КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ ВЕЗНИ?

Смятате ли, че сте достатъчно търпеливи ? Докато зодия Везни претеглят плюсовете и минусите на всяко нещо, имате ли идея какво пилене на нервиците Ви ще падне? Бас държа, че ще попадате в ситуации в ресторанта или в хипермаркета, където чакането за избор на Везните може да Ви подлуди. Освен това, доста честичко ще се случва да „бъдете прекарани” да свършите черната работа, те няма как да си изцапат ръцете. Буквално.

зодия Везни

Ако, обаче, можете да понесете всичко това, то тогава – действайте !

ПЪРВО – съветвам Ви, да обърнете внимание на външния си вид. Везните харесват хора, облечени в тон, по възможност в пастелни, меки цветове, държат много на аксесоарите, прилежно сресаните коси, добре поддържаните нокти. Освен това мразят хора първични, груби, недодялани, с лоши маниери.

ВТОРО – ако тонът Ви не е достатъчно учтив, ако сте луд фен на чалгата, ако не сте „човек-естет” ако всичко изискано Ви изглежда „префърцунено”, то от сега да знаете – нямате кой знае какви шансове с Везните. Най-много да я докарате до под кривата круша!

ТРЕТО – зодия Везни са изключително цивилизовани! Единствения знак, който няма за символ живо същество. Ако решите да ги заинтригувате, имайте предвид, че те доста бързо ще претеглят на кантара колко точно пари Ви струва шапката. И няма да Ви отрежат директно ако не ви харесват / достатъчно тактични са /, но със сигурност следваща възможност за контакт няма да има. Темите за разговор при всички положения трябва да бъдат свързани с Цивилизацията: изкуството, културата, естетиката, собствеността, партньорите, красотата, чара, добрия вкус, сантименталността, сладкишите и шоколада, цветовете, хармонията, поезията, рисуването, бижутата, пеенето, театъра и музиката. Възможно е да попаднете на Везна, която е представител на Везните на Темида, тогава трябва предварително да сте наизустили Конституцията 🙂
Хубавичко да се наколебаят, ще се наложи да изчакате Везните, в случай че сте им предложили среща.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ ВЕЗНИ ?

Заведете Везната във Виенска сладкарница. Помнете, че е препоръчително кафето да е придружено с нещо сладичко. Везните обожават сладкиши. Само че трябва да са произведение на изкусен майстор сладкар – изискани и фини.

Ако поканата е за обяд или вечеря, изберете луксозен, скъп ресторант, с лека музика. Също и обстановката е нещо много, много важно за поданиците на Венера. Ако има някаква дисхармония от цветове или от звуци, Вашата Везна няма да се чувства комфортно, а този дискомфорт вероятно ще издълбае пропаст между Вас.

Други впечатляващи зодия Везна неща са: сценичните изкуства, картинните галерии, музеите, симфоничните концерти.
Ако идеята Ви е да поканите Вашата Везна на вечеря в къщи, не забравяйте цветята и свещите на масата! Както и класическата музика. Ако пък решите да я изведете извън града, то препоръчвам ви разходка с лодка.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Подаръци за зодия Везни

На Везните спокойно можете да подарявате всякакви БИЖУТА, стига да са фино изработени и стилни, добре е да са ЗЛАТНИ. Хубаво е да е някакъв комплект.

МЕТАЛ НА ВЕЗНИТЕ Е МЕД, тоест медни накити или предмети са също подходящи.

КАМЪК НА ВЕЗНИТЕ Е ОПАЛ.

ДРЕХИ, ЧАНТИ, КОЛАНИ, АКСЕСОАРИ, всичко това е супер за Везните, но трябва да са маркови и предимно бутикови модели. ЦВЕТОВЕТЕ НА ВЕЗНИТЕ СА ВСИЧКИ ПАСТЕЛНИ ТОНОВЕ. Ненатрапчивите цветове и да знаете, че ВЕЗНИТЕ ОБОЖАВАТ РОЗОВО.

Да се каже, че Везните са спортни натури, определено ще е грешка! Така че, ако говорим за подарък КАРТА, то тя да не е за фитнес, а за някакви ПРОЦЕДУРИ В КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР примерно. И предимно – СЕРИЯ МАСАЖИ. Или АБОНАМЕНТ за ФРИЗЬОРСКИЯ САЛОН.

Имат отношение към изкуствата Везните, така че КАРТИНА или ПЛАСТИКА може. Както и други всякакви произведения на изкуството. Запомнете – картината не бива да е графика ! Пластиката е добре да е от мед или от бронз.

СВЕЩНИЦИ / предимно мед и бронз /, както и СВЕЩИ всякакви е чудесно да подарите. ЖИВО ЦВЕТЕ в саксия – също.

С БИЛЕТИ за ОПЕРЕТА или БАЛЕТ, определено ще зарадвате Везните. Тези са любимите им жанрове.

Винаги е точно попадение, ако купите някакви ИЗИСКАНИ СЛАДКИШИ или кутия ЛУКСОЗНИ БОНБОНИ – ФИН МЛЕЧЕН ШОКОЛАД, независимо дали става реч за жена или за мъж. ЦВЕТЯТА са задължителни като допълнение към шоколада, ако имате предвид жена.

БУТИЛКАТА за Везните може да е ВИНО, но може и хубав френски КОНЯК.

КНИГИ – любовни романи, репродукции на популярни художници, биографии на известни личности, хора на изкуствата.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ ЗА ЗОДИЯ ВЕЗНИ

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родена под знака на ВЕЗНИ. Тук преди всичко трябва да наблегнете на допълненията към букета, Везните обръщат сериозно внимание на аксесоари. Панделките и хартията да са ако е възможно в бакърени утенъци. Медта е металът на Венера. Букетът задължително трябва да бъде много изискан. Нищо излишно, трябва да е добре балансиран. Цветята да са в нежни, меки тонове. Да бъдат традиционно познатите цветя. Ако поръчвате доставка на цветя на жена Везни, хубаво е да запомните само едно – НИЩО ЕКСЦЕНТРИЧНО !

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *