Има няколко правила, по които се определя действието на всеки ГЕНОСКОП.

Не е място тук да ги изреждам, но все пак ето някои от тях: ако например сте се родили преждевременно, или сте преносени. Ако Вашата дата на раждане съвпада с датата на раждане или смърт на някого от предците. Ако първите Ви зъбки са изникнали много рано. Ако имате родови петна. Ако реално не използвате потенциала на рождения си хороскоп.

Нека обясня какво означава последното. Когато човек е под влияние на геноскопа, той се „хваща” за една от точките в свойта карта, защото там се съдържа особена родова сила. И да речем въпросния човек е мъж и е Лъв, само че „хванат” за Марс в Риби. Така той може да остане слабоват, мекушав, болнав, объркан и затворен, който често боледува и трудно се възстановява. И всичко това се случва, въпреки неговото Слънце в Лъв, което обещава силна, жизнена и уверена в себе си личност, носеща царствена осанка. Ако човекът не бъде освободен от миналото си, той няма шанс да живее собствения си живот и ще продължава да се изявява като Риби, а не като Лъв.

Сега очаквам да възникне въпрос : а как става това освобождаване от миналото?
Отговорите са съответно персонални!!!!!

Но е възможно да бъдат внесени съответни коригиращи и направляващи програми, с помощта на които човек да може да се освободи от влиянието на собствения си Геноскоп. Или казано с други думи – да може да изчисти кармичния дълг, натрупан от неговите предци. Напълно изчистване е възможно само в изключителни случаи, но нали ние сме тук, за да учим и за да израстваме.

И ето по какъв начин нашите предци / 7 поколения – общо 126 човека / влияят върху нашата съдба.

Ако вземем себе си за първо поколение, то символ тук е Слънцето.

2-ро поколение са нашите родители – майка и баща / общо – 2-ма души /. Символ е Луната, тя отговаря за зачатието в астрологията. Отговаря и за майката, дома, семейството, близкото обкръжение, емоционалните отношения. Силно влияе върху възможностите за адаптация. Ако Луната в хороскопа е силно поразена, вероятно такъв човек ще има или сериозни здравословни проблеми, или непрекъснато ще търси и трудно ще намери своето място в света.

3-то поколение – баби и дядовци / общо 4 човека /. Тук символ е Меркурий. От тях унаследяваме умението да общуваме, интелектуалните способности, талантите. Оказва се, че точно през поколение се предава по-голямата част от генетичната информация. Тоест, никак не е случайна приказката за „почивката на гена”. Ако силно поразен е Меркурий, то такъв човек би бил затворен и некомуникативен. Визирам само една възможност, разбира се има и други при лош Меркурий.

4-то поколение – прабаби и прадядовци / общо 8 човека /. Символ е Венера. Тези предци отговарят за степента на материалното благосъстояние, за любовните отношения, за брака, за умението да живеем хармонично. Поразената Венера със сигурност би дала мързел.

5-то поколение – прапрабаби и прапрадядовци / общо 16 човека /. Символ – Марс. Тези предци отговарят за волята, енергията, желанието за победа. Поразеният Марс би дал хиперактивност, както и агресия.

6-то поколение – дедите на нашите прадеди / общо 32 човека /. Символ е Юпитер и дава връзката ни със закона, с религиозните егрегори, с ученията, принципите, които изповядваме в живота. Отговаря и за социалната позиция.

7-мо поколение / общо 64 човека /. Символ е Сатурн и именно това поколение указва на предназначението ни, нашата съдба.

Понеже понякога повтаряме живота на нашите предци с цел да поправим грешките им, то хубаво е да знаем родословните си дървета. Те биха ни ориентирали в историята на рода. А имайки това знание, за нас ще е по-лесно да избегнем гнета на негативната карма на рода.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *