ПРОГНОЗАТА на астролог КРЕЯ

Какво ни очаква в новата 2016-та ?
Какво вещаят планетите и звездите за нашия живот?

АСТРОЛОГИЯ 2016 – ОБЩ КЛИМАТ ЗА ГОДИНАТА

Тълкуванията ми са на база тази карта на България, съставена от Михаил Левин (Ректор на Московската академия по астрология). От нея е видно, че Асцендентът и Луната са в знака Козирог, а Слънцето – в Телец :

Астрология за 2016 годена - карта

Астрологична карта на България

Започвам с Плутон и неговият транзит през Козирог, асцендентът в хороскопа на България. Той е влязъл в знака през 2008-ма година и има да върви през него до 2024-та. Самият Плутон носи дългове, фалити, непосилни данъци, управлява черния пазар, сивата икономика, организираната престъпност, проституцията, порнографията, токсичните отпадъци. Той отговаря и за кардиналната трансформация, разрушава всичко старо, за да го съгради наново. Така че – процесите ще вървят тромаво, Плутон е най-бавно движещата се планета. Труден, бавен, мъчителен катарзис. С други думи, през целият този ад ние, българите ще се наложи да преминем, за да достигнем до друго, качествено ново ниво. Със сигурност осезаеми промени скоро няма как да бъдат забелязани. Поне НЕ в настоящата 2016-та.

Тъй като Плутон (смърт) транзитира Козирог (структури), то със сигурност в тези времена ще се наложи доста от консервативно работещите структури да се разпаднат, буквално да умрат, за да се „родят” нови. За целта подкрепа ще окаже Уран (реформатор) в Овен (пионер). Въпросната настояща квадратура между Уран и Плутон прави тау-квадрат с радикалният Сатурн, който е в Рак. Тау-квадрат, образуван от тежки планети винаги дава забавяне в развоя на процесите. Видимо сякаш всичко си е същото, а всъщност работи, но тегаво и с много бавни темпове.

През март са възможни сривове. В началото на март на икономическата сцена, а в края на март – на политическата. Въпреки това правителствени промени ако изобщо има, те ще са или в края на календарната 2016-та или в началото на следващата.

В периода на марсовата ретроградност (от 18-ти април до 30-ти юни) ще се усили агресията. Високите скорости на пътя ще са причина за много катастрофи. Злополуки ще има при хората, които са в така наречените „рискови” професии. Грабежите и кражбите ще зачестят. Насилието ще ескалира. Своего рода активизация ще има в редиците на престъпния свят. Възможни са атентати, както и показни убийства.

Септември ще е другият месец, в който ще има промени във финансовата сфера. Възможни са фалити на банки и големи компании, обединяване, изтегляне и преливане на капитали.

Ще има сериозно забавяне на средства, които се очакват по различни проекти. След октомври вече много нови програми ще бъдат отворени. Ще има и финансиране.

Дори и да изглеждат негативни изписаните редове, те просто акцентират върху това, с което би трябвало да се внимава. Като цяло, обаче, на фона на световните и в частност европейските събития, спокойно за България може да се каже, че ние ще успеем да „минем сухи между капките”.

НУМЕРОЛОГИЯ 2016 – ОБЩ КЛИМАТ ЗА ГОДИНАТА

2016 като редуцирано число е 9 – числото на планетата Марс. Марс е богът на войната, така че……. Сила, мощ, борба, съревнование, насилствено придобиване, както и насилие над волята на личността. Под влияние на числото 9 са оръжията, желязото, стоманата, войната. Действието на 9 е внезапно, яростно, самонадеяно и разрушително. Но, спокойно, дяволът не е толкова черен! Естествено, числото 9 би могло да бъде използвано и конструктивно и тогава то ще бъде окуражаващо и вдъхващо увереност и сила. Воля за успех – също. Освен това 9 дава много енергия, а каквото и да трябва да се върши на тоя свят, без енергия – не става!
Деветката е последното число, финалът, края на нещата. То поставя точка. Край на всеки 9-годишен цикъл/период. И тогава идва времето за равносметка. Време, в което абсолютно всичко подлежи на преразглеждане – работата, здравето, личният живот, приятелските връзки.

Някои ще изхвърлят зад борда всякакви ненужни неща, независимо дали са под формата на вещи или хора.
Други ще се сбогуват с миналото, със старите си навици.
Трети ще заминат за чужбина.
Общото е, че масово хората през 2016-та ще прегледат своя баланс на взаимоотношенията. С приятелите, с колегите, с роднините, семейството. Ще видят плюсовете, минусите и ще теглят чертата. Някои от близките просто ще останат под нея. Така е, в забързаното ново време, всеки ще върви по своя път и няма никой никого да чака.

Ще бъдат прекратени бракове и връзки, които отдавна се крепят на всякакви фалшиви устои. Ще приключат и съдружия, по-голямата част от които не със споразумения, а в съда. Много, много емоции, повечето от които не особено приятни.

ВАЖНИ АСТРОЛОГИЧЕСКИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ 2016 ГОДИНА

1. СЛЪНЧЕВИ ЗАТЪМНЕНИЯ
Пълно слънчево – 9-ти март в 02 часа и 07 мин. на 18 градуса и 58 мин. в Риби.
Частично слънчево – 1-ви септември в 09 часа и 19 мин. на 09 градуса и 21 мин. в Дева.

По време на затъмнение, съзнанието е замъглено. Слънчевите влияят предимно на макрокосмоса, тоест на събития, които са вън от обсега на нашия контрол. Въздействието на всяко затъмнение е около две седмиции преди и още толкова след него. Влиянието тази година ще засегне предимно родените на 9-ти март и 1-ви септември, независимо коя година. Рискът е от сърдечно-съдови проблеми.
Засегнати също могат да бъдат и хора, които имат планетарни стелиуми около градусите, на които стават затъмненията.

2. ЛУННИ ЗАТЪМНЕНИЯ
Частично лунно – 23-ти март в 11 часа и 48 мин. на 03 градуса и 17 мин. във Везни.
Частично лунно – 18-ти август в 09 часа и 44 мин. на 25 градуса и 58 мин. във Водолей.
Частично лунно – 16-ти септември в 18 часа и 55 мин. на 24 градуса и 20 мин. в Риби.

Лунните затъмнения имат отношение към микрокосмоса, тоест към това, което се случва вътре в нас, тъй като Луната управлява човешката психика.
Въздействието на всяко затъмнение е около две седмиции преди и още толкова след него. Влиянието тази година ще засегне родените на датите, на които стават затъмненията, метеозависимите хора, както и тези с по-лабилна психика.
Засегнати също могат да бъдат и хора, които имат планетарни стелиуми около градусите, на които стават затъмненията.

3. КОРИДОРИ НА ЗАТЪМНЕНИИЯТА

През 2016-та има ДВА коридора на затъмненията.
Единият през МАРТ и
вторият – СЕПТЕМВРИ.

МАРТ – стартира с пълното слънчево затъмнение на 9-ти март (само да спомена, че не всички пълни слънчеви са видни от всяка точка на планетата) и продължава до лунното на 23-ти март. Тоест, периодът между двете затъмнения е така нареченият КОРИДОР на ЗАТЪМНЕНИЯТА.

СЕПТЕМВРИ – стартира с частичното слънчево затъмнение на 1-ви септември и продължава до частичното лунно на 16-ти септември. Датите не са фиксирани.
Коридорите на затъмненията са периоди, в които всеки един от нас е поставен пред изключително тежки предизвикателства. Нооо, без трудности – израстване няма! Необходимо зло, което всъщност дава възможности! Неслучайно в японския език се ползва един и същ йероглиф, с който се бележат думите „криза” и „възможност”. Хората, които преминават през най-жестоките житейски изпитания са всъщност хората, които успяват да трансформират в най-висока степен себе си.
Времето на коридорите на затъмнения се характеризира с „необратима сила” върху нас, тоест събитията са крайни и категорични. Най-силно ще бъде влиянието върху хората, които имат планети в подвижните зодиакални знаци – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. В зависимост от характера на човек, израженията ще са двупосочни. Екстровертите ще се поддават на скандали, гняв, конфликти, раздразнение. Интровертите ще се поддават на тревожност, скованост, депресивни състояния. Напомням само, че ресурсите за справяне с положението са скрити винаги дълбоко вътре в нас.

СЪВЕТВАМ : Без значение кого напускате в този период (работа, членство някъде или пъртньор), раздялата ще е завинаги, така че…
Новите начинания, започнати сега няма да се увенчаят с успех, по-добре е да изчакате. Взетите решения или действията под влияние на емоцията няма да са правилните. ПОДХОДЯЩО е за разчистване на стари сметки, поправяне на влошени взаимоотношения, изплащане на кармични дългове. Стремете се към хармония, старайте се да пазите добрия тон и полагайте повече грижи за себе си (в трите посоки). Не забравяте, че човек е триединство от тяло, разум и душа!

4. РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ

Меркурий от 5-ти до 25-ти януари
Всичко подлежи на преразглеждане и рестарт! Опасност от грешки при подписване на документи и договори.
Юпитер от 8-ми януари до 10-ти май
Неблагоприятно (или обратното) за водене на юридически дела, обикновено решенията се бавят.
Сатурн от 26-ти март до 13-ти август
Не добър период за покупко-продажби на недвижимо имущество.
Марс от 18-ти април до 30-ти юни
Неблагоприятен период за започване на нова работа, опасност от злополуки.
Меркурий от 28-ми април до 22-ри май
Меркурий от 31-ви август до 21-ви септември
Всичко подлежи на преразглеждане и рестарт!

5. ЮПИТЕР ВЛИЗА ВЪВ ВЕЗНИ

Ако случайно имате скъп на сърцето Ви някой, роден първа декада под знака на Везните, или ако Вие сте се родили тогава, то струва си да прегледате следващите редове! В противен случай, можете да ги пропуснете. По-конкретно първата декада засяга родените в периода между 23 септември и 2 октомври независимо коя година.

Обръщам внимание върху едно астрологическо събитие, което се случва веднъж на всеки 12 години. А именно – Юпитер, най-големият добротворец в Слънчевата система, който е символ на късмета и преуспяването, ще влезе във Везни на 09-ти септември 2016-та в 11 часа и 19 мин. стандартно Гринуичко време, тоест – 14 ч. 19 мин. лятно бълтарско. На 10-ти октомври 2017-та ще напусне Везните и ще влезе в Скорпион. Това, върху което искам да насоча фокуса Ви, обаче е периодът от ПОСЛЕДНОТО ТРИМЕСЕЧИЕ на 2016-та. Точно той ще бъде един от НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ за родените ПЪРВА ДЕКАДА ВЕЗНИ.

Тоест, дошло е времето на Везните да се изявят и да покажат на какво са способни. Да се преборят с вродените им нерешителност и колебания. Може би тук е мястото да спомена, че колебливостта не е печат за всичките Везни. Знакът е кардинален, така че има и доста представители, които са доста властни натури. Е, те със сигурност ще завоюват своите успехи в края на 2016-та.

Някои ще повишат квалификация, позиция или заплата. Девойките, осъзнали майчинството и взели решение да дарят живот ще го направят. Други ще кажат “Да” на любимото си същество. Трети в този период ще положат основите на нов дом или собствен бизнес. Или просто ще сменят работата си с по-добра. Изобщо през последното тримесечие на 2016-та година очаквам много от споменатите Везни да заложат на нови проекти, но е добре да запомнят, че незабавни резултати няма да има. Както и това, че не за абсолютно всички Везни Юпитер сега ще е „добър”. Това зависи от персоналните им хороскопи.

Ще успеят единствено онези Везни, които са вече повярвали в себе си! Които са готови да напуснат зоната си на комфорт и не се страхуват да направят крачка напред в неизвестността.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА 2016 ГОДИНА – НОВИ НАЧИНАНИЯ

Според науката Астрология, за съжаление по-голямата част от годината НЯМА да бъде благоприятна за старт на нови начинания.
Ретроградността на планетите се засича, има общо 5 затъмнения, както и два коридора на затъмненията.
Ако става въпрос за старт на ново начинание, за което не се изисква юридическа регистрация, тогава може да се избере подходяща дата след 25 януари и до към 25 февруари. Следва коридор на затъмнение, който се застъпва с началото на обратния ход на Сатурн. Той, за съжаление ще е доста дълъг – до 13-ти август. После идва следващият коридор, който е съпроводен с ретроградност на Меркурий, така че до края на септември времето е също неблагоприятно за старт на нови начинания.

СЪВЕТВАМ : подходящ период за старт на нещо ново е едва последното тримесечие на годината. Могат да се изнамерят единични дати и преди това.
Много малък процент от сключените през 2016-та бракове ще са успешни. Както и малка част и от стартиралите нови начинания.

АСТРОНУМЕРОЛОГИЧЕН ПРЕГЛЕД ЗА НАЦИЯТА ПРЕЗ 2016 ГОДИНА

1. РАБОТА

Кой ще бъде затрупан с работа? Обръщам внимание – работа, за финикийските знаци има друг раздел – финанси.
Най-натоварени ще бъдат политиците и естествено всички около тях – преводачи, шофьори, охрана, всякакъв вид техен обслужващ персонал. После са онези, които отразяват дейността им – репортери, монтажисти, телевизия, радио, вестници, списания, електронни медии, издателства. Годината ще бъде динамична и богата на събития, така че ще има работа за всички, които информират и ги отразяват.

Навсякъде, където има хора с пагон, също ще има повече ангажименти. Такива са авиация, митница, флот.
Останалите с пагон са военните, пожарната, полицията. От тези най-натоварени ще бъдат полицаите. Кражбите ще зачестят. И не само. Като цяло ще се активира престъпният свят. Повече клиенти ще имат и жриците на любовта. За всичко това, освен в полицията, работа ще има и в съда. За някои адвокати годината ще се окаже супер доходоносна.
Пътните инциденти ще са причина за повече работа не само на пътната полиция, а и в болничните заведения. Също и на монтьори и механици, занимаващи се с ремонт.

Повече работа ще имат ангажираните в типично мъжките професии – ковач, леяр, заварчик, железар, налбантин.
Други, за които се очертава по-голяма заетост са шивачи, стоматолози и фризьори.
Добра ще е годината и за фермерите, които отглеждат конкретно овце, както и за онези които се занимават с вълна и произвеждат различни изделия от нея.
Запомняща се година за хората, които са ангажирани в сферата на спорта, нови спортни
постижения.

2. ФИНАНСИ

На база Слънчев изгрев от 01.01.2016 – за България към 07 часа и 50 мин. стандартно българско време, втори дом управлява Уран. Вградени Риби и ранен Нептун. С две думи – положението зле. Раздвижване във финансовата сфера – през последното
тримесечие.

Ако фокуса насочим към различните европроекти и парите, идващи от тях, то тук моята прогноза е че ще има някакво затлачване, влачене във времето, особено в периода между март и август (ретрограден Сатурн в Стрелец и в единадесети дом).

Като цяло финансовото положение на нацията би могло да се подобри едва когато Сатурн влезе в Козирог и подкрепи Слънцето в Телец, според картата на България, съставена от Левин. Това по време идва да е през 2018-та.

3. ЗДРАВЕ

Отново на база Слънчев изгрев на 01. 01. 2016-та шести дом държат Близнаците. Меркурий ги управлява, но той отговаря и за здравето – добър знак! Не е в ретрограден ход – следващ добър знак. Ранен е единствено от Марс, но като се има предвид, че годината е марсова, то следва че здравето на нацията ще е силно повлияно от точно този аспект.

На първо място, според мен е хубаво да се види как стои един важен въпрос за всяка нация, а именно – нейният прираст. Луната отговаря за зачатието, майчинството, раждането, а тя не е много добре поставена в настоящата година. Има и втора предпоставка за това, че естественият начин на зачеване ще бъде възпрепятстван – поради марсовата енергия, която преобладава при жените в година 9. От това автоматично следва, че клиниките по „ин витро” ще бъдат натоварени повече от обичайно.

Раняващият Марс дава катастрофи, инциденти, операции. Дава също отоци, срязвания, изгаряния (с огън или вряла течност), изобщо – всякакакъв вид наранявания на целостта на физическото тяло. Така че другите места, които ще се пълнят в болниците са съответно отделенията по хирургия, ортопедия, дерматология и травматология. Рентген, скенер, ядрено-магнитен резонанс – опашки виждам там.

Марс е управител на огнения Овен. „Огън има детето”- са казвали бабите някога.
Тоест, тук под негова власт са и трески, високи температури, възпалителни процеси. Отделенията по инфекциозни болести да се готвят. Възможни са епидемии.

Овенът е главата, следователно – мигренозни състояния, припадъци, инсулти. Очите и зъбите са тук, в главата, така че очните лекари, зъболекарите и те ще са в числото на повече заетите. Оптиките, зъботехническите лаборатории – също.

Като цяло конфликтни положения, нервни пренапрежения, скандали, гняв и стрес, това очаквам лично аз. Травми ще спират спортисти от състезания повече от обичайно.

АСТРОЛОГИЧНИТЕ ВЛИЯНИЯ ЗА ХОРАТА ПРЕЗ 2016 ГОДИНА

Астрологичните влияния са изразени предимно в дълго продължаващи квадратури, тоест – не особено благоприятни за някои. Знаците, които биха могли да преминат „сухи между капките” са постоянните – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Изложени на ограничения и изпитания през цялата година ще са Стрелците втора декада и най-вече в периода между март и август. Останалите подвижни знаци Близнаци, Дева и Риби от втора декада, също да се готвят да им правят „компания”. Трудни времена, надявам се да извлече всеки своята поука.

Ако Вие сте човек, роден в един от следните четири периода : От 1-ви до 10-ти март, От 31-ви май до 11-ти юни, От 2-ри до 12-ти септември, или От 2-ри до 12-ти декември, СЪВЕТВАМ Ви горещо да обърнете по-сериозно внимание на здравословното си състояние, особено и ако в ежедневието Ви присъства много стрес. Да си направите профилактични прегледи и изследвания. Да организирате в менюто си повече богати на калций храни. Да се заинтересувате от антистресови програми и продукти, да прецените кое би работило за Вас и естествено да се заемете с прилагането му. Най-добрия вариант – да елиминирате стреса, ако е възможно.

Притеснително е също така за втора декада кардинали – Овен, Рак, Везни и Козирог, само че при тях лошите влияния са активни в последното тримесечие на годината.

Месец, в който небето ще е така да се каже „безоблачно” за всички знаци е януари,
само че пък Меркурий ще е ретрограден. Двата коридора на затъмненията през март и през септември ще поставят доста хора в кризисна ситуация, на други ще дадат възможности за поправяне на грешки от миналото. „Оловно сиво” небето ще бъде в края на май и началото на юни, както и част от август. Най-засегнати от „оловно сивото” небе ще бъдат първа декада подвижни – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Голям Космически кръст се образува над главите им тогава. Страшно – няма, така или иначе всеки си носи кръста, нали?

Ако Вие дотук не срещнахте никъде себе си, значи – трябва да почерпите 🙂 . Звездните влияния за Вас в новата 2016-та ще са добри.

НУМЕРОЛОГИЧНИТЕ ВЛИЯНИЯ ЗА ХОРАТА ПРЕЗ 2016 ГОДИНА

Очаквам доста хора да затворят една цяла страница живяна според едни правила и да отворят нова, която ще е организирана по съвършено нов, различен начин. НАЦЯЛО ще ПРИКЛЮЧАТ със СТАРИЯ си НАЧИН НА ЖИВОТ
всички родени на :

08-ми, 17-ти и 26-ти януари независимо коя година,
родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти февруари,
родените на 6-ти, 15-ти и 24-ти март,
роденитте на 5-ти, 14-ти и 23-ти април,
родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви май,
родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти юни,
родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти юли,
родените на 1-ви и 10-ти и 19-ти август,
родените на 9-ти и 18-ти и 27-ми септември,
родените на 8-ми, 17-ти и 26-ти октомври,
родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти ноември,
родените на 6-ти, 15-ти и 24-ти декември.

Ако рожденият Ви ден фигурира в горните редове, горещо Ви СЪВЕТВАМ да обърнете сериозно внимание на здравословното си състояние. Твърде вероятно е да се наложи оперативна намеса. Възможно е и да бъде избегната (но аз да не навлизам в чужди води), това е работа на Вашия лекар. Ако от години отлагате нещо, което не Ви притеснява особено, обаче знаете, че е за ремонт (като например да извадите камъни от бъбреците или от жлъчката, или да си оправите зъбите) крайно време е да го направите доброволно в тази Ваша година, препоръчително е след рождения Ви ден.

Ако не сте открили себе си в изброените по-горе, значи влиянието на деветката няма да е с пълна сила за Вас и ще трябва да почерпите 🙂

СЪВЕТВАМ в година 9 :

Върнете лентата назад и вижте дали сте допуснали някакви грешки. Независимо дали на този въпрос ще си отговорите с да или с не, явно моментът за преход към промяна е дошъл. Ако го чувствате така, то определете посоката, огледайте се за варианти, набележете стратегия, и най-важното! Вижте какви „карти” имате в ръцете си (под формата на финанси, хора, обстоятелства) и се постарайте да ги изиграете по възможно най-добрия начин! Запомнете : следващо раздаване – няма!

ЖЕЛАЯ ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА 2016-та НА ВСИЧКИ !

астролог КРЕЯ
гр. Русе
01.01.2016

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *