Съставните числа в учението нумерология са тези, които идват от редуцирано двуцифрено число (между 10 и 18 ). Питате къде е 19 ? Ами то се изключва, понеже 1 + 9 дава 10, което вече съществува. Нарича се съставно число, защото включва двуцифреното да речем 10, плюс неговата редуцирана стойност 1. Записът на това е 10 / 1. Следващо съставно е 11 / 2, после идва 12 / 3 и така до 18 / 9.

Съставното число може да дойде от датата, от месеца, или от годината на раждане. Най-силно влияние има в случаите, когато е от датата. За месеците има налични само 3 възможности – октомври, ноември и декември. И тези влияния се разпределят върху всички, които са родени през съответните месеци. Относно годините – там вече имаме всичките възможности, както и при датите. Като особеността тук е, че влиянията се отнасят до целия набор. В потвърждение – попитайте някой учител например и той със сигурност ще ви обясни как има съществени различия в различните випуски, макар и самият той нищичко да не разбира от нумерология.

При положение, че има дублирани съставни числа в рождените данни на някого, то влиянията, към които те водят ще са подчертани. Например раждане на 11. 11. 1974 има 11 / 2 точно 3 пъти – един път от датата, втори път от месеца, и трети – от годината – 74. Два пъти 13 / 4 се вижда при раждане на 13. 09. 1976 – дата и година. На първо четене само, иначе са повече, но това е по-висш пилотаж в нумерологията.

И сега вече стана интересно – какви ли са значенията на съставните числа? Какво е закодираното в тях? Какво те дават? Къде нещо куца? И накъде е добре да насочите усилията си за да станете „своя нова, подобрена версия”? Как самата нумерология декодира записа ? Как става връзката астрология-нумерология, също и число-планета?

10 / 1 в нумерологията с една дума може да се нарече УСПЕХ.

Когато гледате десятката, представете си една мишена. От моите наблюдения мога да кажа, че десетките са онези точни стрелци, които с един изстрел целят винаги центъра. Не понасят провали. И друго число, различно от целта не ги задоволява. Хората, в чиито табулограми присъства често имат живот, белязан с успехи в различни области. Да обърна само внимание, че простото число 1 означава често и „сам юнак на коня!” тоест дава самота. Успешен и сам ! Горд и тъжен ! Колкото по-големи са успехите на единиците, толкова по-самотни има вероятност да са те. И колкото повече са се главозамаяли от успехите си, толкова по-тъжни са. Понеже 1 дава и високо его / щом си успял, ти си уважаван, а това храни егото /, то те са длъжни да работят по този въпрос доста. Прагът на егото би могъл да бъде коригиран. С други думи, от десет се иска да не търси победата на всяка цена. Иска ли я, ще я получи лесно, но цената която ще трябва да плати е често липса на семейство, липса на приятели, както и липса на доверие в хората изобщо.

Като правило 10 / 1 дава ранен успех в живота, особено ако е подсилен с дата, месец и година. Ако не е реализиран докато е млад такъв човек, значи нещо не е наред и не си върви по пътя. Най-честата причина за това е липсата на дисциплина, постоянство и сериозно отношение. Възможно е причината да е чисто и просто мързел. Както и липса на правилна ориентация, което смятам е в резултат на недостатъчни наблюдения от страна на родителите и навременни насоки, дадени от тях. Един от моите ученици, роден на 19. 11. 1982 / 19 става 10, както и годината дава също 10 / имаше навика да казва „ аз все още не съм решил какъв да стана когато порасна „. После намери посоката – започна да учи програмиране и аз вече му викам „Стив Джобс”. Просто съм убедена, че от него ще излезе доста добър и успешен програмист.

Има 10 / 1, които сякаш са „вечни деца”. Тук, за да дам обяснение, ще включа и астрологията. Числото 1 е число на Слънцето, което управлява Лъва. А ключовите думи на Лъва са любов и деца. Та по тази причина някои 10 / 1 така и не порастват и естествено няма как да са успели.
Но понякога такава десятка дава спонтанен успех в професия, в която за да можеш да блеснеш, задължително трябва да си млад. Например фотомодел, манекен, спортист и т.н.

Като по-възрастни вече, 10 / 1 често са заети в дейности, в които където се изискват лидерски качества. Не са особено толерантни към некадърниците, обаче.
Познавам и доста 10 / 1, които се разболяха от рак. Някои го пребориха, други – не. За рака казват, че е БОЛЕСТТА НА ДУШАТА. Причината и корена е в обидчивостта. ДУШАТА НИКОГА НЕ СЕ ОБИЖДА, ОБИЖДА СЕ ЕГОТО. А относно егоцентричността на 10 / 1 изписах вече достатъчно.
Така че – да си дойдем на думата, отново истината е някъде там в Златната среда. Познавам и доста добре балансирани 10 / 1, които са осъзнати, знаят какво искат, знаят как да го постигнат, успешни са и са щастливи, но вероятно за това има и благоприятна карма на рода.

Връзката на 10 / 1 в нумерологията е със Слънцето в астрологията. Всички знаем, че то дарява своите животворни лъчи и без тях не би могло да има живот на Земята. Слънцето е управител на Лъва в астрологията, който е Царят на животните в джунглата, така че от нумерологичното 10 / 1 очаквайте то да има някак царствена осанка и аристократични черти.

Нумерологично активно 10 / 1 има при всички, родени през октомври, както и на 10-то число от всеки месец. Като година трябва да е 1919 (то надали има останали живи вече от тях ?) , 1928, 1937, 1946, 1955, 1964, 1973, 1982, 1991, 2010, както и тези, които ще се родят в 2019 и т. н. Също така съставното 10 / 1 притежават родените на 01-ви или 10-ти септември всяка година, както и родените на 02 или 11 август, 03, 12 или 21 юли, 04, 13, 22 юни, 05, 14,23 май, 06,15 април, 07, 16 март, 08, 17 февруари и накрая 09, 18 януари.

11 / 2 в нумерологията с една дума може да се нарече КОЛОВОЗИ.

Двете единици сякаш предопределят някакъв път за всеки носител на това съставно число. И му служат като коловози. Той упорито върви като кон с капаци и не поглежда нищо настрани. Тъй като 2 е числото на Луната, която е майката, дома, семейството, предците и родината, то аз съм забелязала, че някои 11 / 2 са се радвали или на прекалена грижа (задушаваща бих казала) от страна на майките си, или пък обратното (майките им са били прекалено ангажирани с други неща и не са им обръщали достатъчно внимание). По-късно като големи вече 11 / 2 често са напълно отдадени само на един единствен партньор. За добро, или за зло, не поглеждат изобщо настрани. Много често ми се оплакват, как въпросният техен партньор ги е напуснал опустошавайки живота им както финансово, така и емоционално. Така е, защото са били слепи за очевидното (пречили са им капаците) докато са били в тази връзка.
Ако мъж ви сподели, как е прибрал жена и тя така хубаво му е подредила къщата, само че в същото време така хубаво му е разбъркала душата, то да знаете, че този мъж има някъде 11 / 2 в табулограмата си.

В по-широкия мащаб, вече имащ отношение към родина, тук съм наблюдавала антагонизмът на 11 / 2 с пълна сила. От странстванията ми по света съм забелязала 2 варианта. Единият – че има такива 11 / 2, които много държат на корените си и на рода. От тях не стават безотечественици. Те излизат в чужбина с мисията да заработят достатъчно, след което да се приберат у дома, да си купят жилище и така. Или за да изкарват и да изпращат на роднините си. Често покриват скъпи лечения на родственици. Само че, има и абсолютно противоположни 11 / 2. Някои от тях са склонни да се скитат къде ли не по света и да бъдат вечните емигранти. Но то и в природата е така. Понеже Луната, числото 2 управлява знака Рак, то нека кажа, че в природата има 2 типа раци. Едните са домошари, но има и раци-пустинници, които се скитат непрекъснато.

Като професионална заетост, най им харесва на тези да си работят нещо от в къщи.Всякакви дейности, които имат отношение към грижа, дом и изхранване са добре дошли за 11 / 2. Понеже 2 е материално число, сигурността им е важна. Понякога прекаляват и стават алчни. Завистливи също. Друга слаба позиция, според мен им е прекалената емоционалност. Имат да работят по това да се научат да я поставят под контрол. Сериозна грешка, която допускат е силна привързаност стигаща до обсебване към член от семейството или неприязън към майката. Съветвам горещо всички 11 / 2, които не са простили за нещо на собствените си майки, да го направят колкото се може по-скоро, най-вече ако са жени!

Познавам и такива 11 / 2, които работейки в екип имат изключителни постижения както в материален аспект, така и в духовен. Знайте, че всички неща на този свят, които са хармонични и носят послание, винаги са резултат от работата на екип!

Връзката на 11 / 2 в нумерологията е с Луната в астрологията. Всички знаем, че тя е кръгла на пълнолуние. Луната е управител на Рака в астрологията, така че от нумерологичното 11 / 2 очаквайте то да ходи малко две напред, едно назад, както и да има личице кръгло като месечинка.

Нумерологично активно 11 / 2 има при всички, родени през ноември, както и родените на 11-то число на всеки месец. Също и родените през 1929, 1938, 1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2011 и т.н. Както и всеки, който е роден на 02-ри или 11-ти септември, 03, 12 или 21 август, 04, 13, 22, 31 юли, 05, 14, 23 юни, 06, 15, 24 май, 07, 16, 25 април, 08, 17, 26 март, 09, 18 февруари.

12 / 3 в нумерологията с една дума може да се нарече ДИСТРЕС, тоест – перманентен стрес.

Представителите на това съставно число са си избрали път, пълен със стресови ситуации. Светът в момента вече генерира адски много стрес. Не случайно набират скорост всякакви антистресови програми, антистресови продукти, медитативни практики и какво ли още не. Личности като Мадона и като Путин например (за които на пръв поглед всеки би казал, че всичко им е наред), също се интересуват от подобни неща.

Тук при 12 / 3 също имам наблюдения че хората могат да бъдат отнесени отново в 2 категории. Такива, които се стремят към определени неща – материални или не, стига да им носят облаги. Пари, имоти, постове. Някои се привързват силно към човек. И стресът идва само при мисълта, че могат да ги изгубят. И втора група, които сякаш живеят ден за ден, абсолютно безгрижно и безотговорно. Общото между едните и другите е, че имат склонност да губят реалната представа за нещата. Първите се изсилват, а вторите се предоверяват.

Понеже напоследък за рака се говори, сякаш той е епидемия, то важното за 12 / 3 е да знаят, че те са изложени в по-висока степен и риска за тях е най-висок в сравнение с всички останали. Всички 12 / 3 трябва задължително да знаят, че : РАКОВА КЛЕТКА СЕ РАЗВИВА САМО В КИСЕЛА СРЕДА ! Тоест, ако поддържат РН на неутрално, раковите клетки НЯМАТ ШАНС !

12 / 3 има сред хората на изкуствата, бизнесмени също. По мои наблюдения, последните вихрено набират скорост в бизнеса и имат късмет, определено, само че ако не разполагат с добър юрист и също така добър финансист, яка да им е гърбинката !
12 / 3 са в академичните среди, в правото, в политиката, в религията, философията. Пътищата, далечните дестинации са им любими.

Тези, според мен най-трудно се поддават на балансиране. Понякога сами се набутват между шамарите. Основната задача стояща пред 12 / 3 е да се научат, че не толкова важно е какво точно се случва, а човек как реагира на него, как го приема и как се справя с него.

Връзката на 12 / 3 в нумерологията е с планетата Юпитер в астрологията. Тя е най-голяма по размери в Слънчевата система. Юпитер е управител на Стрелеца в астрологията, така че от нумерологичното 12 / 3 очаквайте то да има висок ръст, или повечко килца.

Нумерологично активно 12 / 3 има при всички родени през декември, както и родените на 12-то число на всеки месец. Като година трябва да е 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 1993, 2012 и т. н. Също и всеки, роден на 03, 12, 21.септември, 04, 13, 22, 31 август, 05,14,23 юли, 06, 15, 24 юни, 07, 16, 25 май, 08, 17, 26 април, 09, 18 март.

13 / 4 в нумерологията с една дума може да се нарече ЗАВИСИМОСТИ.

И сега да видим какви видове зависимости човечеството познава.
Онези, които завършват на „холизъм”. Дали ще бъде работохолизъм, или алкохолизъм, и едното и другото е в дисбаланс. Когато човек е зависим от работата си, това рефлектира в семейството му. Ако пък е алкохолик, най-вероятно изобщо няма да има семейство. Може да бъде зависимост от дрога, много малка част от наркоманите оцеляват и се връщат в нормалния живот. Или зависимост от лекарства, която според мен е най-широко разпространената. Друг вид зависимост е окултната. Така че и с окултните науки не бива да се прекалява. Има и сексуална зависимост. Зависимост от партньора – също. Модерни зависимости са различните хранителни разстройства, както и прекаляването в посока здравословно хранене. Интересна зависимост е тази, от пазаруването, която може и да мине за терапия – shopping therapy. Но най-коментираната напоследък е така наречената компютърна зависимост. Макар и безобидна на пръв поглед (в съвременното общество е просто немислимо без компютър и без интернет), тя може да бъде изключително опасна. Напоследък наблюдавам доста пенсионери, които убиват време с различни компютърни игри, а може би те им дават някаква емоция? Но това както и да е, опасна е силната връзка с компютрите най-вече за подрастващите тинейджъри. Те често стоят по цели нощи пред компютрите, след което спят през деня. Само че, ако си спомняте уроците по физика, дневната светлина се разлага на спектър от 7 цвята, които между другото са точно и цветовете на чакрите.Така чрез очите ние приемаме и зареждаме хармонично енергията в тях. Докато нощното изкуствено осветление, плюс това от екрана се разлага само на 5 и по този начин твърде бързо и лесно се изпада в енергиен дисбаланс. Който след себе си влачи други последствия. Имам предвид отклонения от нормалната психика и поведение, както и болести на физическо ниво.

В практиката си много рядко съм срещала 13 / 4, които не са развили зависимост. Понеже съм изследвала причините, то всички те имат стабилни и здрави семейства. Вероятността да бъде предаден този ген на поколенията, обаче, естествено стои. От там нататък КОЙ КАКВО ЩЕ РАЗВИЕ или ПРЕПРОГРАМИРА, ЗАВИСИ ОТ СТЕПЕНТА МУ НА СЪЗНАНИЕ!

Общото, което би могло да се каже за 13 / 4 е, че в резултат на различни видове зависимости, към които те са склонни според кодировката идва спад в енергетиката, както и различни заболявания. Много често са работохолици и развиват съответните професионални заболявания, след което стават зависими от лекарства. Или с други думи, от особено важно значение за тях е да се грижат за физическото си здраве много, много повече от всички останали.

Можете да намерите 13 / 4 навсякъде, където се изисква упорит труд. Те не се щадят. Друго, характерно за тях е това, че са хора на дълга !

Връзката на 13 / 4 в нумерологията е с планетата Уран в астрологията. Това е единствената планета в Слънчевата система, която се върти наопаки. Уран е управител на Водолея в астрологията, така че от нумерологичното 13 / 4 очаквайте то да има някак ексцентричен вид.

Нумерологично активно 13 / 4 имат всички, родени на 13-то число на всеки месец, както и родените през годините 1949, 1958, 1967, 1976, 1985, 1994, 2013 и т. н. Също и при ден
на раждане 04, 13, 22 септември, 05, 14, 23 август, 06, 15, 24 юли, 07, 16, 25 юни, 08, 17, 26 май, 09, 18 април.

14 / 5 в нумерологията с една дума може да се нарече ДЕЦА.

Често тези са лишени от собствени деца, или отказват съзнателно да имат такива. Ако имат деца, то задължително имат някакви проблеми с тях. Осиновяат. Развеждат се и децата остават при другия. Или пък се отдават на професии, свързани с деца – акушерки, гинеколози, детски учители, детски психолози и т. н.

Важно за 14 / 5 е да отделят достатъчно време на децата, независимо дали са техни, или чужди. Предполага се, че те дължат своя дан и в този си живот е хубаво да го дадат. Правейки каквото е по силите им за всякакви деца – полагайки грижи, давайки внимание, нежност, топлота.

14 / 5 са дарени с гъвкав ум. Много често са сметкаджии и са стиснати. Ако ви трябват дребни и искате някой да ви развали – 14 / 5 е вашият човек ! Бас държа, че винаги ще има дори и жълти монети в портмонето си. Работа в посока малко щедрост няма да им бъде излишна. Като първа стъпка нека се опитат когато пазаруват да не търсят само промоциите. Да, те понякога са добри. но не и когато идва реч за хранителни продукти. Като втора да пробват да оставят навсякъде бакшиши
.
И да спрат да съчиняват (лъжат). Особено, когато има шанс да спретнат някоя и друга далавера. АКО НЕ СПАЗВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ МОРАЛНО-ЕТИЧНИ НОРМИ, ВЕРОЯТНОСТТА ДА ПЕЧЕЛЯТ И ГУБЯТ Е 100 процента! Тоест парите да се изплъзват измежду пръстите им и нищо да не могат да задържат.

Тези също според мен малко по-трудно се поддават на балансиране. Силно променливата им природа изисква вечно да са в движение. Непостоянството е другото, което им пречи.

Връзката на 14 / 5 в нумерологията е с планетата Меркурий в астрологията. Тя е най-малката по размери в Слънчевата система. Меркурий е управител на Близнаци и Дева в астрологията, така че от нумерологичното 14 / 5 очаквайте то да има елегантно телосложение.

Нумерологично активно 14 / 5 имат всички, родени на 14-то число от всеки месец, както и родените през годините 1959, 1968, 1977, 1986, 1986, 1995, 2014 и т. н. Също така и при дан на раждане 05, 14, 23 септември, 06, 17, 25 август, 07, 16, 25 юли, 08, 17, 26 юни, 09, 18 май.

15 / 6 в нумерологията с една дума може да се нарече ПАРТНЬОРИ.

Това са хората с разбитите сърца ! Доста често тези страдат в партньорските си връзки. Или не могат да намерят искрен и предан партньор до себе си, или ако имат такъв просто го вземат за даденост и не му обръщат внимание. Сещат се едва тогава, когато той ги изостави. Или пък сякаш по ирония на съдбата винаги биват изоставяни.
Има и други 15 / 6, които успяват да изградят хармонични партньорски взаимоотношения, след което физически губят партньора си. И така остават вдовци или вдовици по няколко пъти.

Понякога и всъщност доста често част от тези чаровни сладури се забъркват в паралелни връзки, а , бе – любовчии!

От голямо значение е 15 / 6 да не допускат да живеят сами. Поради партньорските предателства и разочарованията си, както и за да не страдат от поредното изоставяне, някои пък, избират пътя на самотника. Освен партнирането в личния живот, за тях е важно да партнират и в професионалния. Тоест, препоръчително е да са в професии, в които се работи по двойки. Или да работят в екип, като избягват интригите. Много често можете да ги намерите там, където се твори, където се създава красота. Възможно е да ги срещнете и в съдебната зала, а дори и странно, но също на пазара.

Тези имат зададен с раждането си стремеж към балансиране. За съжаление голяма част от тях се влияят твърде много от чуждото мнение. Опитват се на всички да угодят, което аз лично не съветвам никого да прави! Понеже това е сигурният път да се провали! Предизвикателството пред 15 / 6, според мен е да успее да си създаде стабилен вътрешен център.

Познавам 15 / 6 които са „истински”. Характерното – на тях винаги може да се разчита за всичко. Но познавам и такива, които вечно мрънкат че партньорите им бягат, а всъщност не отчитат собствения си мързел като сериозен фактор за това. В крайна сметка, характерът е съдба !

ИМА ЕДНА ПЪТЕЧКА КЪМ РАЯ! И ТАЗИ ПЪТЕЧКА НА ЗЕМЯТА СЕ НАРИЧА ЛЮБОВ! При положение, че любовта движи 15 / 6, всичко ще бъде ок.

Връзката на 15 / 6 в нумерологията е с планетата Венера в астрологията. Всички знаем, че тя е планетата на любовта ! Също – на удоволствията и на красотата. Венера е управител на Телец и Везни в астрологията, така че от нумерологичното 15 / 6 очаквайте то да е добре сложено и дарено с много чар.

Нумерологично активно 15 / 6 имат всички, родени на 15-то число на всеки месец, както и родените през 1969, 1978, 1987, 1996, както и тези, които ще се родят през 2015. също и при ден на раждане 06, 15, 24 септември, 07, 16, 25 август, 08, 17, 26 юли, 09, 18 юни.

16 / 7 в нумерологията с една дума може да се нарече ВЪЗРАСТНИ.

Тук родените с подобна кодировка са длъжни да се грижат за възрастни хора. Нямам предвид само за възрастните си роднини. Но и като професия, голяма част от социалните асистенти са точно 16 / 7.

Тези хора са изумително склонни да разбират и съчувстват на човешката мъка и страдание. Всеки 16 / 7 е като линейка – ако нещо се случи с някого, той ще бъде първият, който ще се притече на помощ. Ако разгледате по отделно енергетиката на числата 1 / его / и 6 / любов /, то тяхната комбинация аз лично ще изтълкувам като :
„ ДА РАЗПЪНЕШ ЕГОТО НА КРЪСТА НА ЛЮБОВТА!”

Много интересна зависимост, която съм наблюдавала тук е следната. Ако човекът е 16 / 7 и не полага грижи за болен възрастен (включвам и да работи в старчески дом), той в 99 % от случаите е самотен, тоест няма партньор. В момента, в който приеме да прави това, идва любовта. Доста по-късно, когато се запознах с постановките в Кармичния мениджмънт, разбрах че това всъщност е закономерно. Просто Вселената е уникална!

Освен заети в социалните дейности, 16 / 7 могат да бъдат и много добри бизнесмени, понеже имат изключителен усет за изгодни положения и сделки. Винаги прилагат хитрост, изкушават се и да откраднат, което аз не съм склонна да толерирам особено. Само че те изобщо не се интересуват от моето мнение, така че…

Познавам и много 16 / 7, които определено са депресивни. Както и такива, които пък са празни мечтатели. Като влязат в час по мечтание и …… отиват месеци, че и години. Не бих казала като цяло че са особено надеждни повечето от тях, поднасям извинения веднага.

Понеже 7 е библейското число, много от тях са силно религиозни.

Много характерна черта за 16 / 7 е, че те обичат морето, природата, тишината и спокойствието. Това е техният начин да презареждат батериите си. Повечето са самотници, шумните компании и светският живот не са им твърде по вкуса.

Връзката на 16 / 7 в нумерологията е с планетата Нептун в астрологията. Тя е най-мистичната планета. Нептун е управител на Рибите в астрологията, така че от нумерологичното 16 / 7 очаквайте то да мълчи като риба.

Нумерологично активно 16 / 7 имат всички, родени на 16-то число. Както и родените през годините 1979, 1988, 1997. Също и при ден на раждане 07, 16, 25 септември, 08, 17, 26 август, 09, 18 юли.

17 / 8 в нумерологията с една дума може да се нарече СЛЕДА.

Без значение в каква точно професия са въвлечени тези хора, те успяват да оставят следа след себе си. За тях се говори и след смъртта им.

Характерно тук е това, че или живеят изключително аскетично, сами си поставят ограничения, включително и финансови. Или обратното – занимават се с движението на големи парични потоци и печелят много. Общото е това, че и при едните и при другите сякаш съдбата е дала своя фатален отпечатък. Всеизвестна истина е, че всички велики личности, оставили следа в историята са имали и някаква тайна мъка.

В подкрепа на „имащите” 17 / 8 можете да прегледате списъка на най-богатите хора в света. Аз няма да ги цитирам. Това, върху което бих обърнала внимание е факта, че парите са тежка енергия и че не всички хора имат силата да я носят. Онези, които се стремят към тях безпардонно прекалено много, обикновено се сгромолясват под тежестта им. Възможно не точно те самите, а бъдещите им поколения.

Но има и такива, които са запознати със Закона за енергията на парите, прилагат го и имат здравословен финансов растеж. Една от моите любими астроложки Линда Гудман е пример за това. Книги, издавани и преиздавани в цял свят, тиражи в милиони. Въпреки огромните печалби, тя си е живяла в мир до края на дните си.

Тук изниква следният въпрос : Защо всички богати хора в света благотворят ? Е, дадохте си отговора и сами, нали?

Възможно е 17 / 8 да е например скромен учител, който макар и живеещ с малката си заплата да остави сериозна следа в живота на всичките си ученици, които да го споменават дори и след смъртта му.

„Лошите” позиции на 17 / 8 са предимно свързани със злоупотреби. Злоупотреби с влияние, злоупотреби с пари, злоупотреби с власт, злоупотреби със силата, която имат! Разбира се, злоупотреба с опиати, алкохол и т.н.

Връзката на 17 / 8 в нумерологията е с планетата Сатурн в астрологията. А той е символ на най-твърдите неща на тоя свят. Сатурн е управител на Козирога в астрологията, така че от нумерологичното 17 / 8 очаквайте то да бъде „too much hard” или твърдо и непоклатимо като скала.

Нумерологично активно 17 / 8 имат всички родени на 17-то число от всеки месец, както и родените през годините 1989 и 1998. Също и при ден на раждане 08, 17, 26 септември, 09, 18 август.

18 / 9 в нумерологията с една дума може да се нарече ПСИХО.

Тези обикновено са хиперактивни, често агресивни. От главите си патят! И често имат белези по лицата. На тях винаги другите са им виновни. Магнетични са, но и страшно манипулативни. Любители на сръчността и високите скорости. Много катастрофи са причинени от 18 / 9. За къде ли бързат? За гробищата, вероятно! „Няма време”, ако някой честичко го споменава, да знаете че е 18 / 9. Но има и друга истина – всеки от нас разполага с еднакво количество време, точно толкова, колкото са имали и Айнщайн, и Леонардо да Винчи.

Най-често са заети в професии, които имат отношение към пагона / нали 9 е Марс, бога на войната /. Под пагон е военщината, полицията, митницата, флота, авиацията. И сигурно сега ще питате защо пък психо, нали говорим за пагони, тоест – сила? Ами представете си бойно поле след битка. Каква ли психика трябва да има човек за да го гледа? Освен това е възможно точно в тази битка да са паднали най-близките му бойни другари. Факт е, че след Втората световна война психологията като наука тепърва е набрала силната си скорост. Голяма част от участниците в нея са имали нужда. Когато бях в Белгия говорих с една доста възрастна жена, над 90, която ми сподели че като била млада и се оженила всичко било наред с мъжа й. След световните войни, обаче (в които той участвал), откачил и никога повече до края на живота си не успял да се оправи. Питах я кога е бил роден и естествено е 18 / 9, горкичкият човечец.

Другите места, където можете да ги срещнете са там, където има бързи печалби. 18 / 9 нямат ама грам търпение. Освен войната и убийствата, кражбите са другата им запазена територия. Та нали войните от как свят светува са се водили, за да се плячкосва.

Много често 18 / 9 пропиляват чужди и свои ресурси. И задачата им е да се научат да съграждат и да съхраняват. Срещала съм осъзнати 18 / 9, които по същата тази причина са заети в медицината, където реално спасяват човешки животи. И най-вече в спешна помощ и в хирургията. Други осъзнати 18 / 9 поемат грижите около психично болни хора.

Тъй като 9 е последното число, събрало опита на всичките от 1 до 9, често са доста компетентни и се отдават на това да преподават опита си. Или лесно учат чужди езици и се реализират в чужбина.

Търпението е най-важното върху което трябва 18 / 9 да фокусира вниманието си. Както и върху спокойствието. Защото силата не е в агресивния подход и в насилствените методи. СИЛАТА Е В СПОКОЙСТВИЕТО !

Връзката на 18 / 9 в нумерологията е с планетата Марс в астрологията. Всички знаем, че Марс е богът на войната, а и самата планета е кървавочервена. Марс е управител на Овена в астрологията, така че от нумерологичното 18 / 9 очаквайте то да има силно и мускулесто телосложение.

Нумерологично активно 18 / 9 имат всички, родени на 18-то число от всеки месец, както и родените през 1999 година. Също и ако рожденият ден е 9-ти или 18-ти септември.

Дано с тази статия съм ви била полезна да разгадаете кодировките си чрез двете чудесни (според мен) оръжия, а именно – астрология и нумерология.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *