора и трета декади). Ако сте от тези Водолеи, може да се влюбите, да Ви се роди дете, да пътувате в чужбина, да запишете магистратура и изобщо като цяло 2017-та да се окаже една късметлийска година за Вас, тъй като освен Юпитерова (до октомври) имате и Сатурнова подкрепа (за цялата година). Изключението е само за родените на 11-ти февруари.

Това, върху което искам да насоча фокус, обаче е периодът от ПОСЛЕДНОТО ТРИМЕСЕЧИЕ на 2017-та. Точно той ще бъде един от НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ за родените между 22-ри октомври и 7.ми ноември СКОРПИОНИ (ИЗКЛЮЧЕНИЕ правят онези, които са в сатурнова криза в точно този тримесечен период, както и тези, които имат съвпад на рождено Слънце с Плутон в Радикса -това са родените от ноември 1983-та до август 1990-та година).

Или, с други думи, последните 3 месеца на 2017-та ще бъдат „времето на Скорпионите” да се изявят и да покажат на какво са способни. Тук най-точно мога да се изразя с една култова реплика из филма „Кръстникът”, а именно: „Излизай на тепиха!” Не забравяйте, че Скорпион все пак е марсов знак! Истинският му управител, планетата Плутон е открита едва в 1930 год. и хилядолетия преди това Марс е управлявал както Овен, така и Скорпион.

Някои Скорпиони ще повишат квалификация, позиция или заплата. Девойки, осъзнали майчинството и взели решение да дарят живот ще го направят. Други ще кажат “Да” на любимото си същество. Трети в този период ще положат основите на собствен бизнес. Или просто ще сменят работата си с по-добра. Ще има и такива, които ще си купят дом. Изобщо през последното тримесечие на 2017-та година очаквам много от споменатите подвластни на Плутон да заложат на нови проекти, но е добре да запомнят, че незабавни резултати няма да има!

ЩЕ УСПЕЯТ СКОРПИОНИТЕ, КОИТО БЕЗРЕЗЕРВНО ВЯРВАТ В СЕБЕ СИ! И КОИТО СА НА СВОЯ ПЪТ!

Колкото до Везните, втора и трета декада, Юпитер ще бъде в трайна квадратура с Плутон, а до лятото и в опозиция с Уран, така че :

ЗА ВЕЗНИТЕ ТАЗИ ГОДИНА ЮПИТЕР НЯМА ДА БЪДЕ ДОБЪР!

За БЛИЗНАЦИТЕ (втора и трета декада) – също!

6. САТУРН ТРАНЗИТИРА СТРЕЛЕЦ

И ЩЕ БЪДЕ ДОБЪР ЗА :

ЛЪВОВЕТЕ (втора и трета декади). Тригоналната му връзка ще изсипе своя Рог на изобилието върху тях. Естествено и тук има изключения – хората, които са родени на 7-ми или 21-ви август, както и хората, които се намират в Сатурнова криза тази година. За незапознатите препоръчвам консултация със специалист.

ВОДОЛЕИТЕ (втора и трета декади). Те ще усетят неговият съзидателен секстил, което в комбинация с Юпитеров тригон ще стабилизира сериозно битието им (да не се повтарям, писах по-горе).

ОВНИТЕ няма да могат да се радват на „добър Сатурн” към тях, тъй като Уран ще им попречи.

Положението с ВЕЗНИТЕ коментирах вече.

САТУРН ЩЕ БЪДЕ ЛОШ ЗА :

Основно засегнати от негативно влияние на Сатурн ще бъдат знаците от подвижният кръст – БЛИЗНАЦИ, ДЕВА, РИБИ и СТРЕЛЕЦ. И без да се шашкате – не касае всички, естествено. По-конкретно това са хората, родени между 28-ми февруари и 18-ти март, между 31-ви май и 22-ри юни, между 2-ри и 22-ри септември, както и между 2-ри и 22-ри декември всяка година. Включени са също и хората, чиито рождени Луни попадат под атаката на това астрологично влияние. Както и онези, които имат важни други астроточки (планетарни стелиуми, асцендент, десцендент, медиум цели, иммум цели) в подвижните знаци (втора и трета декада). За незапознатите, препоръчвам консултация със специалист.

7. 2017 – НОВИ НАЧИНАНИЯ

За съжаление по-голямата част от годината НЯМА да бъде благоприятна за старт на нови начинания. Ретроградността на тежките планети Юпитер и Сатурн се засича. Венера също има ход в обратна посока тази година, а Меркурий – 4 пъти. Като се започне от Нова година, та чак до 5-ти септември непрекъснато някой е в ретрограден ход. Има общо 4 затъмнения, както и два коридора на затъмненията.

Тук може би е уместно да спомена и нарастващата истерия около ретроградният ход на Меркурий в последните години. Преекспонира се темата! Програмира се масово съзнанието на хората. Меркурий е имал винаги обратен ход от как свят светува. И преди, когато не се е говорело за това, не е имало чак такова умопобъркване. По-важни са ретроградностите на тежките планети. Колкото до Меркурий, по-добре е да се коментира това дали е видим или невидим, отколкото дали е ретрограден.

СЪВЕТВАМ : подходящ период за старт на нови начинания е от 8-ми януари до 6-ти февруари, както и в края на годината, между 5-ти септември и 3-ти декември. Могат да се изнамерят и единични дати, различни от посочените периоди (зависи какво точно се започва).

Ако идва реч за СКЛЮЧВАНЕ на БРАК, то подходящи са 12-ти, 16-ти и 17-ти лунен ден. Важно правило е Луната в този ден да не е на празен ход, както и да няма Венера или Меркурий ретроградни. Тази година Венера (символ на брака), както и Юпитер (символ на закона) са ретроградни по едно и също време и това е периодът между 4-ти март и 15-ти април. Тоест, тогава е НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛНО сключването на брак. Не е добре и да бъдат подавани документи за развод (моля всички адвокати да ме извинят).

Хората, които ще купуват и/или продават имоти в периода между 6-ти април и 26-ти август вероятно няма да получат очакваните печалби от направените сделки.

Хората, които ще регистрират фирми, нека избегнат периода между 6-ти февруари и 10-ти юни.

8. ОТ НУМЕРОЛОГИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА, ПРЕЗ 2017-ТА

Е ДОБРЕ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД СЛЕДНИТЕ НЕЩА

(тук всеки един от вас ще намери рождения си ден)

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на :

08-ми, 17-ти или 26-ти януари независимо коя година,

родените на 7-ми, 16-ти или 25-ти февруари,

родените на 6-ти, 15-ти или 24-ти март,

роденитте на 5-ти, 14-ти или 23-ти април,

родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви май,

родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти юни,

родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти юли,

родените на 1-ви и 10-ти, 19-ти или 28-ми август,

родените на 9-ти и 18-ти или 27-ми септември,

родените на 8-ми, 17-ти или 26-ти октомври,

родените на 7-ми, 16-ти или 25-ти ноември,

родените на 6-ти, 15-ти или 24-ти декември,

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели (препоръчвам да преследвате) :

Първо, да бъдете верни на себе си, независимо какво искат от Вас околните. Да откриете истинското си призвание, в случай, че все още не сте го направили. Да сe стараете да развивате лидерски качества. Ако сте на ръководна длъжност, да ръководите смело и творчески. В година като тази е добре да започвате нови и нови неща, като например да създадете семейство (или да смените дома си), да се захванете с нещо ново като занимание (или да смените работна позиция с по-добра), да обновите себе си (гардероба си), да овладеете живота си, да бъдете съзидателни, да прочистите себе си. Ако от години страшно много сте искали да направите нещо, сега е моментът!

ВНИМАНИЕ! Опасностите, които Ви грозят в година като тази са немалко. Така че внимавайте да не допуснете деспотизъм в отношенията си и налагане на Вашата воля на всяка цена. Бъдете малко по-толерантни към всички хора, смекчете тона, не ги мачкайте с думи и с действия! Може да се случи да започнете нещо с голям ентусиазъм, който впоследствие да се изпари яко дим. Недейте да допускате това, довършвайте всичко докрай! Не потискайте вродените си таланти! Не се пресилвайте до пълно изтощение! Не позволявайте на околните да нарушават равновесието в живота Ви!

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

09-ти, 18-ти или 27-ти януари независимо коя година,

родените на 8-ми, 17-ти или 26-ти февруари,

родените на 7-ми, 16-ти или 25-ти март,

роденитте на 6-ти, 15-ти или 24-ти април,

родените на 5-ти, 14-ти, или 23-ти май,

родените на 4-ти, 13-ти, или 22-ри юни,

родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти юли,

родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти август,

родените на 1-ви и 10-ти, 19-ти или 28-ми септември,

родените на 9-ти, 18-ти или 27-ми октомври,

родените на 8-ми, 17-ти или 26-ти ноември,

родените на 7-ми, 16-ти или 25-ти декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели (препоръчвам да преследвате) :

Първо да бъдете по-решителни, защото сте изложени на цикличност, промени, колебания. Да имате само хармонични приятелства, да развиете интуицията си, да приложите идеите си на практика, но чрез преговори. Да си извоювате доброто отношение на околните спрямо Вас. Съсредоточете се върху подходящата за Вас връзка и върху това, как да привлечете човека до себе си. Ако вече имате връзка, то в година като тази има шанс тя да разцъфти още повече, така че стимулирайте това! Ако вече сте родител (баба, дядо), наслаждавайте се на това! Проявявайте грижовност по отношение на всичките си любими същества (майки, баби, с предимство). Изобщо полагайте усилия за всички връзки, независимо дали става въпрос за членове от фамилията, колеги или приятели. Довършете започнати вече проекти. Развивайте духовната си същност.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, които Ви грозят в година като тази са немалко. Внимавайте да не се оплитате в прекалено много или в ненужни подробности. Възможно е да пропускате шансове от нерешителност. Или да бъдете непоследователни, да зациклите в нещо. Не товарете околните с прекалено големи очаквания! Не бъдете доверчиви! Грешка ще бъде, ако смятате, че някой друг ще подреди живота Ви. Опасност съществува да приемете да играете ролята на жертвата. Опасност (за женените) има да се забъркат в любовни триъгълници.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми януари независимо коя година,

9-ти, 18-ти или 27-ми февруари,

8-ми, 17-ти или 26-ти март,

7-ми, 16-ти или 25-ти април,

6-ти, 15-ти или 24-ти май,

5-ти, 14-ти или 23-ри юни,

4-ти, 13-ти, 22 или 31 юли,

3-ти, 12-ти или 21-ви или 30-ти август,

2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти септември,

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми октомври,

9-ти, 18-ти или 27-ми ноември,

8-ми, 17-ти или 26-ти декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели (препоръчвам да преследвате) :

Да превърнете реалните си мечти в действителност. Да започнете градивен проект и в същото време да превърнете всичко, което вършите в забавна игра. Да уравновесите удоволствието с отговорностите. Да използвате скритите си таланти. Замествайте непрекъснато негативните мисли с позитивни! Наблюдавайте емоционалните си нужди и желания и действайте според тях! Използвайте само градивна критика и мислете, преди да говорите, нали знаете онази поговорка “Седем пъти мери, един път режи.” Довършете най-близко поставената цел пред Вас!

ВНИМАНИЕ! Опасностите, на които можете да се натъкнете в година като тази са следните: да Ви узреят в главата толкова много идеи, че в крайна сметка да не осъществите нито една от тях. Възможно е да Ви липсва ясна цел, да не използвате присъщите си таланти или да се износите от излишества. Опасност за линията съществува, не преяждайте системно! По-внимателно и с алкохола! Не се поддавайте на егоизъм – той само ще вгорчи живота Ви. И не позволявайте на последната Ви прищявка да Ви отведе в задънена улица.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти януари независимо коя година,

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми февруари,

9-ти, 18-ти или 27-ми март,

8-ми, 17-ти или 26-ти април,

7-ми, 16-ти или 25-ти май,

6-ти, 15-ти или 24-ти юни,

5-ти, 14-ти, или 23 юли,

4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви август,

3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти септември,

2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти октомври,

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми ноември,

9-ти, 18-ти или 27-ми декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели (препоръчвам да преследвате) :

В година като тази, основното на което е хубаво да се научите, е да цените себе си. Да изисквате уважение и респект от другите. С начина си на поведение да ги накарате да се отнасят сериозно към Вас. Да си създадете режим, който включва подходящи упражнения и диети и въобще да се стремите към здравословен начин на живот и хранене. Влезте във форма! Потърсете повишение! Постарайте се да увеличите приходите си! Възможно е да се заемете и със строителство на нов дом, офис, ателие, магазин или друга недвижима собственост. Сменете своя дом, ако възможностите Ви позволяват това, ако не – то обновете го. Направете ремонт, подменете някои от мебелите. Задълбочете някоя връзка.

ВНИМАНИЕ! Опасност, на която съдбата може да Ви изложи в година като тази е да позволите на хората да Ви се качат на главата, както и да Ви използват(ако им позволите). Възможно е да се наложи да се погрижите за здравето си повече от обикновено (да има болничен престой). Пазете вещите си, желателно е да застраховате по-ценните от тях. Не се придържайте прекалено стриктно към целите си! Не вземайте живота прекалено на сериозно! Не бива да се боите от промени. Наблягайте на антистресови програми и продукти!

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти януари независимо коя година,

2-ри, 11-ти или 20-ти февруари,

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми март,

9-ми, 18-ти или 27-ми април,

8-ти, 17-ти или 26-ти май,

7-ти, 16-ти или 25-ти юни,

6-ти, 15-ти, или 24 юли,

5-ти, 14-ти, или 23-ти август,

4-ти, 13-ти или 22-ри септември,

3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти октомври,

2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти ноември,

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели (препоръчвам да преследвате) :

Да развиете комуникативните си способности по начин, който Ви се струва най-подходящ за Вас. Да живеете по-интензивно и да се научите да релаксирате. Стимулирайте духа си, като преобразувате гнева си в страст! В година като тази, най-препоръчително е много да пътувате. Или да започнете да учите нещо необичайно. Да влезете в нова среда, да намерите нови приятели, да имате нови центрове на интереси! Да добиете смелост да промените живота си, като се откажете от лоши навици. Та, нали „интелигентността – това е способността ни да се променяме”, според Айнщайн.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, които Ви грозят в година като тази са да се захванете с много неща едновременно и да не довършите нито едно до край. Да кажете неща, за които впоследствие да съжалявате. Да се чувствате недоволни от това, което имате, или от това, което правите. Често е възможно да обърквате импулсивността с интуицията. Възможно е да Ви обземе необяснима виталност, хубаво ще е да я усмирите. Както и да се погрижите за нервите си, рецептата е трите „С” – сън, спорт и секс.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви януари независимо коя година,

3-ти, 12-ти или 21-ви февруари,

2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти март,

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми април,

9-ти, 18-ти или 27-ми май,

8-ми, 17-ти или 26-ти юни,

7-ми, 16-ти, или 25 юли,

6-ти, 15-ти, или 24-ти август,

5-ти, 14-ти или 23-ти септември,

4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви октомври,

3-ти, 12-ти, 21-ти или 30-ти ноември,

2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели (препоръчвам да преследвате) :

Да създадете дом, където любовта, сърдечността и градивността могат да процъфтят. Да намерите сродна душа. Да установите хармонични и изпълнени с любов взаимоотношения с най-важните за Вас хора. Изобщо да се стремите да постигнете хармония във всички области от Вашия живот. Хубаво е да се погрижите за сърцето си – както емоционално, така и физически. Хубаво е също така да смените къщата си, да създадете (за първи път в живота си) собствен дом или да направите дома си приветлив, богат и изпълнен с удобства. Погрижете се за зарастването на семейни пукнатини. Променете положението си в сфера от живота, която считате за непроменяема. Помнете, че в година като тази можете да срещнете Голямата любов. Не е редно да я подминавате, но внимавайте ако сте семейни, може да се стигне до временна раздяла или дори до развод.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, на които сте изложени са: да станете самодоволни, да се отнасяте прекалено закрилнически към тези, които обичате. Да пожертвате прекалено много от собствените си нужди в полза на другите. Да отделяте прекалено много време за решаването на даден проблем. Да се бъркате там, където не Ви е работа, без да Ви молят при това. Да се получат проблематични ситуации в партньорските Ви взаимоотношения (както брачни, така и бизнес). Да допуснете да влезете в хормонален дисбаланс.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

5-ти, 14-ти, или 23-ти януари независимо коя година,

4-ти, 13-ти или 22-ри февруари,

3-ти, 12-ти, 21-ти или 30-ти март,

2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти април,

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми май,

9-ти, 18-ти или 27-ми юни,

8-ми, 17-ти, или 26-ти юли,

7-ти, 16-ти, или 25-ти август,

6-ти, 15-ти или 24-ти септември,

5-ти, 14-ти, или 23-ти октомври,

4-ти, 13-ти, или 22-ри ноември,

3-ри, 12-ти, 21-ви или 30-ти декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели (препоръчвам да преследвате) :

На първо място ще е необходимо да направите сериозен анализ и да набележите мерки как да се освободите от стари схеми (както в личен, така и в професионален план). Да доразвиете интуицията си, да се вслушвате в нея, и да й се доверявате. Да научите някакъв начин на медитация. Да научите нещо ново и стимулиращо преди всичко Вашият дух. Да развиете метафизичните си способности, да напреднете в окултизма, или да проявите тепърва интерес. Като начало може да започнете с графология или френология. Карти Таро или нумерология. Ползвайте пълноценно природната си интелигентност. Направете някои положителни промени. Погрижете се за здравословното си състояние. Направете всичко възможно да отделите време да бъдете сами със себе си и да откриете това, от което се нуждаете. Посетете място, което винаги сте искали да видите!

ВНИМАНИЕ! Опасностите, на които сте изложени в година като тази: да се отдалечите прекалено много от любовта и приятелството. Да се отнесете някъде в небитието. Да заложите на духовното си развитие, но да прекалите, да залитнете в крайност. Все пак, помнете, че сме на Земята и сме тук за да учим земните си уроци. Не оставяйте чудесния си ум да закърнее! Възможни са внезапни житейски обрати и изобщо неочаквано развитие в различни сфери. Неочаквани печалби и/или финансови загуби – също. Заложете на общо укрепващи организма процедури!

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

6-ти, 15-ти, или 24-ти януари независимо коя година,

5-ти, 14-ти или 23-ри февруари,

4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви март,

3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти април,

2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти май,

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми юни,

9-ти, 18-ти, или 27-ми юли,

8-ми, 17-ти, или 26-ти август,

7-ми, 16-ти или 25-ти септември,

6-ти, 15-ти, или 24-ти октомври,

5-ти, 14-ти, или 23-ти ноември,

4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели (препоръчвам да преследвате) :

Финансови приходи! Научете се да боравите с парите умело! Започнете нов проект, с който да печелите пари, съобразете го с възможностите към настоящият момент. Организирайте разумно финансите си. Не изпускайте нито една възможност. Освободете се от всякакви негативни модели на мислене и поведение. Изберете по-балансиран начин на живот, в който има равновесие между работа и удоволствия. Развийте самоувереността си! Подгответе се за по-важни събития, които ще оставят трайни следи във Вашият живот.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, които Ви грозят в година като тази, са свързани с това, да бъдете обзети от мания за пари и да работите до пълно изтощение. Да бъдете безразсъдни при боравенето с пари (има тенденция към харчене за абсолютно ненужни вещи). Да започнете да доминирате и да подтискате другите. Да имате имотни недоразумения с роднини по повод на наследства. Да се въртите в затворен кръг. Има тенденция към деминерализиране на организма, така че – наблягайте на богатите на калций храни!

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

7-ми, 16-ти, или 25-ти януари независимо коя година,

6-ти, 15-ти или 24-ти февруари,

5-ти, 14-ти, или 23-ти март,

4-ти, 13-ти, или 22-ри април,

3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти май,

2-ри, 11-ти, 20-ти или 29-ти юни,

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми юли,

9-ти, 18-ти, или 27-ми август,

8-ти, 17-ти или 26-ти септември,

7-ми, 16-ти, или 25-ти октомври,

6-ти, 15-ти, или 24-ти ноември,

5-ти, 14-ти, или 23-ти декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели (препоръчвам да преследвате) :

Да се раздавате максимално, да разширите духовното си знание, да използвате късмета си мъдро. Да принадлежите не на себе си, а на света! Да довършвате започнати вече неща. Да приключите окончателно с дълго влачен в годините здравословен проблем. В година като тази не започвайте нищо ново, има шанс да е за кратко и да не е трайно (има изключения, разбира се – ако има връзка с чужбина, или ако е обучение някакво). Съсредоточете се върху талантите си, развийте творческите си способности и помагайте на други хора! Присъединете се към сдружение с идеална цел, благотворителна организация или група за опазване на околната среда. Изобщо правете нещо от сърце, независимо дали е предназначено за хората, животните, природата, Земята. Знайте, че майката-Земя без нас е била и може, обаче ние без нея не можем!

ВНИМАНИЕ! Опасностите, на които можете да се натъкнете в година като тази са да свършите като „специалист по всичко, но майстор в нищо”. Има тенденция към свръхемоционалност, в която негатива определено да преобладава. Внимавайте да не погубите природните си таланти! Възможно е също да подтиснете духовната си същност или интуицията си. Да имате агресивен подход към хората и към нещата. И на последно място – не се отнасяйте към задълженията си като към ограничаване на свободата!

СЪВЕТВАМ в година Слънчева (2017-единица) :

Да предприемете стъпка в някаква нова житейска насока, независимо дали в личен, или в професионален план. Да съобразите старта на начинанието като избегнете Коридорите на затъмнения, също и като вземете под внимание дадените от мен указания в точка 7. Нови начинания.

Ако чувствате, че сте пред прага на нещо ново, то трасирайте посоката, огледайте различни варианти, набележете стратегия, и най-важното! Вижте какви „карти” имате в ръцете си под формата на връзки, хора, сгради, обстоятелства, финанси. Постарайте се да ги изиграете по възможно най-добрия начин! Не толкова важно е да са ви силни картите, по-важното е как ще си ги изиграете!

Запомнете : в пъстрата игра живот (за разлика от същата на карти) тестето се раздава един-единствен път и – толкова!

ЖЕЛАЯ ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА 2017-та НА ВСИЧКИ !

ВЯРВАЙТЕ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!

Написах специално за вас!

С обич,

КРЕЯ

P.S.

Чуйтe още и интервюто ми, в студиото на Дарик Радио, за пътя които звездите чертаят на различните зодии през новата 2017-та година ТУК

  • При положение, че на рождения ден на съответният човек в съответната година има слънчево или лунно затъмнение, няма как тази година от живота му да е ок, независимо че общата прогноза е добра. На 7-ми август тази година има частично лунно затъмнение (написала съм го в т.3), а на 21-ви – пълно слънчево (т.2)

 1. Здрава и успешна Нова година и благодаря за отговора Ви. Явно съм разбрала, че се отнася за всички родени на 7 и 21 август, в която и да е година!

 2. аз пък не разбрах нещо: значи навсякъде, където съм чела до сега, за 2017 казват, че е много добра за Везните. Същевременно казвате, че Юпитер няма да е благосклонен към нас, но ще е благосклонен към Скорпион и към който има АСЦ в Скорпио. В крайна сметка, кое от двете да четем? Също така какво значи между коридора няма да се увенчае с успех – не можем да чакаме 4м , за да търсим работа/партньор и подобни?

  • Да се разглежда движението на Юпитер и да се твърди, че когато той транзитира определен зодиакален знак ще донесе добро е твърде повърхностен астрологичен прочит. Моят (20-годишен вече) астрологичен опит ми е показал, че от изключително важно значение са аспектите, които той сключва, за да се прецени влиянието му.
   Колкото до следващият Ваш въпрос – никой не ви кара за чакате и да стоите 4 мес. без работа. Идеята е, че по време на коридор можете да започнете нещо временно или по заместване. Освен това, всеки частен случай е редно да се разгледа отделно. Коридорите са нещо като общ случай, а В АСТРОЛОГИЯТА ОБЩИТЕ ПРАВИЛА В ЧАСТНИТЕ СЛУЧАИ – НЕ ВАЖАТ!
   Благодаря за коментара!

 3. Гергана Иванова

  Прочетох много внимателно материала, но не открих нищо за Козирозите през 2017 та. Какво да очакват те?

  • Благодаря Ви за този коментар, Гергана!

   Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог (визирам вторите декади) съм споменала във видеото от БНТ 2, приложено към годишната прогноза, както и в интервюто си за радио Дарик. Казвам, че те през 2017-та няма да са особено о.к.

   В писмен вид съм дала същото в кратка астрологична годишна прогноза специално за електронното издание Вираж Журнал.

   Сега, обаче, имам намерение да внеса малко повече яснота, както и малко повече подробности по отношение на споменатите от Вас (и любими мои) Козирози.

   Та, през 2017-та Плутон (планета на тотални трансформации) ще премине през 16-ти, 17-ти, 18-ти и 19-ти градуси на Козирога (като съответно има прав и ретрограден ход). С други думи, хората, които имат Слънце в тези градуси (грубо казано, това са родените между 5-ти и 10-ти януари всяка година) съответно ще преживеят въпросният транзит. Тях 2017-та ще постави в условия, в които ще имат доста поучителни и недотам приятни житейски предизвикателства. Особено трудни ще им бъдат месеците април (има допълнително квадрат с Юпитер ретро), както и август (в сила е същият квадрат, Юпитер е вече прав, обаче ретро е Меркурий, имаме и коридор на затъмнения). Някои от вероятните проявления биха били следните: проблеми със съдилища, и/или с данъчна администрация, финансови загуби, лични неприятности (агресивна ревност, изневери), коварни маневри за постигане на определени позиции в посока кариера, манипулации и борби за власт, корупция, смяна на религиозна и/или философска принадлежност, разбира се и други.

   Третата декада Козирог търпи квадрат с Уран, което също е не особено о. к.

   За повече подробности, 0988 733 522 или на лични. Благодаря!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *