КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ РИБИ?

Преди да сте тръгнали към сближаване с някоя Риба, добре е да знаете някои неща, въпреки че предимствата и недостатъците на връзките с Риби в повечето случаи се компенсират.

Зодия Риби

От позитивна гледна точка, Рибите са чувствителни, сърдечни, дружелюбни и обичливи хора. Спонтанно изразяват чувствата си. Нооооо, проблемът е, че те не винаги са откровени и по-добре изобщо не разчитайте на тях. Лесно се изплъзват от поетите ангажименти, а когато започнат да се обясняват, или разчитат на невероятния си чар, или скалъпват по някоя опашата лъжа.

Да Ви обърна внимание, че Рибите са двоен знак, тест отличават се с разнообразие. И така, те могат да бъдат във варианти – делфини, китове, акули, пирани, русалки или просто шарани. Рибата винаги ще намерите в сърцевината на компанията, обикновено затрупана с куп обожатели от различни възрасти, пол, че е и раса дори. Всички Риби са чаровни и привличат като с магнит хората около себе си. По правило са мълчаливи, но ако имат ранен Меркурий в темата, със сигурност няма да можете да вземете думата от тях. Помнете, че за всяка Риба адски важно е да бъде обожавана! Ако не е така, тя се затваря вътре в себе си и превръща жилището си на бункер. Неслучайно зодия Риби владеят самотата.

Няма значение на каква точно Риба сте налетели, тактиката за сближаване не е особено различна. Винаги интереса на тези хора можете да провокирате като :

ПЪРВО – заложите на психологията. Рибите живо се интересуват от поведението на хората и със сигурност имат познания, усещания и виждания по въпроса. И като казах виждания – техен специалитет е това, да виждат „невидимото”. Тоест, окултното, свръхестественото. Всички Риби вярват в теорията за кармата и прераждането на душите, така че ако имате познания на тази тема – супер!

ВТОРО – телевизия и радио, музика и пеене, картини и рисуване, танци и актьорско майсторство и изобщо за който и вид изкуство да заговорите – темата е идеална. Достатъчно е само да започнете и ако Вашата Риба не е от мълчаливите, тя сама ще продължи. Не я прекъсвайте, оставете я да монополизира разговора. Ако Ви се стори че в един момент оттървате конците, Рибата ще спре и ще Ви разясни. Ако пък чисто интуитивно усети, че тази тема не Ви е по вкуса, то тя сама ще я смени.

ТРЕТО – кулинарията е голяма страст, както и професия на много Риби. Така че, ако имате запас от не особено популярни рецепти в главата си сте ок !
Ако решите да поканите Рибите на среща, имайте предвид, че те са ултра чувствителни и интуитивни, така че със сигурност ще са разгадали мотивите Ви вече.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ РИБИ ?

Посещение на ресторант е добра идея. Само че има следните подробности – мястото трябва да предразполага към романтика, както и самия интериор, това първо. Второ – задължителна е хубавата кухня. Така, идва ред на третото, а именно : жива музика и обърнете внимание – дансинг. Рибите обичат да танцуват. Четвърто – поръчайте морски дарове, алкохолно питие и непрекъснато правете комплименти на Вашата Риба.
Друга добра идея е да заведете Рибата на басейн или ако сте на място близо до езеро, море, река, то на брега. Рибите обичат да плуват, имайте това предвид, те са воден знак и естествено се чувстват прекрасно във водата – там е тяхното място !
Рибата ще хареса всичко, стига да е някакъв вид изкуство. Така че – на кино, на изложба, на концерт, на театър или пантомима, няма значение къде. Ако е инициатива на открито – още по-добре !
Тъй като, както вече стана реч по-горе са двоен знак и това означава крайности, то със сигурност ще има Риби, които ще са много доволни ако ги заведете на място, което е Света обител – църква, манастир. Но ще има и такива, които ще се изсмеят на тази Ви идея и ще предпочетат казиното например.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ

Подаръци за зодия риби

 

БИЖУ, което би харесала Рибата е определено всяко бижу, трябва да е нагласена, украсена тя. И все пак, обръщам ви внимание върху ПРЪСТЕНЧЕ за КРАК. Както и върху такива, в изработката на които са включени мидички, седеф, корали и т.н.

МЕТАЛ НА РИБИ Е ПАЛАДИЙ.

КАМЪК НА РИБИ Е СМАРАГД.

ДРЕХИ, ако искате да подарите на Риби, то цветовете които им хармонират са предимно морско синьо-зелената гама. Доста подходящ подарък за Риби е ЧОРАПИ, тъй като Рибите управляват ходилата. И да не забравите : ЦВЕТЪТ НА ЗОДИЯ РИБИ Е СИНЬО-ЗЕЛЕНИЯТ !

Тривиално може да Ви прозвучи това, но АКВАРИУМ с РИБКИ е следващото ми предложение за подарък. Само че, съгласувайте преди това задължително с този, за когото е предназначен подаръкът !

Страстни въдичари са доста голям процент от представителите на знака, така че за тях – РИБОЛОВНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ.

КАРТА за ПЛУВЕН БАСЕЙН е супер. Или БАНСКИ КОСТЮМ, ДЖАПАНКИ, ХАЛАТ. Както и всякакви аксесоари за плуване – ШАПКА, ОЧИЛА, ПЛАВНИЦИ.

БИЛЕТИ за СПЕКТАКЪЛ – без значение какъв, само да става реч за романтика и за любов !

Няма да сгрешите и с КОМПЛЕКТ за РИСУВАНЕ – палитра, четчици.

Ако държите да подарите БУТИЛКА, то тя задължително трябва да е някакво „парфюмирано” питие – РОМ, но може и КОНЯК или УИСКИ. Нали се разбрахме, че Рибите са воден знак и по тази причина мноооого обичат да се „квасят”.

КНИГИ – любовен роман, риболовна енциклопедия, кулинария, психология, езотерика.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ

 

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родена под знака РИБИ.
Хубаво е да го съобразите с медиумичната натура на зодия Риби. Както и задължителни тук са посланията на цветята. Колкото по-хаотично са подредени те, толкова по-добре. Хаосът е типичният начин за подреждане на нещата при Рибите. Можете да поръчате да бъдат доставени букети от разнородни цветя в комбинация. Например – НАРЦИСИ
/ взаимна любов, симпатия, а и себевлюбеност / плюс ЧЕРВЕНИ ЛАЛЕТА / обяснение в любов, взаимност /. Важно е панделките да са в морско синьо-зелено.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *