Астрологията и нумерологията съществуват вече няколко хиляди години. Излизат непрекъснато наяве артефакти доказващи това и датиращи още от дълбока древност. Времена, в които не е имало папируси дори. Таблици за движенията на планетите са намерени, изписани върху клинописни плочки в Древна Асирия и Вавилон.
И след като едно знание е оцеляло повече от 7000 години, със сигурност има защо.

Какво е важно да се знае: АСТРОЛОГЪТ НЕ Е ЯСНОВИДЕЦ, НЕ Е КОНТАКТЬОР, НЕ Е И ВРАЧКА !

Астрологията не е инструмент за предсказване на бъдещето. Тя е по-скоро средство за себепознание. Тя също може да даде ключа към разбирането на Вселенските закони. Закони, на които сме безпрекословно подвластни, независимо дали ги познаваме или не, независимо дали ги разбираме или не. Тя може да бъде полезна за всеки, който има желание да работи върху своето личностно израстване, понеже „Характерът е съдба!” А съзнателно променяйки характера си към по-добро, човек променя и съдбата си към по-добро.

„Човек не се ражда нито щастлив, нито нещастен, обаче се ражда с условия да бъде щастлив или нещастен. Моментът на раждането определя условията на неговото щастие или нещастие.
Човек не е господар на планетарните влияния, но може да използва разумно това, което му носят те.”
Петър Дънов

Редно е смятам, да се знае, че като правило, всички хора, които се занимават с всякакви гадателски практики (които всъщност са изкуства) са нещо като „канали” по които тече космическата информация. Няма значение какъв е ключът, с който се изисква тази информация, има значение до колко чист е самият канал! Познатите ключове могат да са различни – зърна боб, колода карти, чаша кафе, сиглите от астрологията, или числата и буквите от нумерологията. Без значение на ползвания ключ, ако каналът е достатъчно добър, той ще успее да достигне до опредените информационни полета, където е складирано инфото за Вас. И така Вие можете да получите до над 70 процента адекватна информация.

По същият начин, „канали” са всички изобретатели, рационализатори, откриватели, композитори, музиканти, поети, писатели. Ако трябва да обобщя – всички, заети в сферите на духа, а именно – науката, изкуствата и спорта. Не се създава материален продукт в тези сфери, ноооооо с времето Човечеството е разбрало, че Духът владее Материята. И по тази причина въпросните дейности се спонсорират и дори вече са превърнати в бизнес, доста печеливш при това.

Но, да се върна на темата. Мога да бъда полезна на хората, които са малко по-философски скроенни и които са разбрали какво дава астрологията. Подкрепям казаното с цитата на колежката Милена Вълканова:

Астрологията ти дава съставките, а дали ще приготвиш от тях буламач или кулинарен шедьовър е въпрос на личен (съзнателен или несъзнателен) избор. Търсенето на съвет от астролог е като съветването с всеки друг специалист – психотерапевт, лекар, адвокат, финансист”

НЕ БИВА ДА СЕ ПОДЦЕНЯВА И ОПИТЪТ НА СЪОТВЕТНИЯТ АСТРОЛОГ !

И на финал нека кажа, че във всеки един хороскоп е закодиран пътя на родения в този му живот. Има задължителни събития, но те са краен брой и не много (слава Богу!). Останалото е „волната програма”. Това, което е работа на астролога е да разчете кодировките, тоест „задължителната” такава. Погрешно е да се смята, че астрологията или пък нумерологията, могат да Ви предначертаят целия живот. Индикации за смъртта и за края има, да. Но не и за това как ще стигнете до там.

Та, МОЯТА РАБОТА е да маркирам пътя и да поставя пътни знаци, или пък ограничение на скоростта на някои места, само че воланът винаги си остава във Вашите ръце!

Мога да бъда полезна и на всички, които са решили да навлязат в сложните дебри на астрологията и нумерологията чрез индивидуални и групови обучения.

КРЕЯ