Астрология с КРЕЯ (астрологичен и нумерологичен консултант)

Хороскопи, Нумерология, Консултации относно кармичен дълг и Геноскоп.

Обучения по Астрология и Нумерология:
– Индивидуални
– Групови

Запис от предаването „Следобед с Ралица“ 21 Юни 2014г., с гост астролог Крея

Тема:

Тълкуване на значенията на простите числа от 1 до 9 в нумерологията. Връзката им с планетите в астрологията. Път в живота. Конкретни примерни хороскопи.
Как изглеждат нещата от живота през призмата на звездите, планетите и числата.

МОЖЕ БИ ЗНАЕТЕ, че работата на астролога е да маркира пътя, да постави пътните знаци, на някои места ограничение на скоростта и т.н, само че волана винаги си остава във вашите ръце. Което значи, че дали ще вземете под внимание моите съвети, или не, си е лично ваш проблем. Освен това хороскопът представлява една рамка, която винаги може да бъде разчупена, благодарение на личната воля на родения.

Принципно астрологията не отрича свещеното право на избор, дадено на всеки един от нас. “Astra indicat, sed non rogunt!”- това в превод от латински значи, че звездите показват, но те не налагат. Погледнато откъм научната страна на нещата, всички планети и небесни тела (звезди) излъчват собствени вибрации в Космоса и по този начин ни влияят. Например Луната, която е най-близо до нас управлява приливите и отливите, иначе казано тя има силата да помести тонове вода. Що се отнася до хората, водата в човешкия организъм е 72%, значи за Луната изобщо няма проблем да влияе върху всеки един от нас. Естествено не само хората сме подвластни на Лунната енергия. Всички живи същества, населяващи планетата Земя се влияят от Луната, независимо дали го осъзнават или не.

Така че, БЪДЕТЕ ОСЪЗНАТИ ЛИЧНОСТИ !

КРЕЯ