Марс и Венера се срещат

Честит да ви е празникът на влюбените!

Игрите на Марс и Венера са свързани винаги с любовта! Марс, любовникът – енергичен, силен, решителен, смел. Венера, любовницата – чаровна, красива, нежна и мила. Като казвам, че се заиграват Марс и Венера, имам предвид времевите периоди, тогава когато тези планети се срещат и вървят през един и същ зодиакален знак.

Съвпадите на Марс и Венера засягат предимно темперамента, човек се чувства по-жизнен, енергичен. Мечтае и жадува силно за любов.

Съвпад на Марс и Венера може да ви накара да се влюбите. Може да изпитате неудържимо влечение към всякакъв вид удоволствия. Можете да се забавлявате до насита, до зори. Можете да срещнете някоя стара любов. Като цяло очаквайте повишена интензивност в сферата на любовта, ще бъдете повече контактни и инициативни.

Много често срещата на Марс и Венера в даден зодиакален знак означава също и успех във финансовите дела.

Не бива да действате необмислено, обаче, тъй като Марс е твърде импулсивен и би могъл да даде финансов резултат със знака минус.

И сега, нека направя преглед на цялата 2017-та как точно се движат Марс и Венера, кога се срещат, кога Марс гони Венера и кога обратното – Венера гони Марс. Започвам с Януари, който вече е в историята, но може би за някои Риби, Раци или Скорпиони е донесъл любовта. Предполагам стана ясно, че Марс и Венера са се заиграли в Риби в месец първи на годината.

През Февруари е денят на виното и любовта – 14-ти. Сега Марс и Венера ще се заиграват в Овен Тоест най-благоприятен за любов и за пари ще бъде този месец за Овните, за Лъвовете също, както и за някои Стрелци. Тъй като има коридор на затъмнения и тъй като празника на любовта се включва в него, то на практика може да се получи така че някои двойки да празнуват 14-ти Февруари за последен път.

Какво обаче става в Март? Хм, интересно. Марс започва през глава да бяга от Венера. На всичкото отгоре тя има ретрограден ход, от 4-ти Март и до 15-ти Април. Тоест, тя ще се движи на обратно и ще изостане доста.

Следващите месеци – Май, Юни и Юли, Марс толкова далече ще избяга от Венера че тя, милата чак в края на Август ще успее да го стигне. И така, следващата среща на Венера с Марс ще е между 26-ти Август и 4-ти Септември, която ще се случи в знака Лъв. Отново Овен, Лъв и Стрелец да очакват любовта. Ето, дадох идея кога да си ангажирате местата по морето, ако сте от огнените знаци.

Септември има и втора среща на „нашите герои“. След 20-ти Септември и до 14-ти Октомври идва времето, през което ще се влюбват Деви, Козирози и Телци.

През Октомври става доста интересно. Докато Венера гони Марс почти през цялата година, в Октомври вече ще го изпревари. И така от 24-ти октомври до 6-ти Ноември шанс да срещнат любовта ще имат Водолей, Близнаци и Везни.

От Ноември Венера ще задвижи своя ход значително по-бързо, ще успее да прекоси целият знак Скорпион. Дори на първи Декември ще влезе в Стрелец. Тогава Марс пък ще я гони. Ролите ще се сменят.

Описах не случайно от астрологична гледна точка как стоят нещата. Но, така е и в живия живот, същото се получава и с влюбените двойки. Доста често единият гони другият, а после – ролите се сменят. Случвало ви се е, нали?

Написах специално за вас!

С обич,

КРЕЯ

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *