КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ ОТ ЗОДИЯ КОЗИРОГ?

Да предположим, че Вие сте супер емоционална натура, обичате да се смеете, да танцувате, да се забавлявате, раздавате се без да се пестите и изобщо всичко правите на max. в този живот. Е, тогава да знаете, че голям таралеж си набутвате в гащите с един Козирог !

Ако, обаче, все пак сте харесали някой от тази зодия, то :

зодия Козирог

ПЪРВО – нямате шанс да го заинтригувате, ако според консервативните негови представи сте се облекли малко по-така. Изобщо не започвайте разговор, за него външният Ви вид автоматично означава, че имате и аморално поведение. Тоест, морал – там категорично да сте в час ! Както като поведение, така и като външен вид. Важно е да говорите със сериозен тон. Усмивката Ви да е дискретна и шегите да са завързани, на плоска Козирогът просто няма да реагира.

ВТОРО – ако камъните / скъпоценни, полускъпоценни / са Ваша страст и особено ако имате познания в тази област, със сигурност ще забиете Козирога. И преди да Ви обърна внимание върху други теми, които интригуват зодия Козирог, то имайте предвид, че той рядко си пилее времето, така че трябва да сте наясно с неговата професия и дали имате допирни точки. В случай, че е така, то можете да тръгнете в съответната посока – финанси, банки, застраховки, рентиерство, политика, прогнози за развитието в някакъв бранш. От неспециализираните теми интересни могат да са му евентуално някакви истории, свързани с високопланински върхове, фиорди, пещери, ледени скулптури, археологически разкопки. И със сигурност, NB !! – всичко, което има отношение към пестене! Спестовността му е пословична!

ТРЕТО – ако имате някакви постижения, независимо в коя житейска област, е, тогава – поздравявам Ви! Започнете с това и гаранция – ще бъдете изненадани от резултата!
На среща можете да поканите Козирог, ако сте мъж, но ако сте жена, оставете, нека той да ви предложи. Традицията е в кръвта на всеки от зодия Козирог. И бъдете търпеливи с Козирога – при него всичко идва с времето, няма ей-така щрак с пръсти, фокус-мокус!

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЗОДИЯ КОЗИРОГ ?

Задължително с нещо малко, хубаво и скъпо! Козирогът е земен знак и не му показвайте орела в небесата. За него е двайсе пъти по-добре да има пиленце в ръката, отколкото да се любува на орела в небесата!
Ако предложите на Козирога да отидете на ски, или изобщо да прекарате уикенд на високопланинско място, това ще се приеме с адмирации. Не забравяйте – за уикенд трябва да сте го планирали достатъчно преди.
Като правило, хубаво е да запознаете Козирога с това къде ще се ходи, за да може той да се настрои предварително. Изненади – забравете!

Да заведете Козирог на ледена пързалка, или фестивал на ледените фигури е супер, макар и тези неща да са повече популярни на север. Но не забравяйте кога все пак се е родил той – зимата, нали?
Ако трябва да избирате заведение, то нека е на високо място с хубава гледка. Козирогът обича да вижда света по начин такъв, все едно вече го е покорил и всичко и всички са му там, долу – в краката! За кухнята – нека е гурме.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ КОЗИРОГ

Козирог зодия

 

При положение, че имате намерение да подарите БИЖУ на Вашия Козирог, трябва да имате предвид следните неща. Първо – никога е подарявайте на Козирога бижу ей така за да отбиете номера, мам предвид някоя евтина дрънкулка. Този трик за него не важи ! Второ – знайте, че Козирога има точна и вярна преценка за стойностните неща и бижуто трябва да отговаря на условията – малко, хубаво и скъпо.

МЕТАЛ НА КОЗИРОГА Е ОЛОВО.

ДРУГ МЕТАЛ НА КОЗИРОГА Е СИЛИЦИЙ.

Тоест, бижуто да е бяло злато или платина е ок. Ако не искате да се „набутвате” толкова много, по-добре прегледайте следващите идеи за подаръци и спрете да мислите да подарявате бижу.

КАМЪНИ НА КОЗИРОГА СА ДИАМАНТ И ОНИКС.

Да подарите на Козирог различни КАМЪНИ ИЛИ КРИСТАЛИ – това е винаги добра идея !

ДРЕХИ – тук е хубаво да се замислите върху връхните предимно. ИЗДЕЛИЯ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА – това горещо препоръчвам. Сега отново ще ме обвините, че давам идеи за скъпи подаръци, нооооо така е с Козирога. Панаирджийските неща не са неговите неща. ЦВЕТОВЕ НА КОЗИРОГА СА ЧЕРЕН, ТЪМНОСИН, ИНДИГО.

Все пак, можете да минете малко по-тънко с да речем ШАПКА, РЪКАВИЦИ / да напомня – добре е да са черни и от естествена кожа /, ШАЛ или ТОПЛИ ЧОРАПИ.

Тъй като за Козирога са важни постиженията, успехите и кариерата, то МЕДАЛИ, КУПИ, изобщо ВСЯКАКВИ СИМВОЛИ ЗА УСПЕХ спокойно можете да подарите.

Всички представители на зодия Козирог умеят много добре да си правят сметката, а и често колекционират монети. Така че, МОНЕТА С НУМИЗМАТИЧНА СТОЙНОСТ ще бъде оценена по достойнство от Козирог-колекционер.

И сега имам наммерение да Ви дам две много хитри идеи за подарък на зодия Козирог. Първата е буца висококачествено КОЗЕ СИРЕНЕ. А втората – КОЗМЕТИКА С КОЗЕ МЛЯКО. 🙂

Двата зодиакални знака – Рак и Козирог са най-силно свързани с корените и рода, така че ако изготвите на Козирога РОДОСЛОВНО ДЪРВО и му го подарите, той ще Ви бъде безкрайно благодарен.

КАРТА за СКИ става – зимните спортове обикновено привличат Козирога.

БИЛЕТИ за ШОУ ВЪРХУ ЛЕД. За КИНО ако са, филмът трябва е печелил награди, по възможност да е тежък и смислен.

БУТИЛКА МАРКОВ АЛКОХОЛ. Ако не разполагате с достатъчно средства, за да купите КАЧЕСТВЕНО, ОТЛЕЖАЛО, ТВЪРДО УИСКИ, по-добре не купувайте бутилка, спрете се на нещо друго.

КНИГИ – тук сега можете буквално да „хвърлите Козирога в оркестъра”, ако намерите някъде и му купите КНИГА С КОЖЕНА ПОДВЪРЗИЯ. Говорим за естествена кожа, да не забравяме ! Като тематика, която интригува зодия Козирог – финанси, нумизматика, архитектура, спелеология, алпинизъм, етнология.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ ЗА ЗОДИЯ КОЗИРОГ

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родена под знака КОЗИРОГ.
Тук букетът трябва да бъде малък, но скъп ! Категоричният цвят е черен, но не дай си Боже да поръчате на жената Козирог да й доставят букет от черни РОЗИ ! Виж, ако са ТЪМНО СИНИ, това е друга приказка. Може да бъдат включени тъмно лилави, както и индигови утенъци във вид на панделки или хартия.. Букетът в никакъв случай не бива да е натруфен. АМАРИЛИС, който на езика на цветята говори за гордост и величава красота е едно от добрите решения за жената зодия Козирог. ЕДЕЛВАЙС е друго.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *