Стрелец в Юпитер

Какво е добре да се направи – преглед по зодиакални знаци

Няма спор, че когато сме си у дома, ние се чувстваме възможно най-комфортно, най-много сме уверени в себе си. Така е и с планетите, приятели. Вероятно знаете /а който не знае сега ще научи/ , че на 8-ми ноември тази година, Юпитер се завърна у дома след 12 годишно пътешествие по зодиака. Има си и второ обиталище – в Риби, но докато там той обикновено си почива, то в Стрелец работи твърде енергично. За да бъдете наясно как това на практика се случва, вижте следващите редове /ще извадя само положителни влияния, което не означава, че всичко и за всеки ще бъде цветя, рози и три метра кадифе 🙂 / .

И така, за около 12 години /любимият ми!/ Юпитер обикаля зодиака и престоят му във всеки знак е около една година. Този път ще е 13 месеца, а предишното му посещение в собствения дом /разбирайте в Стрелец/ бе в периода 24.11. 2006 – 18.12. 2007. Хубаво е да върнете лентата назад и да си спомните в какво ви е потръгнало тогава, все е имало нещо в което ви е провървяло. Хубавото му на Юпитер е, че той винаги разтваря някакви врати пред нас в различни сфери на чудото, наречено живот!

И докато Сатурн не дава нищо даром, то Юпитер е щедър и ръси с пълни шепи изобилно. Всичко дава. Като един голям добричък Дядо Мраз, бърка в торбата и раздава даровете просто ей-така! „Подаръци ще има, за всички от сърце!“ От нас се иска не „да тропнем ний хорце“ 🙂 , а само да сме на правилното място в точният момент и да бъдем с будни сетива! Да разпознаем възможностите, шансовете, които ще ни донесе и да ги яхнем, а не да ги проиграем.

Юпитер отговаря за правото, политиката, религията, философията, международният туризъм, трансграничният бизнес, чувството за хумор, висшият интелект, преподавателската работа, но на много високо академично ниво. Управлява Стрелеца и не случайно за Стрелците се говори, че те са едни от галениците на зодиака, защото Юпитер дава мащаб, дава късмет, дава преуспяване. Най-голямата планета в нашата Слънчева система е все пак, а и Големият добротворец в астрологията.

Принципи на могъщият Юпитер са : ръст, развитие, простор, експанзия, широта и разширение, но….. внимавайте! Той ще разшири семейството ви /дава мъж, жена, узаконяване на брак, деца, снахи, зетьове, внуци/, работата ви /по-висока позиция и/или заплата, нов бизнес и/или разширяване на съществуващ/, къщата ви /по-голям апартамент или друга някаква недвижимост/ , но може да разшири и тялото ви 🙂 , особено ако имате предразположение към излишни килограми. Друг от неговите принципи е истината /която лъсва все в някакъв момент/.

Шанс да промените битието си към по-добро са на лице, но – вярвайте! Няма нищо по-силно от вярата! Вярвате ли си, ще можете да материализирате вашите желания, а Юпитер е точно тази вяра. Той дава покровителството свише, така че : вярвайте в себе си и направете първата си крачка!

Юпитер ще заработи по две сфери от вашият живот – на база Слънчев знак и на база преминаване през съответен дом. За второто е хубаво да знаете кой знак стои на асцендент.

И сега – да видя на всекиго какво Юпитер ще донесе. Започвам с героите на 2019, а именно – Стрелците! И да ви предупредя, драги ми Стрелци! Не бързайте с широката усмивка и радостите много-много! Небето пак ще е отчасти облачно за вас. Прояснява се чак в края на календарната година – ноември, декември 2019, плюс това само за родените в периода 15-22 декември Стрелци. За останалите, доста неща са доста под въпрос. Хубаво е всеки да види собствената си прогноза. Общите прогнози, знаете, дават кардиналните тенденции, но често конкретиката е различна.

Юпитер за Стрелците, или Стрелец на Асцендент – транзит в 1 дом

За вас е начало, старт, започва новият 12 годишен цикъл.

В професионален план можете да заложите на нови начинания : нова позиция с по-висока заплата, нова работа, нов бизнес или втори, паралелен с първия /съвсем възможно международен/. Като ново предприетото има шанс да се развие бързо и без особени препятствия.
От вас ще се изискват повишени отговорности, обаче. Успех ще имат онези, на които предстои пътуване зад граница, които са кандидатствали или тепърва ще кандидатстват за виза, за зелена карта, за легална емиграция, за чуждо гражданство. Добре е за водене на юридически дела и всякакви взаимодействия със съдилища, държавна и/или данъчна администрация по принцип.

В личен план /тук сега НЕженените да внимават!/ понеже Юпитер винаги дава много, то те могат да имат доста запознанства и всъщност реални няколко възможности за избор на партньор. Това, което после може да се случи е узаконяване на брак, съвместно съжителство, бременност /естествено зачеване, инсеминация, ин-витро/, раждане на дете. За хората в златна възраст – внуче. Ако сте Стрелец, който иска да кандидатства в Университет, или да повиши звание, степен, квалификация, да учи второ висше – ето сега е вашият момент /важи и за тези със Стрелец на асцендент/! Тази е най-най-удачната година от целия цикъл на Юпитер за вас. И не забравяйте редовните физически натоварвания, внимателно с храната, следете за линията си, писах вече че разширението може да засегне и външният ви вид.

Юпитер за Скорпионите или Скорпион на Асцендент – транзит във 2 дом

За родените под знака Скорпион, както и за хората със Скорпион на асцендент, Юпитер по транзит е във втори дом – финанси. И какво ще разшири – вашите финансови възможности! Ако сте един от тях, очаквайте материални придобивки под формата на земи, пари, недвижими и/или движими имоти. Облекчение във финансов план ви предстои, улеснение в разпределението на бюджета. Ще можете да си позволите ценни покупки – къща, апартамент, офис, магазин, автомобил, при което ще придобиете желаното на възможно най-удачната цена. Няма да се наложи да теглите кредити, очаквайте нови приходоизточници. Може да получите наследство, завещание, дарение, или пък да си намерите спонсор. В резултат на добрите ви финансови възможности, самооценката ви ще се повиши.

Любовта не е особено ок, но пък неженените имат шанс да сключат финансово изгоден брак. Втори дом се свързва и с храната, продоволствията, а също с гърлото, гласа. Тоест, ще можете да си позволявате по-качествена храна.

Колкото до гласа, успех ще донесе Юпитер на онези от вас, които работят с глас – лектори, певци, актьори. Но дори и да не си изкарвате прехраната с глас, ако сте Скорпион или човек със Скорпион на асцендент, може да се пробвате в някой караоке бар и ще видите, че ще ви се получи 🙂 .

Юпитер за Везните или Везни на Асцендент – транзит в 3 дом

За родените под знака на Везните, както и за хората с Везни на асцендент, Юпитер по транзит е в 3 дом – ум, комуникации, пътища на кратки разстояния, братя, сестри, братовчеди, съседи. Очаквайте засилени контакти с гореизброените. Кръгът ви от познати също ще се разшири.

Добре е за дейности, развиващи ума и интелекта. За всякакви курсове : езикови, шофьорски, за повишаване на квалификация, он-лайн обучения. Може да пишете и да публикувате статии, книги, да превеждате от и на чужди езици. Семинари, уебинари, всичко бързо ще набира скорост. Можете да снимате видеа, да си направите ю туб канал, страници във Фейсбук или в Инстаграм. Чудесно е да си обновите техниката и да си купите нов компютър, таблет, телефон, автомобил, джип, камион. Очаквайте някои нови навици да се наложи да усвоите, много ново инфо. Договори, легализации, визи, всичко свързано с документи ще е успешно, интервютата за работа – също.

Повече комуникации и движение сега, а през следващата 2020 ще се кротнете, съвсем възможна е и смяна на дома.

Юпитер за Девите или Дева на Асцендент – транзит в 4 дом

За родените под знака на Девата, както и за хората с Дева на асцендент, Юпитер по транзит е в 4 дом – фамилия, семейство, къща, дом и род.

Очаква ви нов дом, може да ви се прииска да „гнездите“. Можете да се пренесете в по-елитен квартал, в центъра, в по-голям дом, да направите пристройка на собствения и въобще да разширите жилищната площ. Да се разширите може и по причина, че да речем приятели освобождават дома си /заминават някъде за година/ и ви дават възможност да живеете там. Тъй като 4 дом е корени, то ако някой има желание отново да се върне да живее в родния си дом – ще се случи!

Ако купувате, NB! Всеки недвижим имот, който купувате сега ще бъде на сметка, ще имате късмет.

Ако нещо не ви е по джоба, ще се окаже, че някой спешно продава или е получил по наследство и иска бързо да осребри без значение за колко точно. Освен разширението на дома, разширение ще има и по отношение на членовете на фамилията. Семейството ви може да порасне, нов член да се появи на белия свят. Мама може да дойде да живее при вас, но – щастлив момент /не като вицовете за свекърви и тъщи/. Може собствено дете /внуче/ да се роди, също и дете /внуче/ на брат, сестра, братовчед, като цяло повече хора в рода, фамилията. Фамилното име също е в 4 дом, тоест, може да получите двойна фамилия.

Емиграция също е възможна. Домашен бизнес, интернет, ръкоделие или друго, стига да има възможност да се работи от дома. Сериозен ремонт със сигурност ще е един от приоритетите ви, друг приоритет – инвестиция във втори, трети имот, защо не и в друга държава? Офис, магазин – също, който да ползвате или да давате под наем.

Ако работата ви е свързана с недвижими имоти, то Юпитер ще ви донесе много работа. Ако искате да станете брокер – сега е моментът, ще ви съпътства късмета на начинаещия. Емоции, това е също 4 дом, тоест ще се чувствате добре!

Юпитер за Лъвовете или Лъв на Асцендент – транзит в 5 дом

За родените под знака на Лъва, както и за хората с Лъв на асцендент, Юпитер по транзит е в 5 дом – децата, любовта, сърцето и огъня, творчеството, хазарта, спекулациите.

Тук Юпитер може да донесе една голяма любов или няколко любовника. Умната, ей и си опичайте добре акъла, ако сте в брак! Започнете бизнес с това, което обичате, нека вашето хоби сега стане ваша професия и източник на доходи. Дори и да ви казват, че няма да стане – недейте да слушате хората! Можете да си намерите и ново хоби, което да е скъпо, а това означава само едно – скъпо, значи ще имате пари. Юпитер е децата – искате, или не! А 5 дом е също техен, така че може да станете майка/баща. Може да се снабдите с кръщелник и без време да се озовете в ролята на кръстник/кръстница , а може и да станете приемен родител. Може да работите с деца или да организирате детско студио /детска градина/ или да бъдете въвлечени в някакъв проект с деца, който развива различни техни творчески способности.

Ако вие имате някакъв талант – актьор сте, пеете, рисувате, танцувате – явете се на конкурс, фестивал. Ще спечелите! Ако спортувате – сега е време да се изявите, да участвате в съревнования и състезания. Ще победите! Ще ви забележат. Ще станете популярни, при това – популярни с добро. Дори и да не победите, Юпитер ще ви даде нови контакти, или нов партньор.

Други запазени територии на дом 5 са тото, лото, бинго, лотария, така че – играйте!

Радостните празници са също тук – сватби, кръщенета, именни, рождени дни. Можете и да започнете бизнес за организиране на подобни събития. Като цяло, очаквайте Юпитер да ви донесе повече оптимизъм и повече радост. Някой ще се докосне до сърцето ви, особено ако сте сами.

Юпитер за Раците или Рак на Асцендент – транзит в 6 дом

За родените под знака на Рака, както и за хората с Рак на асцендент, Юпитер по транзит е в 6 дом – навици, работа, служене, физическо здраве, помощен персонал, домашни любимци.

Ако не работите в момента, ще намерите и ще започнете „своята“ си работа. Ако пък работите, но имате проблем с обкръжението, то очаквайте неприятните колеги да напуснат, или да ги уволнят.

За социални дейности е супер!
Също е добре и ако ви зачислят ново постъпили колеги за да сте им наставник. Чести командировки са възможни. Някои от вас ги чака нова длъжност, по-добре платена и по-високи отговорности, но те сега изобщо няма да са ви проблем. При положение, че си имате свой собствен бизнес, ще се наложи да назначите повече персонал.

В къщи може да си вземете помощница за домакинството. Домашен любимец – също.

Финансовите дългове ще погасите /ако имате такива/.

Здраве – чудесно и оздравително влияе Юпитер, дава победа над болестите, като Маг-вълшебник е. За окончателно приключване с даден здравословен проблем препоръчвам да се ползват коридорите на затъмнения /6-21 януари и 2-16 юли 2019, или по-скоро 2-7 юли, тъй като от 8 започва ретро хода на Меркурий/.

Юпитер за Близнаците или Близнак на Асцендент – транзит в 7 дом

За родените под знака на Близнаци, както и за хората с Близнаци на асцендент, Юпитер по транзит е в 7 дом – брак, бизнес-отношения, партньорства.

Юпитер ще постави само хубави хора на вашия житейски път сега. Ако все още сте ерген, мома, очаквайте узаконяването на съюз /брак/. Ако пък сте женени, на половинката ще провърви. Ако искате второ дете – ето сега е точният момент! Ако сте в развод, можете да го направите по взаимно съгласие, леко ще премине делото в съда, подялбата на имуществото ще е без войни, борби.

Като цяло спечелени за вас юридически дела в съда, ако сте юрист – ще се затрупате с работа.

Ако сте писател, ще повторите тиража, и/или книгата ще се преведе на чужд език. Аудиторията ви ще се удвои и утрои за тези 13 месеца.

Като цяло Юпитер в тази си позиция дава увеличаване на клиентелата. Ако сте в сферата на бизнеса, очаквайте оборота да се покачи, дори може да излезете на нови пазари. Безкористна помощ може да дойде отнякъде, добре е за бизнес, инвестиции, договори, съдружия.

Юпитер за Телците или Телец на Асцендент – транзит в 8 дом

За родените под знака на Телеца, както и за хората с Телец на асцендент, Юпитер по транзит е в 8 дом – свръхестественото, секса и смъртта, окултизма, психоанализата, дълговете, данъците, наследствата, спонсорствата, големите финанси, инвестициите.

Чуждите пари за вас сега ще са на ход! Внимателно с банките – кредитни карти, кредити, банките сега ще бъдат щедри към вас, гледайте разумно да прецеждате офертите. Незаработени от вас финанси /не от заплата/ може да дойдат, да получите наследство, завещание, дарение. Или пък да си намерите спонсор. Гледайте да погасите дългове, да платите данъци.

Професионални успехи могат да очакват всички, които работят под пагон, както и всички които се занимават с човешките души и освобождават хората от техните травми и зависимости. Психолози, психиатри, психоаналитици, хипно- и бахови терапевти, хомеопати, занимаващите се с холотропно дишане, тета-хеалинг, ТЕС и подобни могат да очакват една удачна година и много клиенти. Езотерика, също и всичко свързано с неизвестното и свръхестественото може да изучите сега, а по-късно да ви стане професия. Плодовито за окултизъм, тайни занимания, криминология, детективска дейност.

8 дом е дом на кризисните ситуации, които не са планирани, само че винаги ще излизате сухи от водата сега, ще минавате някак между капките, Юпитер е като ангел-хранител.

В сексуално отношение е добре да внимавате /това повече касае жените и не толкова мъжете/, Юпитер в тази позиция дава много, много сексуални партньори. И да се разберем – говорим за безопасен секс /откъм инфекции предавани по полов път/, че многото партньори…. Относно зачеване на дете е идеално, без значение дали е по естествен път или ин-витро или инсеминация. Операциите са също тук в 8 дом, така че те сега ще бъдат успешни. Особено в периодите на коридори на затъмнения /6-21 януари и 2-16 юли 2019, или по-скоро 2-7 юли, тъй като от 8 започва ретро хода на Меркурий/. Същото касае и отказването от зависимости – алкохол, хазарт и др.

Юпитер за Овните или Овен на Асцендент – транзит в 9 дом

За родените под знака на Овена, както и за хората с Овен на асцендент, Юпитер по транзит е в 9 дом – обучения, пътища в чужбина, философия, религия, право, политика.

В личен план може да очаквате втори брак, ако сте с един развод вече зад гърба си. Може да се появи чуждестранен жених или младоженка – чужденка. 9 дом е децата на нашите деца – тоест, очаквайте внуци /при положение, че сте на подходяща възраст за целта/.

Смяна на местожителството се очаква. Пътешествията в чужбина – ще са много, много. Удачно за посещения в посолства, издаване на визи.

Изучаването на чужди езици ще върви като по вода, както и кандидатстване за второ, трето висше образование. Лесно ще ви приемат /дори и да не вярвате/, леко ще върви и обучението.

Ако водите юридически дела – във ваша полза ще приключат. Ако смятате да кандидатствате за легална емиграция – действайте! Ще се ползвате с предимство, оформлението на документите няма да ви затрудни и значителна е вероятността да спечелите и да заминете.

Същото е и ако участвате в лотарията за зелена карта. Ако сте студент и кандидатствате за обучение в чужбина или в Университет в друга държава – ще ви приемат. Можете за учите в чужбина и по линия на международна студентска програма. Ако имате желание да станете университетски преподавател – сега ви е времето!

Също ако пишете, Юпитер ще ви даде 2-ри, 3-ти тираж /той управлява печатните издания/.

Убеждение, вяра и религия са други запазени територии на 9 дом, тоест може да смените религия, да се докоснете до друга култура, националност и религия. Може да се ожените за човек, който изповядва религия, различна от вашата. Със сигурност ще присъствате на църковна венчавка и/или кръщене, може да ви поканят да кръщавате или да кумувате.

Може да посещавате семинари, курсове, интернет уебинари. Ще има широк кръг от духовни хора и гуровци около вас, благодарение на които ще израствате и ще обогатявате мирогледа си. Разширяване на хоризонтите – може да получите отговори на философски въпроси, които отдавна търсите. Като цяло – unlimited за вас, Юпитер чупи всякакви граници, при него няма лимит!

Юпитер за Рибите или Риби на Асцендент – транзит в 10 дом

За родените под знака Риби, както и за хората с Риби на асцендент, Юпитер по транзит е в 10 дом – статус, кариера, професионална реализация.

Израстване в посока кариера можете спокойно да очаквате. Можете да заемете ръководна длъжност, и/или шефове да оценят вашият професионализъм. Статусът ви ще се промени към по-добро, ще повишите позиция и/или заплата. Може да получите награда, диплома, и въобще да достигнете кулминационна точка на нещо, към което сте се стремили от преди. Ще извоювате авторитет, ще ви ценят и уважават. Можете да защитите дисертация.

Можете да победите в някакъв конкурс. Можете да регистрирате свой собствен бранд. Може да ви назначат на много висок пост. Можете не само длъжност да смените, фамилията – също. Благосъстояние, популярност, авторитет пред широка аудитория, всичко това очаквайте да ви даде Юпитер сега. Като цяло – чудесно ще влияе върху репутацията ви!

Отделно – придобиване на някакво недвижимо и/или движимо имущество. И със сигурност ще покачи самооценката ви, ще си кажете : „Ето, аз успях да направя, постигнах това и това!“ Внимавайте с егото, обаче.

Юпитер за Водолеите или Водолей на Асцендент – транзит в 11 дом

За родените под знака Водолей, както и за хората с Водолей на асцендент, Юпитер по транзит е в 11 дом – приятели, групи по интереси, клубове, проекти, надежди, желания, мечти.

Тук и сега Юпитер ще бъде социално активен и ще разшири позициите ви в интернет пространството. Бързо ще наберете популярност в социалните мрежи. Започвайте смело да списвате собствен блог или сайт, направете си Фб страница, профили в Инстаграм, в Туитър /ако нямате все още/, стартирайте онлайн магазин или сътворете ваш дигитален продукт. Всичко в година като тази обещава леко и бързо да се разшири и в един момент да наближи неочаквани размери. Можете да изградите международен бизнес, който ще се придвижва просто ей –така от само себе си. Хубаво е да организирате група по интереси, да й станете лидер и да печелите от различни онлайн инициативи : групови занятия, онлайн обучения, живи включвания. Много, много работа в социалните мрежи ви очаква.

Ако сте в сферата на журналистика, реклама, PR – супер! Година на израстването. Реализация на мечтите за бъдещето. Лесно ще се сбъдват те сега, скъпи Водолеи! Бързо правете карти на желанията! Юпитер ще ви помогне да ги материализирате!

Трети брак за онези от вас, които са успели да приключат вече два 🙂 . Кръгът ви от приятели ще се разшири. Те ще ви помагат финансово, може да ви платят задгранично пътуване, да ви запознаят с бъдещият ви партньор /ако сте сами/. Добре е да стартирате верига от нещо…. с някого от своите приятели. Ако пък вече сте реализирали подобна идея, то очаквайте Юпитер през 2019-та да я разшири.

Юпитер за Козирозите или Козирог на Асцендент – транзит в 12 дом

За родените под знака Козирог, както и за хората с Козирог на асцендент, Юпитер по транзит е в 12 дом – езотерика, духовни практики, тайни, секрети, скрити, изолирани места и помещения, болници, манастири, санаториуми, емиграция, психично здраве.

Може да заминете за една година в някой ашрам, защо пък не 🙂 ? Духовното израстване ще стане приоритет за вас, може да надградите нива, или да проявите тепърва интерес към графология, френология, астрология, нумерология, хипноза, руни, карти Таро. Всякакви тайни ще се откриват пред вас. Тайните ви врагове ще открият лицата си и ще удържите победата си над тях! Може да се запознаете с чужденец/ка, и да започнете кореспонденция, разговори. При положение, че отношенията се задълбочат, лесно ще бъдат оформени документи, визи ако се налага, пътешествия.

Пътуванията могат да бъдат и професионални – обмяна на опит, командировки, семинари, конференции. Ако сте студент може да заминете да учите в чужбина по някаква чуждестранна студентска програма.

Оптимистичният дух на Юпитер ще ви се отрази положително, ще повдигне настроението ви и ще се чувствате добре /това по отношение на болници и психоболести/. Ще се изостри и чувството ви за хумор. Чудесна позиция и за зачеване – естествено, ин-витро, инсеминация. Благотворителност, очистване.

Изчистете себе си, физически и духовно. 12 дом е дом на загубите, така че е възможно да се сбогувате с излишните си килограми /ако имате такива/. Някаква загуба ще стане причина да се подобри финансовото ви състояние и общият ви статус. Не се вкопчвайте прекалено силно към това, което имате /работа, жилище, партньор и др./, макар да зная, че понякога не искаме да изпуснем „стария си куфар“, с него сме свикнали, той ни е удобен. Съвсем в реда на нещата е сега Юпитер да ви вземе нещо, но за сметка на това да ви даде много, много повече.

Ако си отиде сегашният ви партньор, съдбата ще ви донесе нов, по-добър. Ако шефа ви ви уволни, ще намерите нова работа, по-добра от тази. Ако колата пък ви предаде, огледайте се – новата ви чака някъде наблизо! Тоест: Доверете се на живота! Юпитер ще бъде вашият ангел-хранител тази година, в 12 дом той се намира в своята радост и нищо лошо няма да се случи. Ще се грижи за вас и вашите близки, всичко ще направи по най-добрият начин за вас. Ще си кажете: „Добре че изгубих …, за да намеря …..“

Написах специално за вас!

С обич,

КРЕЯ

  1. наталия Велинова

    Здравейте ! Бихте ли ми казали какво да очаквам през 2019г аз съм зодия Лъв а Юпитер в дом 3 от Наталната ми карта Благодаря Ви сърдечно

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *