КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ ?

Това е най-лесното нещо на тоя свят. Просто защото природата им е любознателна и проявяват интереси към всичко и към всеки едва ли не. Комуникативни са и каквото и да подхванете, те ще продължат.
Ако вие сте някак по-затворен, по-сдържан и по-дисциплиниран човек, отсега да Ви кажа – ще е по-здравословно за Вас изобщо да не се стараете да интригувате който и да е Близнак. В един момент ще Ви дойде в повече.
И все пак, ако някой от поданиците на Меркурий е привлякъл вниманието Ви, то хубаво е да знаете следното:

Зодия Близнаци

ПЪРВО – безумно интелигентни същества са те и по тази причина никога не ползват фразата „не знам”. Винаги ще изровят и ще скалъпят нещичко по каквато и да било тема. Така че няма значение за какво ще си говорите с тях. Или по-точно те ще говорят, а вие – ще слушате. И ако имате нерви като корабни въжета и Ви е по силите буквално да изтощите Близнака от говорене, то току-виж той взел, че се влюбил във Вас !

ВТОРО Близнаците са царе по това да вършат едновременно по две неща. Хубаво е да им обърнете внимание върху този им талант.

ТРЕТО Представителите на зодия Близнаци се отличават с ум, който е остър като бръснач, а към скуката се отнасят като към личен враг ! Така че, трябва да сте живи, остроумни, духовити, главите ви да бъкат от идеи, ако искате да привлечете вниманието на меркуриевият човек. Не му показвайте твърде скоро, че се интересувате от него. Винаги дръжте нещо в резерв.
Като за първа среща – полезно е да накарате Близнака да гадае. Той като че ли с магнит е привлечен от несигурността. Опитайте се да организирате среща, на която той или тя няма да знаят къде отивате, докато не стигнете до там. Изобщо полезно е да няма никакъв предварителен план, ако ще излизате с Близнак. Той мени мнението си едва ли не всяка секунда, така че трябва да сте гъвкави. И имайте предвид, че ако се застоите прекалено дълго на едно място, със сигурност Близнакът ще се отегчи.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ ?

Ами като ги заведете на празненство, където са събрани знаменитости, например. Или на маскен бал. Няма да ви стигне въображението да си помислите с какъв зашеметяващ костюм ще се появи Близнакът и как ще събере очите на всичките присъстващи. По правило / това е хубаво от всички да се знае /, на един купон е задължително да се поканят поне двама истински Близнаци, за да могат да го завъртят като виенско колело. До тук добре, само че всичко е за вечерта. А колкото до през деня, можете да впечатлите всеки Близнак, ако го заведете на изложение на каквото и да е, макар че е най-добре да е на книги. Добра идея е и на лекция по нещо. Или на кино. Ако ще е заведение – на сладолед, или на кафе. С ресторант определено ще сгрешите.

Хубаво е да сте наясно, че където и да отидете с Близнака и каквото и да се случи с вас, той задължително ще се похвали !

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Подаръци за зодия Близнаци

 

Тук КНИГИТЕ идват на първо място. И после всичко, което човърка мозъка и го кара да работи – КРЪСТОСЛОВИЦИ, СУДОКУ, ПЪЗЕЛИ. КАРТИ за ИГРА, ТАБЛА, ШАХ.

Четенето е неутолима страст на хората от зодия Близнаци, можете да им вземете КАРТА за БИБЛИОТЕКА. Ако ви е скъп Близнака, тогава може и ТАБЛЕТ.

Понеже обожават комуникациите и разговорите Близнаците, твърде целесъобразен подарък, добре оценен и приет с много адмирации ще бъде ТЕЛЕФОН.

Всичко, с което може да се пише – ХИМИКАЛИ, ТЪНКОПИСЦИ, всичко е ок. Може в комбинация с неща, върху които се пише, а именно : ТЕФТЕРИ, ОРГАНАЙЗЕРИ.

Ако държите подаръка да е БИЖУ – най-добре е да е ГРИВНА !
МЕТАЛ НА ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ Е ЖИВАК, така че няма как да е живачна, но поне да е сребристобял метал, може и сребро. Друг МЕТАЛ НА БЛИЗНАЦИТЕ Е ЦИНК.

КАМЪК НА ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ Е АКВАМАРИН.

ДРЕХИ ако ще избирате за зодия Близнаци – нека има втъкана сребърна нишка, ламе. И цветовата гама да е в чисто бяло или минзухарено жълто. БЯЛ , ЖЪЛТ и СРЕБРИСТ са ЦВЕТОВЕТЕ НА БЛИЗНАЦИ.

Спорт, който е напълно в стила на Близнаците е гимнастиката, така че КАРТА за гимнастически САЛОН ще бъде също приета радушно.

БИЛЕТИ за КИНО, като тук имам забележка – в новооткритият мол на града ! Всичко ново естествено е интересно за Близнака.

БУТИЛКА питие ако избирате, то нека е ВОДКА, може и БИРА. Имайте предвид, обаче, че много често Близнаците са заклети пушачи и е добре към бутилката за всеки случай да добавите кутия цигари, ТАБАКЕРА или някаква по-скъпа, интересна ЗАПАЛКА.

Меркурий управлява китките, и пръстите, така че друго подходящо са всякакви ПРОДУКТИ и ПРОЦЕДУРИ за РЪЦЕ. Не се стряскайте, ако подаръкът е маникюр и е за мъж, една голямата част от мъжете Близнаци редовно ползват тези услуги.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родена под знака на БЛИЗНАЦИ. Първото нещо, което трябва да знаете е нейната склонност да обръща повече внимание на думите, с които ще бъде поднесен букетът и по-малко внимание на самия него. Задължителни са сребристи елементи, панделки от сребърно ламе а също и някакъв детайл, който да привлича вниманието. Сигнално-жълта хартия например. Цветята, които бихте избрали за букет, който ще бъде доставен за жена – Близнаци е хубаво да са БЕЛИ или ЖЪЛТИ на цвят. Букетът трябва да е ефирен, а не тежък.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *