Зодия Рак - как да ги разкараме

Вие сте във връзка/брак с Рак ? Чудесно !

Ако сте в състояние да понесете свръх високите нива на загриженост и на обвързване, с които Ракът буквално, ама буквално ще ви задуши, ок. Ако ви харесва да ви се звъни през 5 мин. или нон-стоп Ракът да ви пише, също е ок. Не защото ви ревнува, амииии, глупости 🙂 Ракът просто иска да си е спокоен, че при вас всичко е наред. Че сте си изяли порцията на обяд, че не ви е завалял дъжда, че не са кацнали случайно извънземни и се опитват да ви отвлекат.

 

Нооооо, понеже вече сме в епохата на Водолея, в която всеки упорито ще си отстоява собственото си пространство (my space), то за повечето хора всички Рачешки нагласи ще им се струват и ще идват too, too much !

 

Ако ви е втръснало от свръх емоционалните нива на Рака, от промените на неговите настроения, както и от идеята да стоите 24/7 включени в контакта с него, то време е да се замислите как да продължавате напред. Не съвсем простичко е, предупреждавам. Определено в момента, в който решите да кажете good bye на Рака, вие вече имате проблем. От него трудно може да се отървете.

 

Запомнете : Не вие задържате Раците, те задържат вас!

Освен това, имат гадния навик да прилепват като дъвка на подметката на обувката и както трудно е да бъде отстранена дъвката, още по-трудно ще ви е да скъсате с вашия Рак. Ако се опитате брутално да го отблъснете окончателно, той просто ще се скрие в черупката си и не се знае какво ще сътвори, а и какво може да произтече впоследствие. Възможно е вашият Рак да ги натвори такива, че да ви измъчват угризения на съвестта докато сте живи.

 

Затова по-добре изберете по-малко очевиден начин. Знаете, че Ракът се нуждае от нежност – откажете му я! Бъдете винаги тъжни, дори и ако трябва да играете като в пиеса, това има директен ефект върху настроението на Рака – ще му потънат гемиите, гаранция!

 

Ракът се нуждае от емоционална подкрепа – дистанцирайте се от всяка ситуация или пък се преструвайте на твърде заети. Ракът обича да дава съвети – не ги слушайте! Старайте се да доминирате, правете планове, без да се съобразявате с неговото мнение.

 

Започнете да пречите в кухнята. Ако готви вашият Рак, отбелязвайте винаги какво точно кулинарно недоразумение е сътворил. Ако готвите вие, гответе безлични, безвкусни, безсолни ако щете ястия. Сервирайте ги, придружени с мрънкане, че готвенето е загуба на време и е последното нещо, което ви интересува на тоя свят.

 

Критикувайте вкусните гозби, сготвени от майката на вашият Рак – вашата тъща, респ. свекърва. Все ще намерите кусури, нали знаете, че който търси – намира. А, и нещо много важно – въоръжете се с богат арсенал от вицове за тъщи и свекърви – и ги разказвайте нон-стоп в присъствието на Рака.

 

Ако в банята (другото любимо място на Рака, освен кухнята) имате нещо повредено, отлагайте доколкото може ремонта. Така ще вбесите Вашият Рак.

 

Заемете се с външният вид или с поведението на Рака в спалнята. Той по принцип си има известни комплекси в това отношение. Покажете му, че са съвсем основателни.

 

Ракът се нуждае от привързаност – демонстрирайте лична свобода и отсъствайте по-често от къщи. А в къщи – водете приятели.

 

Не зачитайте рождения и именен ден на майката на вашият Рак, както и важните годишнини или пък църковни празници, според традицията. Ако все пак решите да отпразнувате нещо заедно с Рака, заведете го на някое място, където собствениците са заложили на ултрамодерния дизайн. Или пък предложете да посетите някоя галерия, в която излагат платна авангардисти. Ракът си е старомоден и трудно възприема новото.

 

Критикувайте непрекъснато Рака! Важно е да знаете следното:

 

Всички Раци страдат от чувство за неадекватност и критиката провокира тяхната слабост.

Гвоздеят на програмата е да НЕ удостоите с внимание рожденият ден на вашият Рак. Аз не съм подстрекател, но в рамките на следващите 30 дни имате уникалният шанс (само веднъж през тази година) да направите точно това.

 

И така, стъпка по стъпка, две напред, две назад, също и с малко повечко късмет, може да си отиде вашият Рак. Помнете, че не вие напускате Раците, те напускат вас!

Написах специално за вас!

С обич,

КРЕЯ

Вижте още интересни неща за зодия Рак ТУК

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *