20 август 2000 год.

Това е първото интервю, което дадох за вестникк „Утро” – Русе. Вече водех предаването „Високо, високо” в ефира на радио „Темпо” и списвах седмичните хороскопи във в-к „Имоти-Русе-обяви”. Въпросите, които ми бяха зададени са свързани с първите ми стъпки в астрологията, недоверието в сложната наука за звездите, може ли човек да направлява живота си помощта на окултните науки, бих ли направила хороскоп на вестника, имам ли ключова дума, която да стои в сърцевината на моята работа и други, вижте:

Астрология Крея Русе

Крея за астрологията като наука – интервю за вестникк „Утро” – Русе

18 октомври 2001 год.

Интервю за в-к „Бряг”-Русе. Тук отговарям на въпроси, свързани с моя първи учител Люмиер, трудно ли се учи астрология, какви първоначални данни са необходими за да бъде съставен един хороскоп, какви хора се съветват с астролози, може ли към настоящият момент – 2001 год. астрологията да бъде считана за професия в България, влияят ли силно поставените планети върху визията и характера на човека, има ли връзка между астрология и нумерология и други.

Астрология Крея интервю в-к Бряг

Интервю на Крея за в-к „Бряг“ Русе

20 aприл 2002 год.

Публикация в приложението „Русенка” към в-к „Бряг”. Казвам, че моята работа като астролог е да начертая Вашият път, предопределен от звездите и да поставя пътните знаци, само че воланът винаги си остава във Вашите ръце!

„Следвайте дръзките си мечти!” е едно пожелание към всички хора, което е подкрепено с 2 примера на хора, които са го направили. Ейбрахам Линкълн и Бил Гейтс, преследвали мечтите си неуморно, пламенно, всеотдайно и сърцато. Резултатите – историята ги е доказала.

Крея астрология Русе

Крея съветва русенци да следват мечтите си ползвайки астрология

03 януари 2009 год.

Българският вестник „БГ БЕН” – Лондон, Великобритания. Споделям с Главният редактор Евгений Кайдъмов очакванията си за 2009-та:

Хороскопи и прогнози Крея

Крея в интервю за в-к „Бг Бен“ – Лондон

Хороскопи и зодии Русе

Крея за 2009 – Годината на Водолея

23 октомври 2009 год.

Интервю на тема астрология за българско списание „Български глас”- Атина, Гърция. Въпросите зададе Диляна Байрактарова, а интервюто е на тема : С какво астрологията може да бъде полезна на българите в чужбина?

Астрология с Крея Русе интервюта

Астрология с Крея интервю за списание „Български Глас“ – Атина

Астролог Крея Русе

Крея в интервю за списание „Български глас“- Атина:  С какво е полезна астрологията?