22 април 2002 г. – моята прогноза за местните избори в списание „Една седмица в Русе”.

РУСЕНЦИ ЩЕ СЕ РAЗМИНАТ С ОЧАКВАНИЯТА СИ – ЩЕ ИМА БАЛОТАЖ

Прогнози астролог Крея

Астрология Крея – избори за кмет на Русе

Астрологията е все още слабо популярна наука в България. Може би това е причината хората да нямат доверие в нея. Често тя бива сравнявана с науката за зодиите, която е само неин клон. Но историята е доказала, че векове наред властимащите са се доверявали на най-древната наука на този свят. Астрология са практикували велики умове като : Коперник, Тихо Брахе, Кеплер, Лайбниц , Нютон, Галилей / данните са взети от енциклопедия “ROBERT”, издание 1977 година /.

Астрологията е една много сериозна и в същото време безкрайно полезна наука. С помощта на звездите, всеки човек може много успешно да направлява съдбата си във вярната посока и съответно да си спести много неприятности и разочарования. Но тъй като в момента пиша моята прогноза за предстоящите избори в Русе, а не статия в защита на астрологията, то нека мина на темата.

Започвам първо от датата 20 април 2002 год. Погледнато астрологично, на тази дата още от 02 часа и 56 мин. лятно българско време, Луната започва да се движи на празен ход. Тъй като тя символизира масите, народа /може би е по-редно да кажа гражданското общество/, то моите очаквания са хората да са инертни и голяма част от тях изобщо да не отидат да гласуват. Освен това от лични наблюдения зная, че когато нещо започва в момент, когато Луната е на празен ход, то просто е напразно. Казано по друг начин, убедена съм, че резултати на първия тур няма да има. Очаквам балотаж.

По отношение на кандидатите – първо искам да заявя, че лично аз нямам политически пристрастия и че ще разглеждам нещата от позицията на звездите.

И в тази връзка започвам от така нареченият в астрологията Голям злокобник, а именно – планетата Сатурн. От месец април миналата година, той трайно се настани в Близнаците и ще ги напусне през юни 2003. Със сигурност мога да твърдя, че през този период той ще донесе доста сътресения на родените под знака на Близнаците, но по различно време, естествено. Ще подкрепя казаното дотук с два примера.

Датата на подписване на декларацията между Севера и Юга на САЩ е всеизвестна – 4 юли. Дори се знае и точният час, според него е изчислен хороскопа на САЩ. В него Близнаци са изгряващ знак. Тъй като, както вече стана реч, Сатурн транзитира Близнаците, то събитията от 11 септември миналата година са съвсем закономерни от гледна точка на звездите. Дори нещо повече – неслучайно пострада точно Световният Търговски Център – сграда, имаща вид на Близнаци.

После, всички бяхме свидетели на обрата в президентските избори миналата година. Излишно е да пиша, че Петър Стоянов е роден под знака на Близнаците. В неговият случай, нещата се усложняват и от факта, че в Близнаци се намира не само рожденото му Слънце, а още и Луната. Асцендентът на темата отново е Близнаци. Тези звездни позиции вещаеха крах на всяка цена и това и стана. От друга страна, Юпитер, най-големият добротворец в Слънчевата система беше и все още е в знака на Рака. Той е носител на късмета и преуспяването, така че, също от гледна точка на звездите нямаше как Георги Първанов да не спечели изборите.

За кмет на Русе ще се наложи да избираме от три кандидатури. Господата с най-висок рейтинг са д-р Володя Попов, инж. Гено Генов и госпожа Елеонора Николова. За съжаление не разполагам с пълните данни на раждане и на тримата кандидати. Поради което изследванията ми по темата ще бъдат непълни. Това, което със сигурност мога да твърдя, е че ще има балотаж и че много съграждани ще се разминат с очакванията си.

Искам да кажа на всички русенци, че е добре да си направят труда и да отидат да гласуват, защото изборът на достоен кмет за нашият град е немаловажен. Всички сме свидетели, как напоследък Русе не е това, което винаги е бил. Град с хилядолетна история, с традиции и култура трябва да продължава да живее. Да диша. Да тупти с пулса на новото време. Трагично ще е да го оставим в агония. Та нали това е нашата отговорност към нашите деца и към бъдещите поколения. А от кмета на града зависят много неща.

СЛЕДВАЩИЯТ КМЕТ НА РУСЕ ЩЕ БЪДЕ ЖЕНА

Уважаеми читатели,

Нумерология Крея

Астрология Крея – избори за кмет на Русе

онези от Вас, които следят изданието вероятно са забелязали, че още в миналия брой, аз бях категорична, че изборите за кмет на Русе няма да се решат на първи тур и че ще има балотаж. Естествено тази моя прогноза се потвърди и сега е ред да напиша следващата, а именно – кой ще бъде новият кмет на нашият град.

На 27 април ще избираме между две кандидатури – тази на Госпожа Елеонора Николова и тази на Господин Гено Генов. Какво вещаят звездите?

Започвам от датата 27. 04. 2002 година. Първо, денят е Марсов като число 9 и Сатурнов като ден събота, второ – има пълнолуние. Ако трябва да съм съвсем точна, пълнолунието става в шест часа и една минута рано сутринта. През целият ден, Луната ще бъде в знака Скорпион, в опозиция със Слънцето. Другите аспекти на Луната са квадратура с Нептун, както и тригон с Юпитер. Сега ще обясня на разбираем език какво имам предвид.

Нека внеса малко повече яснота по влиянието на пълната Луна, макар и с риск да се отклоня от темата. При пълнолуние се увеличава скоростта на вибрациите на етерното тяло, което повечето хора изживяват като пряко физическо усещане. А когато етерните тъкани на мозъка вибрират по-бързо, те стават по-еластични и по-пропускливи. Точно това се случва по време на пълнолуние – получава се втичане на повече вътрешна енергия и информация в човешкия мозък и нервната система. Пълната Луна съвпада с по-екстремните безпокойства, напрежения, чувствителност и патологични състояния. По това време за хората е много по-трудно да дисциплинират себе си, още повече, че пълнолунието сега става в насилствения Скорпион. Хубаво е да знаете, че обикновено по време на Луна в Скорпион, владее неспокоен дух. Настроението е войнствено, безскрупулно. Време на проява на силни страсти, неслучайно за Луната в Скорпион казват, че е бясна. Като добавим и влиянието на пълнолунието, което винаги засилва чувствителността и психичната активност, а също и напрегнатите аспекти на Луната, то за много хора денят ще е доста неприятен. Очаквам тези, които по принцип си имат здравословни проблеми, да не се чувстват достатъчно добре и да пропуснат да гласуват. Но все пак, Скорпионът си е марсов знак, а символът на Марс е действието. Така че определено този път очаквам повече хора да си направят труда да отидат до избирателните урни. Със сигурност, ще станем свидетели на повишена избирателна активност, за разлика от тази на 20 април.

Освен това, предполагам знаете, че Скорпионите по правило са доста манипулативни хора. Позицията на Луната в Скорпион като нищо може да подскаже идея към манипулиране. Но самата дата 27 редуцирана е 9, което означава, ЧЕ СЪС СИГУРНОСТ НА ТОЗИ ДЕН В РУСЕ ВЕЧЕ ЩЕ ИМА НОВ КМЕТ И ТОЗИ КМЕТ ЩЕ Е ЖЕНА. НЯМАМ ПРЕДСТАВА ДАЛИ ТОВА НЯМА ДА СЕ ОКАЖЕ ПРЕЦЕДЕНТ В ИСТОРИЯТА НА ГРАДА.

Отново напомням, че нямам политически пристрастия. И че всичките ми твърдения се базират на познанията ми в областта на сложната наука за звездите. Та според нея, шансовете на инж. Гено Генов са относително по-малки от тези на Госпожа Елеонора Николова.

Слънцето в темата на Г-н Генов е в началото на втората декада от Близнаците. А по правило позицията на Слънцето в хороскопа дава важни указания за кариерата. Та нали в края на краищата хората изявяват своите амбиции посредством работата си. В деня на изборите, рожденното слънце на Г-н Генов ще бъде “обсадено” едновременно и от малкият злокобник Марс, и от големият такъв – Сатурн. Марс сочи гняв, раздразнителност, нетърпение, агресивност. А Сатурн дава трудности, спънки, ограничения. На всичкото отгоре, нещата се подсилват и от факта, че в опозиция на този планетарен стелиум стои Плутон, символ на разрухата и на банкрута /очаквам доста загуби, в т. ч. финансови за Г-н Генов/. Единствен този, който подкрепя Слънцето е Нептун, но в случая подкрепа не може да има, защото Нептун е символ на машинации, измами, хаос и предателства. Не ми се вярва изборите да бъдат манипулирани, живеем в демократично общество. Но все пак не изключвам опити.

Слънцето в темата на Г-жа Николова е в първата декада на Девата. Съвсем скоро Сатурн е изградил Горен квадрат с него. Това означава, че Госпожа Николова е достигнала някакъв връх в своето развитие и от тук натам следващата цел в нейният живот трябва да е друга. Звездите я подкрепят, а точно как и защо ще прочетете в следващия брой.

Следващите редове са за хората, на които им предстоят частни събирания по някакъв повод вечерта преди изборите. Онези от вас, които ще посегнат в петък вечер към чашката с алкохол, мога да посъветвам да не прекаляват в никакъв случай! Знакът Скорпион има връзка с отровите, с токсините, така че да не се наложи в събота да ближете раните си, вместо да отидете да гласувате. Разбира се, живеем в демократично общество и всеки сам избира дали да отиде да гласува. Но все пак, ще е по-добре да сме повече отговорни към бъдещето на нашият град, пък било то дори и само за година и половина.

18 юни 2002 г. – вестник „Утро” Русе. Първата футболна прогноза, която направих и на база всички мачове имах право на стандартна грешка -3.2 мача. Аз сгреших само един и той за съжаление беше финалния.
Астролог Русе Крея

Прогноза астролог Крея – световно първенство по футбол

Астрология и хороскопи Русе

Прогноза астролог Крея – световно първенство по футбол

13 ноември 2002 г. – вестник „Утро” Русе. Прогнозирам тежката и сурова зима, както и вота на недоверие към правителството на Симеон Сакскобурготски.
Астрология и прогнози Русе

Политически хороскоп – астролог Крея Русе

16 септември 2006 г. – вестник „Утро” Русе. Прогнозирам преизбирането на Георги Първанов втори мандат за президент на България. Съветвам русенци и кмета Божидар Йотов да проявят инициатива за построяването наново на съборената църква „Всех Святих”. Отговарям утвърдително на въпроса България ще бъде ли член на ЕС от началото на 2007-ма.
Хороскопи от астролог Крея

Астрология и Политически прогнози – Крея

12 януари 2008 г. – вестник „Утро” Русе. Давам кратка прогноза за 2008-ма.
Прогнози Астролог Крея

Астрологична прогноза за 2008 Крея

2008-МА – ГОДИНАТА НА КОЗИРОГА

Юпитер, най-големият добротворец в Слънчевата система, който е символ на късмета и преуспяването, влезе в Козирога на 18. 12. 2007 и ще бъде там до 05. 01. 2009. Така че, общо взето в този период доста Козирози очаквам да изживеят времена, които ще са белязани с късмет и които ще помнят докато са живи. Звездите ще им предоставят шансове, от които естествено ще е добре да се възползват. Ще имат широко поле за действие. Късметът ще е на тяхна страна. Популярността, чувството за благополучие и наличието на искрени приятели ще ги направят повече самоуверени. Светът около тях ще е пълен с различни възможности за материални успехи и емоционално задоволство.

Не е тайна, че Козирозите са кариеристи, така че онези от тях, които са започнали да се изкачват по стълбицата нагоре, ще повишат позиция или заплата. Девойките, осъзнали майчинството и взели решение да дарят живот ще го направят. Други ще кажат “Да” на любимото си същество. Трети в този период ще положат основите на нов дом или собствен бизнес. Или просто ще сменят работата си с по-доходоносна. Изобщо през 2008-ма година очаквам много Козирози да заложат на нови проекти, но е добре да запомнят, че незабавни резултати няма да има.

Животът на всички Козирози ще се промени значително в положителна посока. Те ще забравят съпътстващите ги несигурност и страхове, ще открият нови възможности, ще предприемат крачка напред. Отново ще повярват в себе си. Ще се хвърлят в смели начинания и ще успеят, благодарение на Юпитер.

Останалите знаци, за които небето ще е безобачно през тази година са Телец, Скорпион и Риби / без първа декада /. Интересно се получава за Девите – тях съдбата ще подложи на проверка. И съответно който си е заслужил награда – ще получи награда. Както и обратното – който е заслужил шамар, това ще получи.

И накрая – моят съвет към всички: ако имате неистинска връзка с Козирог, очаквайте раздяла. Ако тепърва ще започвате такава и усещате, че нещо не е наред, по-добре недейте! Козирогът сега ще срещне правилният човек за него и ще ви зареже.