КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ?

Велико е чувството за хумор на Стрелеца, така че с него определено няма да скучаете. Само че, да знаете – той е спец в това да си „върти синджира”, а пък другите – те нека бачкат ! Все търси на „баницата мекото и на работата лекото”. Започва да философства, тогава когато трябва да запретне ръкави. Друг кусур му е безотговорността, а тя е малкото камъче, което по мое мнение преобръща каруцата. И изисква, и цени личната си свобода. И все да е някъде навън, а бе – хаймана!.

зодия Стрелец

Ако все пак сте на мнение, че веселият му нрав би компенсирал всички останали негови лоши страни, то ето какво Ви съветвам :

ПЪРВО – имайте предвид, че Стрелците са широко скроени хора, много умни и с тях можете да дискутирате всякакви теми. Дружелюбни са и при всички положения ще Ви обърнат внимание ако ги заговорите. Техни запазени територии са : истината, правото, политиката, философията, религията, туризма, големият бизнес, чувството за хумор, висшият интелект, както и преподавателската работа, само че на много високо академично ниво.

ВТОРО – съветвам ви да наизустите цитати от Библията. Причината ли? Ами да срещнете Стрелец, който не вярва в Бог е също толкова вероятно, колкото и да срещнете марсианец 🙂 . А ако на всичкото отгоре сте наясно с исторически факти около различните Светии, тогава имате едни гърди напред ! Но дори и да не сте стигнали до там, то достатъчно е да познавате някои манастири, кой Светец за какво отговаря, ей такива ти неща.

ТРЕТО – да изучите детайлно географията. Пътешествията са важна част от живота на зодия Стрелец. Авантюристичната му природа жадува за тръпката от посещаване на нови, вълнуващи, екзотични, та дори и опасни места. Да обиколи света – това е мечта на всеки средностатистически представител на зодия Стрелец. Ако по някаква причина той не може да пътува, то тогава задължително следи предавания от типа „Глобусът” по телевизията. С други думи – ако сте „разсипали географията” от скитане, тогава да плените един Стрелец за Вас е нищо работа. .
Стрелецът никога, ама никога, няма да ви откаже да се срещне с Вас !

Ето ви например, един прекрасен сайт за туризъм, пътешествия и живописни маршрути, от който може да черпите идеи за вълнуващи приключения, които да предлагате на своя Стрелец: Друми в думи

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ ?

Първото, което се сещам и което е инспирирано от свежото чувство за хумор, което обикновено Стрелецът притежава е да го заведете на комедия.

Широтата и простора, които са важни за него можете да му осигурите ако го изведете извън града. Селото е място, което Стрелецът уважава. Уикенд на село е ок !

Кентавърът Хирон, символ на Стрелеца ме навежда пък на друга мисъл – конни състезания. Всички Стрелци обичат расови коне, дори ако зададете въпрос на един Стрелец: „Кой е първият приятел на човека?”, бас държа, че ще отговори: „Първият е коня, после идва кучето.”

Разбира се, навсякъде сред природата ще е приятно на Стрелеца, но на някое тихо и спокойно място, имам предвид Света обител, пак извън града е добра идея и ще бъде адмирирана при всички положения.

На някаква образователна лекция също може да предложите, Стрелците учат докато са живи. Ако е нещо, стимулиращо духа, още по-добре !
Политическият митинг е интересно място за почти всеки представител на зодия Стрелец.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

Подарък за зодия Стрелец

Като правило БИЖУТАТА са нещо, на което Стрелците не държат особено. Могат с тях, могат и без.
МЕТАЛ НА СТРЕЛЕЦА Е КАЛАЙ, като тук имам предвид, че този метал има приблизително същата вибрационна честота като планетата Юпитер, естествения управител на Стрелеца, а не че трябва на Стрелците да подарявате калаени бижута 🙂 .

Друг МЕТАЛ НА СТРЕЛЕЦА Е ГЕРМАНИЙ.

КАМЪК НА СТРЕЛЕЦ Е ТЮРКОАЗ.

ДРЕХИ – основното правило, което важи тук, е те да спортно-елегантни и да са удобни. Основните ЦВЕТОВЕ НА СТРЕЛЕЦА СА ВСИЧКИ ЕСЕННИ ТОНОВЕ. Друг характерен ЦВЯТ НА ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ Е ТЮРКОАЗЕН.

Абонаментна КАРТА ЗА БИБЛИОТЕКА е ок подарък. Също СМАРТФОН или ТАБЛЕТ.

Можете да купите и КАРТА за посещения в салон по ЙОГА. Или да платите на Стрелеца СЕМИНАР ПО ЙОГА.

БИЛЕТИ ако искате да вземете, то нека те са за някаква КОМЕДИЯ или за ЦИРК.

БИЛЕТИ ЗА КОННИ НАДБЯГВАНИЯ също ще са твърде интригуващ подарък за зодия Стрелец. Или просто го заведете и платете за да ЯЗДИ КОН.

Но най-вече ще го впечатлите с КНИГА, Стрелецът като зодиакален знак отговаря за печатните издания. ЛИТЕРАТУРА можете да вземете НА ВСЯКАКВА ТЕМАТИКА. Но в десетката ще сте ако подарите на Стрелеца Светата книга – БИБЛИЯ.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ ЗА ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родена под знака СТРЕЛЕЦ.
Широкоскроените жени Стрелци дори и няма да забележат ако забравите да ги включите във вашият списък за доставка на цветя. Но все пак на празник – трябва да им бъде указано уважение. Препоръчителни са всякакви букети в есенни тонове. Много важно условие – букетът да бъде голям. Повтарям – голям, а не скъп. Освен есенните жълто, оранжево, ръждиво и кафяво, друг цвят подходящ за тях е тюркоазеното. Лавандула / означава откровение / това е сполучливо също за жена Стрелец.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *