Фестивал здравей здраве

Скъпи приятели!

Нека да си кажа аз (понеже ми умря циганката 🙂 ), че съм един от лекторите на тазгодишното 8-мо издание на Фестивала на здравословния начин на живот „Здравей, здраве! в град Пловдив. Събитието ще се проведе на 8 и 9 април (събота и неделя) в Дома на Културата „Борис Христов” на ул. „Гладстон” 15 (бивш Синдикален дом), както и по алеите на Голямата Цар Симеонова градина. Организаторите са се постарали доста. Програмата е изключително интересна и разнообразна (над 80 лекции, обеден блок с интерактивни игри и занимания, различни практики и медитации, работилници, изложение на здравословното хранене и др). Повече подробности можете да намерите ТУК

Акцентът на цялата програма и фестивал е Земята – нашата майка под мотото „ДАРОВЕТЕ НА ЗЕМЯТА”.

Тъй като аз се занимавам (от 20 години вече) с астрология и нумерология, то повечето ми познания са свързани със звезди и числа. Интересите ми в посока здраве са продиктувани от факта, че връзката на астрологията със здравето е вековна. Ноооо, звездите са “леко” по-встрани от „Даровете на земята“.

Все пак, реших да свържа гемологията и да предложа нещичко по темата Защитна астрология. Камъните и минералите са едно от чудесните творения на майката-земя, а влиянието им върху човешкото здраве е изследвано и доказано от векове. И нека малко да се отклоня – първите лекарства са били всъщност стрити камъни на прах.

Моята лекция ще бъде на 9 април 2017 г. в Конферентна зала 2, започва в 11 часа и 40 мин. А ето и програмата, каня всички, входът е свободен. Заповядайте!

АСТРОЛОГИЯ И НУМЕРОЛОГИЯ ЗА ЗДРАВЕ

Властта на съзнанието над тялото е безгранична

1.Камъни и минерали – чудесни дарове на земята. Как да се възползваме от влиянието им върху нас.

2.Луната – как можем да влезем в ритъм с нейните цикли.

3.Как да разпознаваме към какви здравословни проблеми сме предразположени, според влиянието на планетите. Как да ги проработим – съвети.

4.Малко астрологична онкология. Ракът – болестта на егото, или болестта на душата?

5.Как можем да си помагаме с буквите. Важно за имената.

6.Какво се крие (свързано със здравето) в числата от нумерологията.

7.Как да мантруваме с числа за здраве.

8.Как да се поддържаме във форма – елементарни, но ефективни рецепти.

Бъдете здрави ви желая от сърце!

КРЕЯ

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *