броеница за мантруване

Споделен опит на КРЕЯ

След участието ми на фестивала „Здравей, здраве” в Пловдив, където моята лекция беше на тема „Мантруване с числа”, получих редица запитвания относно самата технология – как точно се произнасят числата, по колко пъти, по кое време на деня, какви начини за мантруване са известни и т. н. Вместо да отговарям на всеки поотделно, реших да споделя моят собствен опит, както и да дам някои насоки. За онези от вас, за които мантруването с числа е непонятно, препоръчвам отначало да прочетете ето тук

Съветвам ви да бъдете мъдри и да не залагате на мантрите на 100 %. Ако поддържате висока температура дълго време, по-добре ще бъде да отидете на лекар и да започнете със съответните антибиотици. Лудост е да се мантрува и ако проблемът е за операция. Но са доста подходящи в определени ситуации, например при внезапни болки през нощта, или ако сте на път и на близо няма лекар.

Ако имате по-сериозни заболявания и ако решите да мантрувате с числа, ще дам някои начини с техните специфики. Но в общите случаи от особена важност е да съблюдавате следните правила:

1. Бъдете последователни и целенасочени. Постоянствайте.

2. Мантруването трябва да бъде правилно и упорито, с ВЯРА.

3. Може на ум, но по-добре е на глас, можете да рецитирате числата, да ги пеете, можете да ги изпишете върху ръката си и да ги четете от там, можете да ги казвате на чаша с вода, след което да я изпиете, можете да визуализирате как ги изписвате върху болното място едно след друго, или как ги поставяте като печат.

4. Оставете се изцяло на вашата интуиция и креативност.

5. Ползвайте едно и също време на денонощието за целта. Осигурете си тихо и спокойно място. Бъдете сигурни, че никой няма да ви безпокои докато мантрувате (домашни любимци, хора, телефони и т.н.).

6. Ако искате да получите резултат, произнасяйте всяка мантра по 33, 77 или 108 пъти. Направете си лична консултация, в която да уточним кое ще бъде най-правилно за вас – 0988 733 522, не се колебайте, обадете ми се!

7. Направете си броеница за мантруване.

8. Необходими са между 180 до 210 ЗАНЯТИЯ, тоест към 6-7 месеца. Естествено тук не става дума за настинка, да речем.

9. Можете да направите пауза, след което – да продължите отново.

10. Не мога да ви обещая, че ще ви се получи, ако не сте упорити. Също нямате шанс и ако не вярвате, че мантрите помагат.

Как аз стигнах до мантрите с числа?

Броеница за мантруване ми подари преди доста години един от моите астрологични ученици, занимаваше се с йога. Само да вметна, че (по мои наблюдения), младите хора които имат духовни търсения, преминават през различни школи, докато намерят своето. Та, въпросният младеж посвети себе си изцяло на йога и понастоящем е много, много добър. Аз така и не се научих да мантрувам „харе кришна” с нея, но все още си я пазя. Та, тази първата е неговата, направена е от дървени топчета и има възелчета между тях. Да си наниже такава, може всеки сам от каквито и да е синци.

Втората ми е също подарена. От една моя приятелка. Тя е силно лунна натура, на всичкото отгоре и с лунна професия. Поръчала е да бъде направена в магазин за естествени камъни. И какъв може да бъде изборът? Лунен камък, разбира се, иска ли питане:)

Тук е добре да вметна, че може да бъде подбран камък, специално за даден здравословен проблем и за конткретния човек. Различните камъни носят определена вибрация и така влиянието от мантруването се усилва. За такъв тип консултация, можете да разчитате на мен – 0988 733 522.

И да се върна пак на броениците. Втората пристигна в момент, в който се възстановявах от операция. Знаех за мантрите с числа още от преди. Знаех и свещеното лечебно число – 3 3 9 6 8 1 5 на д-р Чи Ганг Ша. Започнах веднага да мантрувам, защото за мен това си беше знак. Възстанових се много бързо и реших, че трябва да започна да изследвам влиянието на мантрите с числа. Последва ровене навсякъде, после пък – експерименти. При главоболие, при гърлобол. Между другото, мантрите помагат както на възрастни, така и на деца, на домашните любимци също.

Начини за мантруване

Ако пеете добре, можете да си ги тананикате. Ако рисувате добре, можете да развихрите въображението си върху листа. Ако можете да визуализирате, тогава си ги представете. Изобщо имате пълна свобода на избор. Проверете и дали определена числова редица е ок за вас, ползвайки интуицията си, или радиестезично махало. Напредналите могат да получат персонална мантра, която ще им се даде в сън. Със сигурност за свещеното лечебно число, обаче, да проверявате не се налага.

Мантруване със свещеното лечебно число

Първо излекувай душата, ще последва излекуването на тялото и ума
Чи Ганг Ша

Така съветва мъдрият китайски лекар, практикуващ в САЩ и в Канада.

Аз бих добавила, че боледува ли душата на човек, няма и той дълго да е здрав. И също, че нищо не лекува така добре човешката душа, както тези две неща : пътуване и слушане на музика. Пътувайте винаги и при всяка възможност! Родените в септември аз лично съветвам да си изберат професия, която да е свързана с пътувания (на кратки и/или далечни разстояния). Колкото до музиката – подбирайте такава, където изобилства всякаква хармония от звуци.

Интересен факт е, че свещеното лечебно число може да ползвате не само за подобряване на здравословното ви състояние. То може да помогне за общото хармонизиране на различни помещения (жилищни, фирмени, ресторанти, хотели, конферентни зали и др.) Особено препоръчително е да присъства в лекарски кабинети, или помещения за терапия, които често са натоварени с много отрицателни емоции. Също при обекти, които трудно се продават, или отдават под наем. Ето, дадох идея на агенциите за недвижими имоти J.

Как точно можете да го направите? Сега пък давам идея и на терапевтите. Може да бъде нарисувано като картина, или изсечено върху камък и поставено в кабинета.

Числото притежава високо енергетично трептене. Произнасянето на цифрите на мандарин, обаче, засилва още повече вибрацията. Ето как се произнасят цифрите на този китайски диалект. Децата го намират за особено забавно.

Свещеното лечебно число на Д-р Чи Ганг Ша:
Свещеното лечебно число на Д-р Чи Ганг Ша:

Мантруване с редицата на Фибоначи

Редицата на Фибоначи е една от най-известните последователности от числа, позната още от античността. Името идва далеч по-късно, обаче, от първият известен математик в Европа – Лонардо да Пиза, наричан Фибоначи. Няма да се спирам на подробности, само ще спомена, че тази числова редица има много математически особености и е символ на хармония.

За да ползвате този метод, е добре да имате развити способности да визуализирате и фокусирате. Необходимо е първо да определите болното място. После да си представяте числата от редицата, едно след друго. Всяко число локализирано на болното място, расте до размера на болката, след което избледнява, изчезва и се появява следващото. После следващото и така до 144. Можете да изговаряте числата тихо на глас. Повторете от 3 до 8 пъти. Можете и да го прилагате на друг човек, като поставите ръце върху болното му място и отново визуализирате, или произнасяте на глас числата от реда.

0 – 1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144

Желая ви успех в мантруването с числа!

Желая също резултати!

Очаквайте и следващата ми статия за възстановяване на човешкия организъм чрез концентрация върху числа по Григори Грабовой.

Ще дам и числови редици за някои по-често срещани заболявания.

Моля, напишете в коментари, числова мантра на кое точно заболяване искате да получите.

Написах специално за вас!

С обич,

КРЕЯ

 1. Здравей, Крея! Благодаря ти за публикацията! Много ми допадна. Моля те, ако е възможно, да ми изпратиш числова редица за лечение на тазобедрена и коленна става. Предварително, сърдечно БЛАГОДАРЯ!

  • Ще ви дам общ код за опорно-двигателен апарат, Виолета
   Ето го :
   514218873
   Надявам се да свърши работа.
   Поздрави!

 2. Здравейте,Крея!Бих искала да ви попитам дали ще се намери и за моето заболяване цифров лечебен код.Аз съм с отстранена щитовидна жлеза ,в следствие на базедовата болести развих и офталмопатия,направени са ми 3 операции на очите .Преди месец беше последната но все още имам двойно виждане(диплопия).Бих ви помолила за малко помощ .Благодаря!

 3. Ваня Здравкова

  Здравейте, Крея! Благодаря Ви за полезната информация! Искам да попитам, има ли мантра за хора с психични нарушения-фобии. Благодаря Ви, предварително!

  • Има такова число, останало от суфите. Може би ще Ви е интересно да знаете, че те са си пишели цифрите по дланите. Четяли са ги от там /колко удобно/ и след като се изтрият са ги пишели отново.
   Тази числова вибрация работи при страх, тревожност, шок и/или фобии. Ето я :
   812, 212, 66, 32
   p.s.Техните числа се пишат така, със запетая.

   • Доколкото разбирам от въпроса Ви, питате за код който има отношение към възпалени лимфни възли и болки в гърлото и това е 1999999.
    Колкото до число, което има отношение към гърлото принципно /например след операция на щитовидната жлеза/ има друго – 18548321.

  • Специален код за хашимото няма, както и за различните видове дисфункции на щитовидната жлеза. Понижената, обаче, обикновено е причина да се качи някой и друг килограм отгоре :), така че давам мантра за отслабване, успех!
   4 8 1 2 4 1 2

 4. Здравейте, Крея,
  Благодаря за статията!
  Моного се радвам, че попаднах тук 🙂
  СТрадам от много тежка астма от много години. В момента душевно се чувствам добре, децата са ми добре, което у мен създава спокойствие и ми позволява да мисля свеободно за здравето си.
  Дали има числова редица, върху коята мога да мантрувам и да ми помогне да се справя със влошената ситуация.
  Приемам максимално широката терапия, която медицината е предвидила за подобни състояния, но резултатът е незадоволителен.
  Благодаря за търпението да изчетете моите редове.

  • След като медицинската терапия дава незадоволителни резултати, значи следва да бъде разгледан геноскоп. Твърде вероятната причина /според мен/ е неотработена тъга и скръб в рода. Съветвам Ви да си отговорите на въпроса : „Аз тъжен човек ли съм?“ И ако отговорът е Да, тогава да трансформирате тъгата в смирение. А редицата за бронхиална астма е 58145428.
   Пожелавам Ви успех с мантруването!

 5. Здравейте Крея, бих искала да разбера кода, който е за любов и хармонична връзка, тъй като това се оказва глобален проблем. Благодаря!

 6. Здравейте,
  Много ми е интересно и много вярвам на такива истории, интересува ме дали има код за високо кръвно и захарна болест/диабет/, за запушени вени. Дават се кодове обаче не ми ясно произнасянето как става при напр. /за 1/едно/,за 33/тридесет и три, 144 /сточетирсетичетри/ има – /тирета/ между някои цифри това какво ще рече… Много въпроси

 7. Здравейте може ли код за възли на шит.жлеза отстранена е е 90 процента но правя възли вече имам 6 операции с пълна упойка отново съм с възли единия е 4 см

 8. Запозната съм до някъде с числата на Грабовой. Сигурна съм,че действат. Търся число за щитовидна жлеза с възелчета, макар че се развиват бавно или спират да растат. Благодаря предварително!!!

 9. Здравейте,Крея,
  Благодаря за насоките!Моля да ми помогнете за здравословния ми проблем,който ме мъчи от много време.Страдам от силно главоболие като едновременно с това ме болят и крайниците.С помощта на групата Грабовой числа намерих много.Мога ли да работя с тях едновременно или да се съсредоточа само върху едно?Какво ще ме посъветватв?Благодаря!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *