Родени на седми

Хората, родени на 7-мо число от който и да е месец притежават невероятна интуиция и са склонни да се отдават на дръзките си мечти. Понякога ги споделят, друг път ги пазят в тайна, но едно е сигурно – те мечтаят повече от другите! Дълбоко в себе си проявяват изострен интерес към езотеричните тайни, митологията, космическите изследвания или НЛО, изобщо към всичко неизвестно.

„СЪЩЕСТВЕНОТО Е НЕВИДИМО ЗА ОЧИТЕ” – казал Малкият принц. Да, обаче седмиците го виждат, те могат да видят невидимото !

Ако са ПОЗИТИВНИ личности, родените на 7 са истинска благословия за другите със своето състрадание и разбиране към техните несгоди и болки, затова приятели, колеги и роднини ги товарят със своите проблеми. Тези хора имат подчертана склонност към усамотение и мразят вмешателства в личният им свят. Мнозина от родените на 7 са силно привързани към морето и това е естествено и логично. Числото на планетата Нептун, която управлява Рибите е 7, а Нептун е бога на моретата и океаните. Така че седмиците имат отношение към мореплаването, водните спортове и флота. Други позитивни седмици се посвещават на медицината, може би неслучайно празника на медицинските работници е 7 април. Много от родените на 7 се отдават на изкуствата и от тях стават великолепни танцьори, балетисти, певци, поети, писатели, художници, театрални актьори или пък филмови звезди. Някои седмици се захващат с различни благотворителни начинания. Други са много добри в хотелиерския, ресторантьорския или петролния бизнес. Тъй като седмицата ( божественото число ) е символ на най-висшата духовност, то има и такива седмици, които се посвещават в доживотна служба на Бога.

Вече стана реч за това, че числото 7 е число на планетата Нептун, а тя е управител на Рибите. Ако ви е направило впечатление, Рибите винаги се изобразяват с два броя рибки и това не е случайно, тъй като те са двоен знак и като такъв са носители на най-висшите, но и на най-низшите неща на тоя свят. По-горе писах за позитивните подвластни на Нептун и в частност на числото 7.

Ако са НЕГАТИВНИ личности обаче, тези хора много често са изпечени мошеници, специалисти по всякакъв вид ужилвания, наркодилъри, производители на фалшив алкохол. Тяхно притежание са бизнесите с оръжие, с човешка плът или с органи на черно. С две думи, всичко непочтено на тоя свят е тяхна запазена територия. Затова са „добри” клиенти на затворите и следствията. Много от седмиците са алкохолици, наркомани или заклети хазартаджии. Психиатричните клиники, отрезвителите, наркокомуните, игралните и публичните домове са също места, където можете да се срещнете с тях. Силно подвластните на негативното влияние на 7 са застрашени от деградация на личността и в по-голямата си част са самотници. Понякога притежават склонност към самоубийство. В по-лекият вариант са хора лениви, мързеливи, ненадеждни или празни мечтатели. Познавате такива, предполагам, има ги – като влязат в час по мечтание и………остават там за цял живот !

Безброй неща вибрират на 7. На всеки седем години стават трансформации – физични, физиологични, биологични, духовни. Има 7 добродетели на тоя свят: целомъдрие, лишение, щедрост, трудолюбие, търпение, добродушие, смирение ; както и 7 смъртни гряха: похот, чревоугодие, алчност, леност, гняв, завист, гордост. Има 7 йерархии на небесното войнство: тронове, могъщества, князе, архангели, херувими, серафими, корубини. Превъплъщенията на дявола също са 7 : Асмодий, Велзевул, Мамон, Белфегор, Сатана, Левиатан и Луцифер. Има 7 гръцки мъдреци и 7 музи: Ерато, Мелпомена, Урания, Талия, Клио, Полифония и Калиопа. 7 свещи има Соломоновия свещник, а в съня му се говори за 7 гладни и 7 пълни години. Има 7 измерения, 7 съзнания, 7 чакри в човешкото тяло. 7 са върховете в Рим, 7 са етажите на Вавилонската кула, 7 са вратите на ада. Има 7 дни в седмицата, 7 дни на създаването на света, 7 музикални тона, 7 цвята на дъгата, 7 изкуства, 7 чудеса на света, 7 са най-ярките звезди в Голямата мечка. Сещам се и за още нещо – 7-то небе.

Написах специално за вас!

С обич,

КРЕЯ

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *