КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ РАК ?

Имам тук аз важно предупреждение : Ракът винаги изисква пълна програма – стабилна връзка, сигурност и дом. Освен това на всяка крачка е загрижен за любимите си хора, така че не ги „изпуска от око”. С други думи – ако не можете да понасяте високи нива на обвързване – не четете как да заинтригувате Рака, а по-добре гледайте как по-бързичко да се изпарите от полезрението му !
И все пак, няма по-грижовни от зодия Рак, така че си струва да обсъдим какво е добре да направите, за да привлечете тяхното внимание.

Зодия Рак

ПЪРВО – имайте предвид, че Ракът притежава забележителна памет. Той може да възпроизведе всяка случка, място или лице. Така че, кофти идея е да тръгнете със стария изпитан трик “не съм ли Ви виждал/а/ някъде преди?”. Няма да хване дикиш и Ракът няма да се върже. По-добре поискайте съвет за някакъв Ваш проблем. Ракът е изпълнен със загриженост към хората и е готов да помогне на всеки, дори и непознат. Можете да засегнете и темата „деца-сираци”, както и организации, които се грижат за деца. Имайте предвид, че жената Рак се интересува непрекъснато от деца с нещастна съдба, дори понякога я обвиняват, че се опитва да бъде майка на света! И ако това е така, то мъжът Рак се опитва да бъде бащата.

ВТОРО – задължителна е темата Мама. Ако познавате майката на вашия Рак, значи сте късметлия. Имате едно сигурно оръжие, с което безпогрешно да стреляте в целта. Комплименти за нея – колкото повече, толкова повече ! Но дори и да не я познавате, можете тепърва да проявите интерес. А след това урока ви е ясен – комплименти и пак комплименти ! Не спирайте да изказвате възхищението си от нея.

ТРЕТО – следващата тема – къща. „Моят дом е моята крепост” – не зная чия е тази сентенция, но главата си режа, че е на някой от зодия Рак ! С други думи – няма да сгрешите, ако тръгнете в посока „всичко за дома”. Най-интересното място от къщата за Рака е кухнята, така че – наблегнете там.

За първа среща, Ракът ще се дърпа / нали ходът му е две назад, една напред /, ще се изчервява / буквално като Рак /, така че ще трябва да сте търпеливи. Ноооо, да предположим че сте дочакали този момент и вече сте заедно за първи път с любимия ви Рак. Следва : как да бъде впечатлен ?

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ РАК ?

Най-вече с уютна домашна атмосфера, ухаеща на на току-що сготвена храна. Можете да опитате и обичаен стил – да речем механа и задължително национална кухня. Представителите на зодия Рак са традиционалисти до мозъка на костите си и мразят да си правят експерименти, особено с храната. Ето една интересна подробност за мъжете подвластни на този лунен знак – за тях важи правилото : “Любовта на мъжа минава през стомаха!”

Може и вечеря на свещи на романтично място – някъде на бряг на езеро, море, река.
Друга идея е на концерт, като имате предвид, че Ракът реагира много на мелодична, романтична музика.
Историческите музеи, както и всякакви места, свързани с миналото и историята впечатляват Рака. Както и пазарите на открито.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ РАК

Подаръци за зодия Рак

 

Ако избирате БИЖУ за ЖЕНА от зодия РАК, да знаете, че то трябва да бъде от истински ПЕРЛИ. Помнете, че перлата се вгражда в сребърна обковка. Само СРЕБРОТО хармонира на камъка, макар и бижутерите да правят всякакви други комбинации. За МЪЖ може да е гравирана с инициалите му СРЕБЪРНА ТАБАКЕРА, което също си е своеобразно бижу!

СРЕБРОТО Е МЕТАЛ НА ЗОДИЯ РАК.

КАМЪК НА ЗОДИЯ РАК Е ПЕРЛА. Друг характерен КАМЪК НА РАКА Е ЛУНЕН КАМЪК. Ако Вашият Рак е „малко особен” / макар че мен ако питате, всички Раци са наопаки, тоест особени /, то за него/нея тогава изберете черен лунен камък, който носи името ЛАБРАДОР.

ДРЕХИ, ако избирате за Рак, то те трябва / за жена / да са задължително с дантели и в романтичен стил. ЦВЕТЪТ НА ЗОДИЯ РАК Е ЛИЛАВ.. Онова особено лилаво, което се образува като смесите розово и сиво. Този цвят реално не се среща никъде в природата на Земята. Затова е лунен, нереален.

Със сигурност ще зарадвате Раците с всякакви предмети, стига да са от сребро – СРЕБЪРНИ ПРИБОРИ за хранене, сребърни СВЕЩНИЦИ, МОНЕТИ.

Раците са луди на тема АНТИКИ, така че това е друго удачно. Сантиментални са и са старомодни, обичат често да разглеждат семейните албуми със снимки. Сещате се накъде бия – АЛБУМ за СНИМКИ с КОЖЕНА ПОДВЪРЗИЯ. Такъв подарък би разплакал всеки Рак.

Ако Ракът Ви е близък родственик, ще се трогне ако се постараете да му направите РОДОСЛОВНО ДЪРВО. Само да вметна, че това е подходящо и за Козирог, двата знака са най-свързаните с корени и род.

Биха се зарадвали на АКСЕСОАРИ и УКРАСИ за ДОМА. Можете да проявите повече практичност и отново за дома, само че с друга цел за ЖЕНАТА да изберете някакви кухненски ПРИБОРИ или КУХНЕНСКИ РОБОТ. А за МЪЖА – да огледате за КОМПЛЕКТ тип „ДОМАШЕН МАЙСТОР”.

Понеже доста от представителите на знака са запалени по риболова, то РИБОЛОВНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ са също избор не за подценяване.

Тъй като най-чувствителният орган на Рака е стомаха, то БУТИЛКАТА трябва да бъде например РАКИЯ с АНАСОН или казано с други думи – УЗО.

КНИГИ – на историческа тематика, готварски рецепти, психология, риболов, интериор, етнология, археология.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ ЗА ЗОДИЯ РАК

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за жена, родена под знака на РАКА. Преди всичко не забравяйте, че те са непоправими романтички ! В букета за Рак трябва да вградите лилави цветове и сребръни утенъци във вид на панделки. ЛЮЛЯКЪТ означава влюбеност, а МАГНОЛИЯТА – „желая те”. Имайте предвид езикът на цветята, за да впечатлите жената – Рак. Тя обръща внимание на символиката. И СПЕЦИАЛНО – ако жената Рак е ВАШАТА МАЙКА – нека й доставят букет от ОРХИДЕИ. Орхидеята означава благородство, красота, изтънченост и най-вече дълбоко уважение. Също ОРХИДЕИ можете да подарите и на всяка друга жена, към която таите уважение – например ако е МАЙКА НА ВАШИТЕ ДЕЦА.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *