КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ СКОРПИОН?

Като имате предвид, че според някои зодиите са само две – Скорпион и ухапани от Скорпион, то опичайте си хубаво акъла, ако случайно в полезрението Ви някъде се е загнездил някой Скорпион. Няма кой да мери сили с него! Манипулатор до мозъка на костите си!

зодия Скорпион

Само да си реши и може да Ви превърне в жалка марионетка, играеща по неговите правила. Не дай си Боже, да настъпите по мазола Скорпиона, години ще чака, но ще Ви го върне тъпкано. Сцените на ревност пък са другото, което ще трябва да търпите.

Ключовата дума на знака Скорпион е секс, а знаете, това е един от двигателите на света, така че – хайде да видим как може да бъде заинтригуван един Скорпион.

ПЪРВО – със сигурност ще провокирате тъмната страна на всеки от зодия Скорпион, ако сте секси предизвикателно облечени и се държите по подобен начин. Дори и думи са излишни, езикът на тялото ще е достатъчен в случая.

ВТОРО – ако все пак решите да заговорите персона от зодия Скорпион, имайте предвид, че той мрази дърдорковци, празнословие и изобщо говоренето заради самото говорене, така че – мерете си приказките! Думите ви трябва да са малко и точно на място. Проявявате интерес към него, хубаво, ок, но в никакъв случай не навлизайте в личното му пространство. Той си има негови тайни, които най-вероятно ще отнесе със себе си в гроба. Темите, на които би реагирал са свързаните със секса и смъртта. Ако разполагате с арсенал от „мръсни вицове” определено е добре.

ТРЕТО – някои Скорпиони са изключително добри финансисти, докато други са навлезли до най-дълбоките дебри на окултните науки. Независимо дали го интересува материалния или нематериалния свят, обаче, едно е ясно за всеки Скорпион – той задължително стига до дъното на всяка загадка! Тоест, криминалистиката му е в кръвта. Трябва да сте гледали крими поредици, както и да сте чели за известни в историята шпиони, агенти на тайните служби и т.н.
Ако определите среща пък на Скорпион, хубаво е да знаете, че той предварително Ви е подложил на анализ / погледът му е като рентгенов лъч! / и че Вие сте му ясни като бял ден. Ако приеме, това пък означава, че определено си „струвате парите”.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ СКОРПИОН ?

Като воден знак, близо до вода е удачно да заведете Скорпиона, само че нека да е през нощта. Ако изберете и пълнолуние, тогава – супер! Чували сте за секса, че най-добре се получава в нощ на пълнолуние, нали? Може и да сте го забелязали, ако пък не сте – ето, разбрахте!

Да отидете в някоя шикарна дискотека също е решение. Както и в ресторант. Тук обаче, трябва да изберете място, където се сервират екзотични ястия и напитки.

Ако можете да правите масажи, поканете Скорпиона в къщи. Подгответе се с ароматни свещи, масажни масла и подходяща музика. Предложете му тези си умения и веднага ще забележите блясъка в очите му! А да промените масажа в нещо по-интересно зависи единствено и само от Вас!

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ СКОРПИОН

Подарък за зодия Скорпион

 

Ако избирате БИЖУ за зодия Скорпион може да е всякакво. Основното, което е важно да знаете, е че те обожават СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ. Така че, задължителни са камъните.

МЕТАЛ НА СКОРПИОНА Е ЖЕЛЯЗО. Препоръчителни метали за бижута – бели.

КАМЪК НА СКОРПИОНА Е ХЕМАТИТ.

ДРЕХИ – ЦВЕТОВЕ НА СКОРПИОНА СА ЧЕРНО-БЯЛО в комбинация / понеже е знак на крайности / И ЧЕРВЕН. / по-точно – кървавочервен /. Имайте предвид тези подробности когато избирате.

Ако искате да е нещо, което да остане за спомен и да служи за украса, тогава вижте за някаква ЕРОТИЧНА ГРАВЮРА. Тя със сигурност ще впечатли Скорпиона.

Подходящ, но и NB !!!! твърде рисков подарък за Скорпион е СЕКСИ БЕЛЬО, както и ПАРФЮМ. Хубавите, скъпи парфюми са слабост на знака. На мен лично ми се е случвало да тръгна след……..нечий аромат :). Ако и Вие сте имали такъв случай, вървели сте по петите на някой Скорпион, бъдете сигурни!

КОЗМЕТИКА ако ще подарявате, то тя да бъде предимно за тяло – има различни МАСАЖНИ МАСЛА, ЛОСИОНИ или БАЛСАМИ за ТЯЛО.

КАРТА за някой от видовете БОЙНИ ИЗКУСТВА е удачно също.

Както и БИЛЕТИ за КИНО. Препоръчителен жанр – КРИМИНАЛЕН

КНИГИ – на военна или окултна тематика, езотерика, психология, финанси, шпионаж, тайни общества, криминални романи, всичко за секса.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родена под знака СКОРПИОН. Ей сега, ако знаете какво ви се пише, ако сгрешите ! Скорпионките предпочитат живот на контрасти и цветовете на знака са Черно и Бяло. Все пак не ви съветвам да поръчате да им доставят бели или черни рози. Знайте, че всичко при тях е една дума – страст, така че кървавочервеното е прекрасен избор за букет. Цветята да са с вишневи или винени нюанси – любов и страст, ярко червени – възхищение и най-важното – да имат аромат ! Изберете ЧЕРВЕНИ КАМЕЛИИ, които нашепват : „ти си огънят в сърцето ми”.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *