Коридор на затъмнението 2017

Въпросният коридор стартира с частичното лунно затъмнение на 07-ми Август и продължава до пълното слънчево на 21-ви Август 2017. Датите не са фиксирани.

Без значение кого напускате в този период /работа, членство някъде или партньор/, раздялата ще е завинаги, така че……….

Коридорите на затъмненията са периоди, в които всеки един от нас е поставен пред изключително тежки предизвикателства. Нооо, без трудности – израстване няма! Необходимо зло, което всъщност дава възможности! Неслучайно в японския език се ползва един и същ йероглиф, с който се бележат думите „криза” и „възможност”. Хората, които преминават през най-жестоките житейски изпитания са всъщност хората, които успяват да трансформират в най-висока степен себе си.

Времето на коридорите на затъмнения се характеризира с „необратима сила” върху нас, тоест събитията са крайни и категорични. Най-силно ще бъде влиянието върху хората, които имат планети /Слънце, Луна или планетарен стелиум/ във фиксираните знаци Лъв и Водолей. Известно напрежение би могло да има и при Телец и Скорпион.
В зависимост от характера на човек, израженията ще са двупосочни:

Екстровертите ще се поддават на скандали, гняв, конфликти, раздразнение.
Интровертите ще се поддават на тревожност, скованост, депресивни състояния.

Напомням само, че ресурсите за справяне с положението са скрити винаги дълбоко вътре в нас.

НЕПОДХОДЯЩО: Новите начинания, започнати сега няма да се увенчаят с успех, по-добре е да изчакате времето след коридорите. Не е добра идея да сключите брак. Нито да регистрирате фирма, нито да отворите офис, заведение, кантора или магазин.
Взетите решения или действията под влияние на емоцията няма да са правилните.

ПОДХОДЯЩО е за разчистване на стари сметки, приключване на лизингови схеми и финансови задължения, закриване на кретащи фирми, поправяне на влошени взаимоотношения, изплащане на кармични дългове, окончателно приключване на някакъв влачен във времето здравословен проблем. Изхвърлете зад борда всичко ненужно, независимо дали е под формата на безполезни дейности, стари вещи или непотребни вече хора /да кажем хора, които вече не са в крак с вашето развитие, че непотребни хора НЯМА, всеки има мисия на тоя свят!/. Също подходящо е по време на коридора да направите енергийно пречистване на дома. Как става може да видите ТУК

Стремете се към хармония, старайте се да пазите добрия тон и полагайте повече грижи за себе си /в трите посоки/.

Не забравяйте, че човек е триединство от тяло, разум и душа!

Написах специално за вас!

С обич,

КРЕЯ

Вижте още: Астропсихология от КРЕЯ

  1. А ако точно в този момент се нанасяш в нов дом и трябва да подпишеш договор ,a няма как да забавиш до 21 август за да отмине периода ?

    • Означава, че окончателно приключваш със стария си дом, Нора! С всичко, преживяно там. Даваш „Delete“ на старата си версия, тъй като домът е основата на целия ти живот. Напълно възможно е новото начало в нов дом в този период да е изключително благоприятно конкретно за теб, особено ако имаш Лъв на Имум Цели.
      Напомням, че общите правила в астрологията, в частните случаи – не важат! Всеки отделен случай /хороскоп/ си е конкретен.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *