ДЕСЕТ ИДЕИ ОТ КРЕЯ

Влюбваме се, тръгваме да градим общо бъдеще с някого и……очакваме всичко да бъде както в приказките: „ и заживели щастливо до края на дните си”. Е, да, обаче това го има само там!

В реалния живот, Скъпа ми приятелко, браковете, връзките са карма. Разбирай, уроци. Уроци, които често се налага да учим по трудния начин. Уроци, които изпаряват всичката първоначална любов и дори още по-жестоко – превръщат я в омраза. Понякога в презрение към в началото така мил и толкова много обичан човек.
Задаваме си хиляди въпроси, какво точно се случи? Защо така?
 
Астрологично погледнато, бракът и брачният партньор бележи точно срещуположния знак на този, който характеризира теб самата.

Взаимоотношения

Тоест, очаква се да се наложи да партнираш с някой, който е твоята пълна противоположност. Е, и? Как да стане гладко, естествено че рано или късно ще дойде моментът, в който отношенията ви ще забуксуват.

 

И ако се смяташ една от тези, на които нещо в брака/връзката им куца, то предлагам ти да си направиш този кратък автотест:

 
– Как влезе в тази връзка ти? Трябваше ли да направиш някакъв по-сериозен компромис?
– Повече от един ли?
– Налага ли ти се често да се чувстваш „мъжът” във връзката?
– Изкарваш ли повече пари от него?
– По-умна ли си от него?
– А по-образована от него?
– Опитваш ли се да го променяш за да го направиш такъв, какъвто го искаш?
– Критикуваш ли го често?
– Звъниш ли му често?
– Опитваш ли се да го следиш?
– А да го контролираш?
– Мрънкаш ли, когато той отива на бира с приятели, на мач, за риба, на лов?
– Ревнуваш ли го прекалено много?
– Не харесваш и не си доволна от това, което той прави за теб?

Астрология брак

И така, при положение, че на повечето въпроси отговорите са ти „ДА”, значи ДОПУСНАЛА СИ МНОГО ГРЕШКИ, мила моя! Значи, че определено ще се наложи да „преразгледаш” себе си и собственото си поведение. Да се превъзпиташ – сама или с помощта на психолог. Да пораснеш. И всичко това, за да имаш възможността да докажеш женската си природа, а именно – да съхраниш взаимоотношенията.

Питаш ме дали това е твоя работа? КАТЕГОРИЧНО ДА! ОТГОВОРНОСТТА ЗА ВСЯКА ВРЪЗКА/БРАК Е В НЕЖНИТЕ РЪЦЕ НА ЖЕНАТА! ВИНАГИ!

Така, както отговорността за изоставените от родителите си деца е в ръцете на бабите!
Виж, жените даряват живота и те са тези, които трябва да го съхраняват, подреждат, изграждат, облагородяват.
Моля те, не ме контрирай: „Ами той защо не се промени, а трябва аз?” Спокойно, когато ти се променяш, заедно с това се променя и целият свят около теб, разбирай – променя се и той. Гарантирам! Ти само бъди търпелива.

И, повярвай ми, има смисъл, особено ако чувстваш, че все още го обичаш. Ако е баща на твоите 2 или повече деца. Ако имаш синове. Ако децата са ти между 3 и 7 или са в тийнейджърската възраст.

Имай предвид, че след като бурята премине, отношенията между двама ви ще бъдат изградени на качествено ново ниво. Ще се чудиш на себе си и ще ти е смешно на същите онези неща, които преди са те карали да откачаш.

РЕЦЕПТАТА за „ремонт на отношенията” е доста простичка, за съжаление изисква търпение и време.

1.Първо – спираш да вдигаш скандали! Да, зная трудно ти е, ти си му бясна и ти идва да му издереш очите, а пък аз ти казвам да му говориш мило, нежно и внимателно. Само че, ако наистина ти пука за вас като двойка, ще се наложи да го изиграеш. Точно как – там идеята ще си е лично твоя.

2.Второ – започваш да създаваш от вашето гнездо най-прекрасното и уютно местенце, което фантазията ти може да сътвори. Свещи, живи цветя, нови перденца ако трябва. Знай, че ДОМЪТ Е НАЙ-НАЙ- ВАЖНОТО МЯСТО В СВЕТА !

3.Трето – започваш да готвиш любимите му ястия.

4.После – тука внимавай! – не настройваш децата и близките ви срещу него.

5.Забравяш да го съдиш и да го критикуваш.

6.Спираш да го контролираш.

7.Започваш да уважаваш хобитата му.

8.Внимаваш с ревността и му благодариш дори и за най-дребните неща, които прави за теб. Една лека скоба относно ревността – тя е като солта на манджата. Ако е безсолна е безвкусна, но ако я пресолиш – и кучката няма да я яде!

9.Възхищаваш се на мъжките му качества и го подкрепяш.

10.Повтарям най-важното в рецептата, а именно – ТЪРПЕНИЕ И ВРЕМЕ. Време, през което ти да го накараш да си зададе въпроса : „А, бе, аз ли съм най-големия тъпанар на света, за да изгубя всичко това?” И ЕДВА ТОГАВА ЩЕ СИ ПОБЕДИЛА !

Разбира се, че не във всички случаи отношенията следва да бъдат съхранени. Има и такива, в които за хората по-добрият вариант е куцащата връзка/брак да приключи с раздяла или закономерно с развод. Но това е вече друга тема.

  1. ХА ТАКА “ТЪРПЕНИЕ И ВРЕМЕ ,, КАК КОГАТО ТЕ БОЛИ НЕ ТЯЛОТО, А ДУШАТА ,КОГАТО ОТ ТЕБ Е ОТКЪСНАТА ЖИВА ЧАСТИЦА .ХУБАВ СЪВЕТ ,НО СПОРЕД МЕН ВСЯКО ДАВАНЕ ИЗИСКВА ПОЛУЧАВАНЕ .ДА ВРЪЗКИТЕ СА КАРМА ,НО КАКВА ЩЕ Е ТАЗИ КАРМА ДА ЗАГУБИШ ПЛОДА НА ЛЮБОВТА СИ И ДА СИ ОТГОВОРЕН ЗА ВРЪЗКАТА?МИСЛЯ ,ЧЕ И МЪЖА ТРЯБВА ДА ИГРАЕ РОЛЯ В СЪХРАНЕНИЕТО И.ЗАГУБИХ ДЕТЕТО СИ ПРИ РАЖДАНЕ ОБИЧАМ МЪЖА СИ ,НО НЕ ПРИЕМАМ ТАЗИ КАРМА,,,ДА ИМАТЕ СЪВЕТ ЗА МОЯ СЛУЧАЙ 🙂

    • Всеки случай е персонален, Людмила. Тези съвети тук в сайта са общи. Пишете ми на лични, благодаря!

  2. Аз съм съгласна с написаното.Проумях това за дни след като мъжа ми поиска развод.И какво като го разбрах,той не желае да поправим/поправя връзката.Поне ще го знам ако ми е писано да имам следваща.Благодаря за споделеното!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *