КАК ДА ЗАИНТРИГУВАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ ?

Искам да Ви кажа, че Телецът сам ще бъде заинтригуван от Вас, ако имате тлъста банкова сметка, ако имате някаква солидна обществена позиция, ако карате скъпа кола, ако живеете в къща извън града в някой тузарски вилает и ако всичко по Вас от главата до петите е марково. Чисто и просто, материалните неща са основните негови приоритети. Като при това той никога не минава с каквото и да е, всичко трябва да е „фръц”.
Ако ситуацията при Вас не е чак толкова „hi class” / висока класа /, не се тръшкайте, има и други начини, с които можете да спечелите вниманието на Телеца.

Зодия Телец

ПЪРВО – трябва да сте наясно, че Телецът е страшен фен на добрата кухня и хубавите вина. Тоест, постарайте се да поизучите някои марки, за да му поставите тази тема. Ако пък случайно умеете да готвите добре – тогава сте мноооого напред с материала!

ВТОРО Телецът е земен знак и като такъв е „влюбен” в земята. Искам да кажа, че той винаги ще бъде заинтригуван ако заговорите на тема градината въобще. Дюшеш ще е и ако разбирате от градинарство.

ТРЕТО – всеки от зодия Телец колекционира по нещо. Най-често колекциите им са нумизматични / ключовата дума на знака е пари, имоти /, но могат да бъдат и компакт дискове. Питате защо ли? Телецът държи гърлото и врата, така че пеенето, музиката са голяма негова страст. Темата музика и темата колекционерство винаги са интересни за Телците.

Ако решите да се видите само Вие с вашия Телец, имайте предвид, че това просто няма да е бързо. Ще се наложи да поизчакате малко, докато уредите първата си среща. Мъжът Телец никога няма да помоли за нея. А жената Телец пък, няма да я приеме веднага. Когато го направят, обаче, трябва да знаете, че това е защото Ви харесват.
Сигурно вече в главата Ви се мотаят въпроси от сорта къде е подходящо да заведете Телеца за първата ви среща? Това вече минава в графата :

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ ?

Идеално е да го поканите в къщи. И ако имате хоби нещо да колекционирате, покажете му своята колекция. Ако пък тя има търговска или нумизматична стойност, тогава сте уцелили в десятката! Позволете му да я научи, така определено той ще гледа вече с друго око на Вас. Обаче! Много важно – не лъжете!
Да сготвите нещо вкусно и да го поканите в къщи – това ок. Само че ако кулинарията не е най-голямата Ви стихия, тогава? Ами нали затова хората са измислили ресторантите! Трябва да изберете място, което е известно не с екстравагантната си атмосфера, обаче, а с добрия си готвач! Плюс това, да поддържа асортимент от хубави, отлежали маркови вина. И поръчайте големи порции, Телецът е известен с вълчия си апетит.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Подаръци за зодия Телец

 

Телците обожават златни накити! Така че – ЗЛАТНО КОЛИЕ е идеалният подарък! само че за такъв подарък Телецът трябва да скъп човек за Вас. Ако не е в тази категория, има и други варианти, разбира се. ШАЛ е също адски подходящо, но нека да е КАШМИРЕН или КОПРИНЕН, те имат изтънчено чувство за допир и държат на меките материи.

МЕТАЛ НА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ Е МЕДТА. Така че медна гривна, а може и МЕДНИ СЪДОВЕ.

КАМЪК НА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ Е САПФИР.

ДРЕХИ – препоръчително е ако ще е гарга, да е рошава 🙂 , тоест ако купувате дрехи за Телец, те да бъдат маркови. ЦВЕТОВЕ НА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ СА бебешките светло РОЗОВО И СИНЬО. Други, характерни за ТЕЛЕЦА ЦВЕТОВЕ СА ЗЕЛЕНО и КАФЯВО. Имам предвид зелено като тревата и като на листата на дърветата, а кафявото – като стеблата им. Също на Телеца е и този цвят на глината, изобщо всички земни цветове.

Телецът ще бъде доволен и от хубава КАРТИНА или БРОНЗОВА ПЛАСТИКА. Също от колекция КОМПАКТ ДИСКОВЕ с КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА. Или МОНЕТА, която има нумизматична стойност. Може и БИЛЕТИ за ОПЕРА.

Ако решите да изберете КОЗМЕТИКА, то тя трябва да е скъпа и качествена ! Още АРОМАТНИ СВЕЩИ, да речем, със СВЕЩНИК.

ИНСТРУМЕНТИ за ГРАДИНА е доста подходящ подарък за Телец.

Много можете да зарадвате Телеца, ако го заведете на място, извън града, където има лозови масиви, изба и предлагат ДЕГУСТАЦИЯ на ВИНА

По тази причина – логично, сещате се БУТИЛКАТА трябва да е ВИНО – марково и отлежало.

КНИГИ – на тема градинарство, лозарство, овощарство, цветарство, строителство, нумизматика, финанси, биографии на известни личности, хора на изкуствата.

ИДЕИ ЗА БУКЕТИ ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ за родена под знака на ТЕЛЕЦ – изберете класиката! Не забравяйте да придружите букета със солиден подарък! Ако няма подарък, Телецът няма да забележи и цветята. Телците предпочитат ненатрапчивите цветове. РОЗИТЕ са най-дорият избор за жената – Телец. Особено ако тя търси популярност. РОЗОВИТЕ ГЕРБЕРИ също са за предпочитане. Комбинацията със златни панделки и всякакви други допълнения които правят букета богат, тежък и красив са добре дошли.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *