КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ ЛЪВ ?

Като се има предвид флиртаджийската природа на Лъва, то това е лесно. Но като се има предвид колко може той да е надут, тогава – друга бира ! „Горд и тъжен” – мнооооого му приляга на Лъва !
Ако не сте готови всеки ден да поднасяте на Лъва Вашите аплодисменти, а той да приема това за даденост и да не забелязва дори, че съществувате, то – бягайте !
Но, ако все пак, решите да се приближите към тази царствена особа, то ето как може да се случи това.

Зодия Лъв

ПЪРВО – „ахилесова пета” на всеки Лъв е склонността му да се поддава на ласкателства. Започнете така и гаранция ще разтопите леда за отрицателно време.

ВТОРО – слабост на всички представители на зодия Лъв са децата. Тук сега няма да Ви съветвам да подготвите репертоар от детски песнички за да го изпеете на Лъва и да го впечатлите. Но при всички положения трябва да демонстрирате своето специално отношение към малчуганите. Всеки Лъв / независимо от възрастта / крие в себе си едно непораснало дете.

ТРЕТО – най-често мястото на Лъвовете е в управлението, във властта, така че добра идея е да сте запознати с всички настоящи партии, министри, депутати и т.н. Ако успеете да се доберете и до някакво „по-пикантно” инфо за тези хора, още повече ще заинтригувате Лъва. Но можете да заложите и на една друга негова страна – влечението му към театъра, спектаклите и шоу-бизнеса. Какво чакате – хуквайте да разглеждате афишите!

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ ЛЪВ ?

Като имате предвид, че показност не липсва на зодия Лъв, както и това, че лукса му е в кръвта, то ясно Ви е какво би го впечатлило. И като споменах думичката лукс, нека направя едно леко отклонение, което лично аз намирам за интересно. Понеже моят знак е Лъв, и понеже аз съм буквално влюбена в Слънцето и в светлината, то може би точно аз най-добре разбирам и най-добре бих могла да Ви го обясня. Та, някога, в ония далечни времена, когато хората все още не познавали електричеството са ползвали свещи да преборят мрака вечерта. В домовете на по-заможните, обаче, запалените свещи били повече и било по-светло. И това естествено било знак за изхарчени повече пари, тоест – за нещо скъпо, лукс. Искате моето мнение ли – лукс е равно на светлина ! Дори във физиката има такава мерна единица за светлина – в луксове. Но останалото от тогава в преносен смисъл лукс за нещо скъпо – така се ползва и до днес !

И така, да заведете Лъва в луксозно заведение, или в някой тузарски бар – това е първото за което се досещам. Със същия успех, обаче, би му повлиял и луна-паркът. Мега-спектаклите, пищните по своя характер шоу програми, концертите, всичко това впечатлява Лъва. Но някога е имало само театър като вид сценично изкуство. Има го и днес. И да знаете – театъра не спира да вълнува всеки от зодия Лъв ! И по-специално – драмата.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ ЛЪВ

Подаръци за зодия Лъв

 

ЗЛАТНО БИЖУ – това най-много би се харесало на Лъв. А ако е Лъвица, нека има и висулка с форма на сърце.

МЕТАЛ НА ЗОДИЯ ЛЪВ Е ЗЛАТО.
КАМЪК НА ЗОДИЯ ЛЪВ Е ТОПАЗ.

Можете да подарите ДРЕХИ, но те трябва да са висококачествени и да са нещо от ВИСШАТА МОДА. ЦВЕТОВЕ НА ЗОДИЯ ЛЪВ СА СЛЪНЧЕВОЖЪЛТО, ЗЛАТНО,
както и ПУРПУРНОЛъв
означава цар !

Всякакви ЛУСКОЗНИ АКСЕСОАРИ – просто влизате в един магазин за луксозни подаръци и – избор колкото щете ! Не толкова важно е какво точно / обикновено Лъвовете имат всичко/, важното е да е супер-лукс.

Ако искате да подарите КОЗМЕТИКА – тя също трябва да е висококачествена и скъпа, ЛУКСОЗНО ОПАКОВАНА.

БИЛЕТИ за ТЕАТЪР – това определено ще зарадва всеки истински представител на зодия Лъв. А всъщност, билети за какъвто и да е спектакъл също върши работа като подарък, Лъвовете обичат забавленията.

Ако държите подаръкът да е БУТИЛКА – то тогава задължително трябва да изберете някакво СКЪПО ШАМПАНСКО.

КНИГИ –биографии на известни дълго управлявали династии, любовна драма, детски приказки, запомнете – книгата задължително трябва да бъде ЛУКСОЗНО ИЗДАНИЕ, обаче !

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ ЗА ЗОДИЯ ЛЪВ

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родена под знака на ЛЪВ. Управителя на Лъва е Слънцето, така че 100 % попадение в десетката е букет от СЛЪНЧОГЛЕДИ. Изобщо слънчево-жълтите както и оранжевите цветове в съчетание с всякакви топли утенъци и златно ще впечатлят всяка жена от зодия Лъв. Пурпурното също. Тя често страда от мания за величие, така че букетът трябва да е помпозен. РОЗАТА е подходяща, тъй като тя е цветето на популярността. Други цветя, които можете да поръчате да бъдат доставени на жена Лъв са КАМЕЛИИ – те означават благородство.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *